Top!

Kwaliteit, betrouwbaar, vriendelijk

Altijd goede service en vriendelijk personeel.

Ik word altijd vriendelijk geholpen, goede service en betrouwbaar.

Top service al meer dan 10 jaar op mijn 32 jaar oude SL

Altijd goed

Gewoon goed

Zeer goed , fijne service

Ik ben al jaren zeer te tevreden

Goed uitgevoerde opdracht

Trekhaak geplaatst. Tel contact gezocht om nog even te vragen om welke trekhaak het moet gaan. Door probleem met soort trekhaak en daardoor langere tijd voor het plaatsen werd vervangend vervoer aangeboden.

Uitstekende service, zijn betrouwbaar en komen hun afspraken na!

Autobedrijf biedt een uitstekende service. Heel belangrijk is dat ze betrouwbaar zijn, ze komen hun afspraken na en dat voor een prima prijs/kwaliteit verhouding!

Is prima bedrijf

Kom er al jaren prima bedrijf.

Prettige mensen en een goede service!

Je wordt hier eerlijk geholpen en de service en kwaliteit zijn top!

Ineens had ik een lekkage en dat kwam totaal niet uit. Ondanks de drukte kon mijn auto toch snel en vakkundig gerepareerd worden. En ook nog tegen een goede prijs en ik werd daarnaast ontzettend vriendelijk geholpen. Daarom verdient dit bedrijf een dikke 10!

Tevreden

Betreft een onderhoudsbeurt van het onderstel van de caravan. Netjes geholpen en opgebeld toen de caravan klaar was.

Top.

Netjes een leenauto mee gekregen. Een hybride. Duurzaam en scheelt in de brandstofkosten.

Snel deskundig en vooraf geïnformeerd

Altijd top !

Denken altijd goed mee !

Kwaliteit geleverd zoals het moet

Helemaal top

Klant vriendelijke en verstand van zaken. Je wordt netjes gebeld als er iets bijzonders is om je goedkeuring te geven Dus geen onverwachte rekening.

Vriendelijk en goede service met uitleg

De deur staat altijd voor je open

Vriendelijk, kundig, goede locatie en meedenkend. Alle lof.

Betrouwbare en vriendelijke garage

Zeer vakkundig en met veel service geholpen nadat ik pech had met mijn Fiat 500. Op naar weer veel veilige kilometers.

Staan voor je klaar als het nodig is

Lieve vriendelijke mensen, doen alles om je te helpen…TOP

Top!

Gebracht voor een APK, service en airco beurt. Prima service! Ook achteraf met klein probleem oliefilter snel geholpen!

Goede,snelle en betrouwbare service

Kan snel terecht bij vakkundige mensen

Betrouwbaar en vakkundig en klant gericht.

Zeer prettig ook als je voor iets kleins komt je bent belangrijk !

Vriendelijk en goed geholpen. Prima service.

Perfecte service door vaklui

Keurig volgens afspraak geholpen. Auto was mooi op tijd klaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeemanlaan 3

3401MV Ijsselstein ut