Begin juni ben ik voor het eerst met mijn auto bij Ton geweest. Er is toen een diagnose gesteld en een afspraak over reparatie en kosten gemaakt en de datum van reparatie. Inmiddels is mijn auto gemaakt. Hij rijdt weer fantastisch en heeft weer normaal brandstof verbruik. Mijn vroegere garage had al een aantal pogingen gewaagd maar helaas geen resultaat, maar wel bijna heel veel kosten. Ik was daarom erg benieuwd hoe dit zou aflopen. Maar zoals ik al schreef, het is goed afgelopen. Ik wilde dit al eerder melden, maar dit systeem van recensies stond dat helaas toen nog niet toe. Ik heb inmiddels mijn vorige garage ingelicht. Ton en zijn mannen nog maals dank en tot de volgende keer.
Beste heer de Vries, Dank voor uw reactie en fijn dat uw bezoek goed bevallen is. Tot ziens, Tom de Kemp
Ik ben al jaren klant en zeer tevreden. Perfecte service en altijd vriendelijke mensen.
Beste Sylvia, Dank u wel voor de leuke recensie! Mvg, Tineke de Kemp
woensdagavond gebracht donderdagmiddag ophalen. Zeer snelle service
Beste heer Gerrit, Dank u wel voor de recensie!
Mijn auto had flink onderhoud nodig. Dit duurde een dagje langer dan verwacht. Zonder problemen kon ik de leenauto een dag langer houden. Keurige communicatie en overleg over het onderhoud. Een garagebedrijf met eerlijke mensen en vakmanschap. Ik kan weer met een gerust hart veilig op weg. Dank Tom de Kemp en team!
Dank je wel Mascha, leuk om te horen. Groetjes Tineke
Als je ergens aankomt met een elektrisch probleem aan een camper wordt er vaak aarzelend gereageerd.... druk, moeilijk, geen plaats, etc. Zo niet bij Autoservice de Kemp: ik kon eigenlijk gelijk terecht en men was erg behulpzaam bij het zoeken naar praktische oplossingen. De oorzaak werd gelukkig ook vlot gevonden en nu kan ik met een gerust hart op vakantie ;-) Enige verbeterpunt dat ik kan bedenken: parkeren op een eigen (afgesloten) terrein is (bijna) niet mogelijk. Er zijn wel voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving, maar voor het gevoel is het altijd wel prettig als je een camper of auto meerdere dagen achter moet laten dat hij 'binnen' zou kunnen staan.
Goedemorgen heer Terbeek, Bedankt voor uw uitgebreide recensie. We hebben inderdaad geen afgesloten parkeerterrein maar dit lossen we op door de auto's waarvan de klant aangeeft dat ze liever niet willen dat hij onbeheerd buiten staat na sluitingstijd binnen te parkeren. Zo staat hij alsnog veilig. Met vriendelijke groet, Tom de Kemp
ben hier altijd goed geholpen
Dank u wel, heer van de Horst!
Positief
Bedankt heer vd Berg voor uw recensie. Mvg, Tom de Kemp
Auto gebracht vor onderhoudsbeurt en nog wat andere dingetjes. Keurig netjes verzorgd
Dank je wel Bert, Groetjes Tom
Nadat de twingo langs is geweest voor een onverwachte grote beurt... Loopt hij weer als een zonnetje. Ben goed geholpen en zeer tevreden over deze garage.... Op naar de apk.
Dank u wel Mevrouw Witteman, graat tot een volgende keer. Mvg, Tineke de Kemp
Van begin tot eind is de service goed en weet je waar je aan toe bent.
Dank je wel mevrouw Kosterman voor de mooie recensie! Groetjes Tineke
Ik sprak af een APK keuring op 18 juni 2020 met een z.g. klaar terwijl U wacht afspraak. Deze keuring duurde maar liefst anderhalf uur?. Tijdens het wachten kwamen klanten bij de receptie die mega rekeningen voorgeschoteld kregen en kon ik meeluisteren hoe er met klanten werd omgegaan. Ik vermoedde dus reeds vooraf aan de uitslag van de APK keuring reeds het e.e.a., hetgeen later ook bevestigd werd. Tom de Kemp, eigenaar, bleek een zeer autoritair persoon te zijn welke dacht zijn zakken te kunnen vullen via mijn portefeuille, terwijl mijn auto eigenlijk APK vrijwel niets mankeerde. Dat viel hem later tegen, zie het klachtenkompas van de consumentenbond. In plaats van verantwoording te nemen voor zijn slechte houding en handelen ging hij dreigen. Van het gebeuren maakte ik taps. Ik ben derhalve in afwachting van opgave van zijn advocaat in deze opdat ik mijn kant van het verhaal een rechter kan voorleggen, alsmede het door hem ondertekende APK keuringsrapport. Waarschuwing: Mensen die daar klant zijn geweest, zijn of worden; Laat U niet oplichten, want dat geschied. Ik verwijs hier tevens voor naar de uitzending van het acht uur journaal van de NOS van zaterdag 27 juni 2020. De verhalen op deze website zijn te positief om te geloven, eenieder zal dat begrijpen dus ik ben benieuwd of deze doorkomt aangezien ik lees dat mensen die een laag cijfer geven blijkbaar worden weg gecensureerd. Wordt vervolgd.
Beste heer Fafianie, Het klopt dat u uw voertuig heeft aangeboden bij ons ter keuring en deze is afgekeurd. Wij hebben u daarop uitgenodigd om op zaterdag 20 juni uw voertuig op de brug te zetten om daarna samen onder de auto te kijken en uit te leggen op welke punten de auto was afgekeurd. We kregen de indruk dat u dit begreep. Helaas was u het daarna nog steeds niet met ons eens en hebben u daarom verwezen voor second opinion bij het RDW en/of dat u uw klacht kunt neerleggen bij de Bovag. Inmiddels heeft u door een sanctie op te leggen ons verwittigd vandaag als deadline de reparatie en aanvullende apk voor u te verrichten. Wij begrijpen niet als u ons bedrijf wegzet als zakkenvuller en oplichter dat u alsnog wenst dat wij de reparatie voor uitvoeren?
Alles klopt, prijs, werkzaamheden service. Ik raad Autoservice De Kemp iedereen aan! John
Dank je wel John voor je recensie.
Ik zal zeker deze garage aanbevelen.
Dank je wel Dana. Mvg, Tineke de Kemp
Netjes ingelicht over de kosten, mogelijkheden besproken en een duidelijke uitleg van de factuur
Dank je wel heer Donk!
Dank u wel heer Brouwer. Mvg, Autoservice de Kemp
We werden snel geholpen en met goede service.
Dank je wel Desdemona!
Al jaren lang tevreden klant van garage van der Kemp. Prima service en goed vakmanschap
Dank u wel!
Fijne garage! Deskundigheid, transparantie èn klantvriendelijkheid staan hoog in t vaandel bij het team van deze garage!! Er word op een fijne manier deskundig uitleg gegeven over de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden. En mocht er iets naar voren komen tijdens t onderhoud dat handig is om wellicht gelijk mee te nemen, wordt dit op transparante wijze besproken! De noodzaak van het wel/niet vervangen en het bijbehorende prijskaartje wordt voorgelegd, waarbij je zelf de keuze houdt om dat nu of op een later tijdstip te doen. Zodat je rekening kunt houden met een evt budget. De auto (ben 1e eigenaar) rijd nu al heel veel beter dan hij ooit gedaan heeft! Terwijl ik na het recente onderhoud nog niet heel veel km's heb gereden. Top!
Beste mevrouw van de Griend, Hartelijk dank voor uw uitgebreide recensie. Ontzettend leuk om te lezen dat u onze dienstverlening als fijn heeft ervaren! Mvg, Tom en Tineke
Goed geholpen
Dank je wel Freddy! Mvg, Tom
Goede vooraf informatie en goede bereikbaarheid
Dank u wel mijnheer van Rossum!
Ik heb zeer deskundig advies gekregen over uit te voeten werkzaamheden. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Dank je wel Marjolijn!
Snelle en duidelijke service en zeer klantvriendelijk
Beste heer van Dommelen, Bedankt voor uw aanbeveling! Mvg, Tom en Tineke
Super fijn geholpen door Tom en zijn team. Vriendelijk, behulpzaam, eerlijk!
Dank je wel Erica!
Ik was vandaag voor het eerst bij dit bedrijf. Ik vertelde waarom ik bij hun ben terecht gekomen. Zij hebben mijn auto bekeken en uitgelezen. Ook heb ik samen met een monteur een testrit in mijn auto gemaakt. Wij hebben een afspraak gemaakt. Ik ben bijna een uur daar geweest. Het koste mij helemaal niets. Ik heb een afspraak gemaakt om mijn auto te repareren. Ik vertrouw er op dat dit goed gaat komen.mijn eerste gevoel was prima.
Beste heer de Vries, Bedankt voor uw leuke recensie. We gaan ons best doen om dit gevoel bij u te laten behouden, tot gauw! Mvg, Tom de Kemp
Goeie service goed werk en super eerlijk helemaal tevreden
Beste Jimmy, dank je wel voor de recensie! Groeten Tom
Zeemanlaan 3