Het was weer top

Goede service vak werk

Altijd tevreden

De medewerkers zijn super klantvriendelijk en denken echt met je mee.

Geweldig bedrijf!

Een geweldig bedrijf en onwijs aardige personeel.

Geweldige service

Zo met je meedenkend, uitstekende service, fantastisch personeel, in één woord geweldig!

Prima garage

Prima garage, netjes en correct geholpen.

Klantvriendelijk, professioneel bedrijf

Ondanks dat ik er maar 1 keer per jaar kom, ik word herkend. Dat voelt erg fijn! Ook altijd tijd voor een praatje. Verder word je professioneel geholpen; auto wordt goed onderhouden en ik heb niet het gevoel dat ik word belazerd en dat er onnodige kosten zijn.

Top service

Kom hier inmiddels al jaren en de service en klantvriendelijkheid zijn super. Kan geen verbeterpunt noemen. Betrouwbaar vakmanschap.

Altijd goede service

Bij de Kemp is de service altijd goed. Duidelijk is wat er aan je auto moet gebeuren, en nooit een onaangename verassing.

Ok

Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk geholpen en betrouwbaar.

Perfecte service

uitstekend

Kwam voor autokeuring en grote beurt. Wordt altijd goed geholpen , en zijn er problemen wordt het altijd samen opgelost! Ik schrijf geen heel verhaal want ik kan het met enige woorden af, nl Top bedrijf, kom er al jaren ! !

Superbedrijf

Altijd vriendelijk personeel dat meedenkt en je niet op onnodige kosten jaagt. Nog nooit klachten gehad!

snel en goed

snel en goed. en duidelijk contact

Netjes

Netjes

gewoon superhoed

Is een prettig bedrijf goede service

vriendelijk en goed geholpen.

Altijd zeer correct afhandeling

Service, zoals service hoort te zijn

Service, kwaliteit en communicatie op een hoog niveau

Autoservice De Kemp blijft op een eenzaam hoog niveau vwb service, kwaliteit en communicatie met de klant. Dit weer mogen ervaren tijdens de APK en een aanvullende reparatie.

slordige afwerking

Al jaren hebben we onze auto's in onderhoud bij Autoservice de Kemp. Tot nog toe over het algemeen zonder al te veel klachten. Deze keer was het wat anders. Er moest best veel gebeuren. Uiteindelijk was de auto 2 hele dagen weg. Nadat ik de auto had opgehaald kwam er thuis nogal wat rook onder de motorkap vandaan. Het was helaas net na sluitingstijd waardoor ik niet gelijk terug kon komen. Zelf zag ik niet al te veel geks, behalve een koelvloeistof tankje dat op een beetje vreemde plek zat. Zaterdag ochtend na gebeld te hebben kon ik gelijk terecht. Toen bleek dus dat ze vergeten waren dat tankje op de juiste plek vast te zetten. Het scheelde weinig of het tankje was doorgesmolten door de hitte van de motor. Met kit is dit hersteld en is het tankje wel op de juist plek gemonteerd. Verder tevreden over het onderhoud wat ze uitgevoerd hebben, voor een redelijke prijs.

Gezellige mensen

Er wordt gebeld als er onverwachte dingen moeten gebeuren, zo sta je niet voor verrassingen

Super!

Altijd goed en snel. Bedankt weer voor de service buren!

altijd super en vriedelijk

goede garage hebben altijd tijd voor vriedelijk personeel met veel ervaring kom het niet uit dan maken ze een anderen afspraak zo snel mogelijk

Vertrouwd bedrijf, duidelijkheid en eerlijk. Prettig personeel, altijd beleefd en vriendelijk.

Klantvriendelijkheid,eerlijkheid, meedenkend, No nonsens. Komen hier al jaren voor jaarlijkse onderhoud en keuring en hebben alleen maar positieve ervaringen. Kortom in deze garage van kemp is het team van Kemp ook gewoon menselijk en dat is voor een reden waarom wij ook familie en vrienden en kennissen adviseren voor hun auto onderhoud.

Altijd gezellig en vakkundig.

Zeemanlaan 3

3401MV Ijsselstein ut