Snelle service

Eerlijk advies. Duidelijke communicatie

Top service

Erg tevreden auto gehaald en gebracht prijs kwaliteit super goed en ontzettend vriendelijk personeel.

goeie garage met goede monteurs en goede service. Top

Kom al verschillende jaren bij deze garage , heel prettig , goede monteurs en aardige eigenaar. Vooraf altijd prijsopgave .Top

Fijn bedrijf wat mij persoonlijk kent

Geeft een fijn gevoel dat als je belt of binnen komt ze weten wie je bent en welke auto bij je hoort. Keurig overleg over de kosten voordat ze gemaakt worden

Als garage top, klantvriendelijk, super service gericht.

Ik heb gewoon geen op of aanmerking, ze zijn allemaal vriendelijk👍👍

Geweldig bedrijf

Gericht op service verlening Prijs/kwaliteit klopt als een BUS Vriendelijke mensen Als je het vraagt komen ze de auto altijd halen en brengen Zonder te vragen wordt de auto wel eens gewassen

Gewoon een goed bedrijf, en weten waar ze voor staan !!!

Garage de Kemp, is gewoon een goed bedrijf. En goede service. Staan altijd voor je klaar, om je probleem op te lossen. Aanrader !!!

Top garage!

Bedankt voor de goede service!

Goede services Goede uitleg van de uit te voeren reparaties Vriendelijke afwikkeling

Top garage met uitstekende service!

Uitstekende garage met prima service. Communicatie is goed en vooral duidelijk. Het belangrijkste voor mij is de uitstekende betrouwbaarheid. Ik heb een blind vertrouwen in het oordeel van deze garage.

Alweer top service!

Snel en goed geholpen. De reden dat ik hier al vele jaren kom.

uitstekend

Klantvriendelijk, volgens afspraak

Snelle goede en vakkundige service

Leen fiets is handig! Afhalen van de auto zou iets meer aandacht kunnen krijgen, staat wat verder weg.

Altijd super service!

Bij Autoservice de Kemp staan Tom en zijn team altijd voor je klaar. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, je mag gratis een fiets lenen en alles wordt super netjes gerepareerd én aan je uitgelegd.

Uitstekende service

Mijn auto startte niet , binnen een 1/2 uur kwam men om de auto op te starten. Naar de garage gereden accu door gemeten deze bleek kapot te zijn. Accu was pas 8 mnd. oud. Snel nieuwe accu geregeld (garantie) gemonteerd en starten en lopen. Er bleek echter nog een elctr. storing te zijn. hebben deze prima opgelost. Prima service verleend.

Top garage & personeel & kwaliteit!

Nog steeds een geweldige garage met specialistische medewerkers die ook weten hoe ze met clienten om moeten gaan! Ook de eigenaar is hier een goed voorbeeld van! Ga zo door! Chapeau!

Vriendelijk en behulpzaam

Goed geholpen en tot nu toe is elk probleem opgelost! Alles voor de juiste prijs!

Goed geholpen ,duidelijk overleg over reperaties die nodig waren

Is aan te bevelen,prima vaklui.

Betrouwbaar en kundig

Betrouwbaar en kundig, eerlijk over wat noodzaak is en wat niet.

Ondanks dat ik laat was voor de keuring toch snel geholpen. Prima uitleg vd reparaties. Een vertrouwd gevoel

Prima service!

Erg klantvriendelijk bedrijf

Fijne service, goede uitleg & gezellig praatje

Fijne service, goede uitleg & gezellig praatje

Neemt de tijd om dingen uitleggen en belt voordat hij reparaties uitvoert

Belt eerst als de auto nagekeken is met de kosten. Geeft aan wat er echt moet gebeuren en wat evt uitgesteld kan worden. Neemt de tijd om uit te leggen als je iets niet snapt

Zeemanlaan 3

3401MV Ijsselstein ut