Supervriendelijk en hoge kwaliteit dienstverlening

Supervriendelijk en hoge kwaliteit dienstverlening

Top service!

Altijd vriendelijk en auto loopt als een zonnetje!

Voor het eerst m’n 500-tje in onderhoud en laten keuren bij De Kemp. Heel netjes gebeld met de kosten. Kon dezelfde dag (begin van de avond zelfs - fijne service!!!) mijn auto weer ophalen. Het was donker. Maar zag bij thuiskomst dat ze hem zelfs gewassen hadden! Surprise! Ik kom zeker terug! Tot januari 2026!

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Of je aan de telefoon bent of aan de balie. Altijd wordt je vriendelijk te woord gestaan en erg behulpzaam. Kanjers

Duidelijk en goed geregeld.

Telefonisch goed en snel geholpen, auto meteen naar laten kijken en dit ook snel opgelost. Top service.

duur

duur

No nonsens, prettig informeel

Al heel lang mijn favoriete autobedrijf in de regio. Duidelijk in de communicatie: op een aangename informele wijze zonder onbeleefd te worden. Fijn! Defecten die spoed hebben pakken ze vaak direct dezelfde dag nog op, ook dat is belangrijk bij een autobedrijf. Onderhoud altijd volgens afspraak, zonder verrassingen.

Super garage, vakwerk!

Staan je altijd netjes te woord, en denken met je mee. Opgeleverd werk is altijd top!

Zeer prettig en professioneel

Duidelijke communicatie en professionele aanpak. Zeer tevreden met de service.

Super garage

Super bedrijf en monteurs

altijd correct geholpen

ik kom hier al jaren en ben altijd netjes geholpen.

Vriendelijk behulpzaam

Ik wordt altijd goed en eerlijk geholpen.

Vakmannen met uitmuntende service

Altijd warm welkom

Top, alles goed geregeld.

Goede service en alles op de afgesproken tijd.

zeer goede service waar je op aan kunt

zeer goede service waar je op aan kunt

Altijd goed, prettige omgangsvormen

Het zijn van die verplichte dingetjes die altijd(veel) geld kosten: bezoekjes aan de garage. Maar als ik dan toch moet, dan is het prettig dat er nog garages zijn die gewoon doen wat ze zeggen en waarbij ze prettige omgangsvormen hebben. Van ontvangst, tussentijdse update, tot aan het terug in ontvangst nemen van je autosleutel. Dat is tegenwoordig helaas geen vanzelfsprekendheid meer.

Altijd goed, prettige omgangsvormen

Vandaag weer goed geholpen ondanks de enorme drukte toch even tussendoor geholpen

Altijd beschikbaar en vriendelijk

Geen commentaar

Prima!!!

Altijd gaan ze voor de hoogste kwaliteit.

Accuraat en deskundig

Goede garage , goede service

Ik kom al een paar jaar bij deze garage. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Er wordt meegedacht en gekeken naar verschillende mogelijkheden.

Altijd tijd maken voor een afspraak. Super service

Klant vriendelijk geholpen.p

Prima garage.No nonsens.Houden zo.

Ruitenwissers maakte veel herrie werd gelijk geholpen

Zeemanlaan 3

3401MV Ijsselstein ut