Bijzonder slecht
Ik sprak af een APK keuring op 18 juni 2020 met een z.g. klaar terwijl U wacht afspraak. Deze keuring duurde maar liefst anderhalf uur?.
Tijdens het wachten kwamen klanten bij de receptie die mega rekeningen voorgeschoteld kregen en kon ik meeluisteren hoe er met klanten werd omgegaan. Ik vermoedde dus reeds vooraf aan de uitslag van de APK keuring reeds het e.e.a., hetgeen later ook bevestigd werd.
Tom de Kemp, eigenaar, bleek een zeer autoritair persoon te zijn welke dacht zijn zakken te kunnen vullen via mijn portefeuille, terwijl mijn auto eigenlijk APK vrijwel niets mankeerde.
Dat viel hem later tegen, zie het klachtenkompas van de consumentenbond. In plaats van verantwoording te nemen voor zijn slechte houding en handelen ging hij dreigen. Van het gebeuren maakte ik taps.
Ik ben derhalve in afwachting van opgave van zijn advocaat in deze opdat ik mijn kant van het verhaal een rechter kan voorleggen, alsmede het door hem ondertekende APK keuringsrapport.
Waarschuwing: Mensen die daar klant zijn geweest, zijn of worden; Laat U niet oplichten, want dat geschied. Ik verwijs hier tevens voor naar de uitzending van het acht uur journaal van de NOS van zaterdag 27 juni 2020.
De verhalen op deze website zijn te positief om te geloven, eenieder zal dat begrijpen dus ik ben benieuwd of deze doorkomt aangezien ik lees dat mensen die een laag cijfer geven blijkbaar worden weg gecensureerd.
Wordt vervolgd.