Fijne monteurs staan altijd klaar voor je

Gewoon weer geweldig

Ik kom al jaren met verschillende auto’s bij deze garage, en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Je word als klant zeer netjes behandeld. Een aanrader dus !!

Zoals altijd, TOP!

Eerlijk en persoonlijk contact. Altijd zoeken naar een goede oplossing wat vaak ook niet de duurste oplossing hoeft te zijn. Vriendelijke mensen en nooit verrassingen achteraf!

top service

klant vriendelijkheid en service is super!

De service bij Autoservice de Kemp is altijd accuraat en goed geregeld.

De werknemers bij Autoservice de Kemp zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee over mogelijkheden. Ze nemen altijd oprecht de tijd voor je en zijn nergens nooit te beroerd om een stap harder te lopen. De afspraken kunnen binnen aanzienlijke tijd gemaakt worden en ik heb nooit vervelende ervaringen gehad bij ze. Tom en Tineke de Kemp zorgen ervoor dat het bedrijf een familiesfeer uitdraagt waardoor iedereen zich gezien voelt en er altijd een gezellige sfeer hangt. Zeker een plek waar ik voor al mijn reparaties en onderhoud zonder zorgen mijn auto kwijt kan.

Wordt altijd goed geholpen !

Heel goed.

Vriendelijk ontvangst en prima onderhoud aan auto. Niets is teveel.

Geweldige service

Netjes geholpen en geadviseerd. Nemen de tijd en altijd even vriendelijk.

Prima de luxe garage.

Nette garage met een plezierige omgang. Die prima werk leveren.

Prettige service en goed onderhoud!

Super garage.

Super garage maar net als alles sluipen de kosten steeds verder omhoog arbeidsloon en de btw meer als de helft van het materiaal jammer.

TOPSERVICE !

Service staat hoog in het vaandel bij Autoservice de Kemp . Ook nu weer .

Zoals afgesproken

Afspraken nakomen, al staan ze niet geschreven, wordt netjes nagekomen. En natuurlijk vakwerk.

Uitstekend zoals altijd.

Goed geholpen.

Top service is daar heel gewoon

Het is prettig om in de garage te komen, geen pretenties, gewoon prettig om er te zijn, en ik wordt er altijd goed geholpen.

Top service!

Goede service en vooraf duidelijk wat de kosten zijn.

Top service

Klant vriendelijk, zet zich 100% voor de klant in. Buiten hem schuld om 8 weken moeten wachten op de onderdelen van de OPEL slecht zaak van de OPEL Constant op de hoogte gehouden . Constant een leen auto zelfs gehaald en gebracht. Als dat nodig was dat is toch echt wel een lintje waard . Als dit geen top service is dan weet ik het niet meer Tom en het hele Team bedankt . .

Top service

Goede monteurs die verstand van auto's en onderhoud hebben en erg klant vriendelijk .

Duidelijk, Vriendelijk en kundig

Goed geholpen bij een grote beurt. Essentiële vervangingen werden telefonisch duidelijk besproken met genoeg info om een keuze te maken over zaken vervangen ja/nee. Gastvrij ontvangst en duidelijke communicatie.

Geweldig team en hele goede ervaringen

Altijd staan ze voor je klaar. Ook voor een klein mankement helpen ze je vaak even tussendoor. Ik kom er al vele jaren en ik blijf ook komen.

Snel geholpen

Vanmorgen startte mijn auto na wat gehik maar net aan. Dus gelijk maar naar Tom gereden om m’n accu te laten testen. Ook al kwam ik zo zonder afspraak binnenvallen ik werd gelijk geholpen. Kopje koffie erbij. En een kwartier later reed ik weg met een nieuwe accu. Zo kom ik de winter wel door!

Goed gergeld

Prijs kwaliteit uitstekend

Goed zoals gewend

Voor een simpele ruitenwisser kun je daar terecht tot aan een reparatie van de auto. Altijd superservice en vriendelijk personeel

Prima en adequaat geholpen

Na pech onderweg in een dag weer op de wielen. En dat inclusief een grote beurt en een APK.

Prima afspraken, bellen eerst wat ze gevonden hebben en welke kosten er komen als het gemaakt gaat worden. Wordt ook netjes gebeld als je auto klaar is om opgehaald te worden. Helemaal tevreden.

Zeemanlaan 3

3401MV Ijsselstein ut