Ik ben zeer tevreden goede ontvangst luisterend oor en eerst overleg per telefoon is fijn.

Ik ben zeer tevreden over jullie manier met klanten te overleggen,zodat je weet wat er aan de auto mankeerd en welk advies jullie geven.

Auto gebracht in verband met kapotte vooruit en lakschade, keurig hersteld en voor een nette prijs !

Auto gebracht in verband met kapotte vooruit en lakschade. De ruit is vervangen voor een originele. De beschadigingen rondom de ruit zijn direct netjes hersteld. Alles keurig uitgevoerd en tegen een net tarief!

Uitmuntend!

Alles perfect geregeld, geen gezeurd verrassingen, prima service!

service gericht; helder en meedenkend

Naast bandenwissel ook APK keuring en grote beurt gehad. Tussentijds goed op de hoogte gehouden. voorlichting is voor mij iets te technisch; wel professioneel en met aandacht.

UITGESPROKEN KLANTVRIENDELIJK

Je wordt deskundig en eerlijk geholpen.

Top garage welke goed meedenkt

Positief ondanks de vele werkzaamheden die helaas uitgevoerd moesten worden maar daar kunnen zij niks aan doen en worden netjes uitgevoerd tegen een goed tarief.

Betrouwbare garage

Je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Kleine problemen worden meestal gelijk gerepareerd. Bij onderhoud of reparatie is er telefonisch overleg voordat er aan de auto gewerkt wordt zodat je niet plotseling voor verrassingen komt te staan. Fijne en betrouwbare garage.

Was op zoek naar een nieuwe garage en heb deze gevonden!

Je wordt zeer vriendelijk ontvangen en houden je op de hoogte van wat er moet gebeuren aan je auto. Ik heb een zeer goed gevoel bij deze garage !

aan alle eisen voldaan

Eertste ervaring, een goede en correcte service.

In één woord geweldig

Daar stond ik dan.... Accu er aan. De hulpdienst heeft 'm nog één keer aan de praat gekregen. Ik ben daarna naar de garage gereden. Mijn accu gecheckt. Ouderdom en moest vervangen worden. Gelukkig hadden ze er een staan en in een handomdraai was alles geregeld. Zomaar, even tussen "neus en lippen" door, bij een garagebedrijf langs omdat er iets gedaan moet worden? Ja, dat kan bij hen. Dank je Tom.

Uitstekende service

keurig !!!

altijd correct en vriendelijk en als het even kan wordt je snel geholpen.

Klantvriendelijke garage met veel know how.

staan altijd voor je klaar en wanneer het kan wordt je gelijk geholpen.

In alles super

Zeer netjes behandeld. Geen andere woorden voor super

Vriendelijke mensen, duidelijk en eerlijk.

Vriendelijke mensen, duidelijk en eerlijk.

Oke

Oke ,

Duidelijk, volgens afspraak, service

Altijd fijne service. Communicatie is goed, fijne garage.

Stonden na pech direct voor mij klaar om te helpen. Na een uur reed ik weer vrolijk rond.

Prettig geholpen

Goed en betrouwbaar als altijd!

Goede service voor de reparatie van mijn audi. Snel geholpen, vooraf duidelijkheid over de kosten en keurig weer gerepareerd afgeleverd! Top bedrijf!

Uitstekende garage

Prima garage. Altijd goed en snel geholpen. Heb hier, in tegenstelling tot andere (merk)garages, nooit het gevoel dat ik word afgezet en dat is fijn. Er wordt goede kwaliteit voor een normale prijs geleverd.

Top service

Snelle , eerlijke en vriendelijke behandeling. Eerlijke prijzen, eerlijk verhaal. Geen poespas.

Vakkundig en super uitgevoerd

In 1 woord top! Snel, vakkundig en super uitgevoerd

Prima, professionele en klantgerichte behandeling

Vakmanschap en goed meedenken met de klant

Zeer vriendelijk personeel

Netjes geholpen en het was snel geregeld

Zeemanlaan 3

3401MV Ijsselstein ut