Laden reviews...
166 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews zijn positief over de klantgerichtheid en vakmanschap. Klanten waarderen heldere uitleg over wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten. Over het algemeen geven de respondenten aan vertrouwen te hebben in het bedrijf en de service, met een nadruk op snelle en efficiënte afhandeling.
snel weer op weg, heel blij mee
21 July 2026
Schoonmaakbedrijf
De Meern
Dank je wel Dennis, leuk om te horen!
Wordt altijd goes geholpen en denken met je mee. Goede service en niet duur.
20 July 2026
Remco
Ijsselstein
Dank Remco voor de mooie recensie!
Ik heb mijn caravan laten onderhouden bij Autoservice De Kemp. Dit kon nog net ingepland worden voor mijn vakantie. Netjes gebeld voor het onderhoud en de kosten. Ik kon de caravan ook een dagje langer laten staan. Top service en veel begrip voor de klant.
19 July 2026
Paul
IJsselstein
Dank je wel Paul voor de recensie en fijne vakantie!
snel en top
Wessel
Utrecht
Dank Wessel voor de recensie! :)
Zeer tevreden over de service! De accu moest worden vervangen en we werden snel geholpen. Het team is vriendelijk, professioneel en denkt echt met je mee. De nieuwe accu was binnen korte tijd geplaatst, volgens afspraak. Betrouwbare garage met uitstekende service!
Jan
IJsselstein
Vakkundige mensen die hun afspraken bakomen. Ze werken altijd netjes en leveren super goede service op.
Ramez
Ijsselstein
Hartelijk dank voor de mooie recensie heer Eskandar!
Topservice! Mijn caravan is perfect gerepareerd en ik ben ontzettend tevreden. Ze hebben echt extra hun best gedaan om mijn caravan op tijd klaar te krijgen, zodat ik een dag voor vertrek met een veilig gevoel op vakantie kon gaan. Naast de afgesproken werkzaamheden hebben ze ook nog extra zaken aan de caravan aangepakt. Dat waardeer ik enorm! De communicatie was vanaf het begin duidelijk, vriendelijk en professioneel. Hartelijk dank voor jullie geweldige service en inzet. Ik kan deze garage van harte aanbevelen!
16 July 2026
Milos
Nieuwegein
Wat leuk om te horen heer Drazevic, hele fijne vakantie gewenst en veilige kilomters! En bedankt voor de mooie en uitgebreide recensie!
Goed geholpen leuk en vakkundig personeel
16 July 2026
Leo
IJsselstein
Dank je wel Leo voor de mooie recensie.
Perfecte en snelle service
14 July 2026
remy
Ijsselstein
Hartelijk dank Remy voor de mooie recensie.
Top kan niet anders zeggen denk mee met klant supppperrrrr service
14 July 2026
Jeroen
Nieuwegein
Dank je wel heer van Waveren, leuk om te horen :).
De defecten en de nodige reparatie met de kosten ervan worden vantevoren met je gedeeld. Dat maakt het helder. De reparaties worden kundig uitgevoerd.
13 July 2026
Hans
Schoonhoven
Dank u wel mijnheer van der Waal voor de mooie recensie.
Beter kan niet!
8 July 2026
Dana
De Meern
Dank u wel mevrouw Schilder, leuk om te horen :-)
Goed geholpen en duidelijk van tevoren weten waar we aan toe waren. Bedankt en tot de volgende keer
7 July 2026
Wesley
Ijsselstein
Dank je wel Wesley voor je jarenlange vertrouwen en de mooie recensie!
Na een motor wissel. Kwamen er nog wat problemen naar boven. Deze zijn met veel geduld en service opgelost. Hoop weer jaren door te rijden en gebruik te kunnen maken van deze garage. De monteurs die er lopen zijn allen top lui.
7 July 2026
Albert
NIEUWEGEIN
Dank je wel Albert, dat ondanks de probleempjes alles weer is opgelost! Wij hopen ook nog jaren voor jou te mogen werken, we hebben er inmiddels al heel veel opzitten gezien je een klant bent van het eerste uur :).
Al jaren ben ik tot volle tevredenheid klant bij Autoservice de Kemp, met de dienstverlening en communicatie
3 July 2026
Wouter
Utrecht
Dank u wel mijnheer Schoonderwoerd voor de mooie recensie!
Duidelijk en eerlijk informatie over wat er aan mankeer en gemaakt moet worden. Heel klantvriendelijk .
2 July 2026
Cor
Vleuten
Dank u wel heer Oliekan!
Iedereen is hartstikke vriendelijk en meegaand. Al met al heel fijn geholpen.
1 July 2026
Anouk
IJsselstein
Wat fijn om te horen, dank U wel voor de recensie mevrouw Burger!
Staan altijd klaar voor je. Hoge qualiteit service!
30 June 2026
Bianca
IJSSELSTEIN
Dank u wel mevrouw van Dam voor de mooie recensie :)
Prima service, prima afhandeling Je wordt keurig gebeld als er onverwachte reparaties moeten plaats vinden en krijg daarbij gelijk een indicatie van de kosten. Top service
25 June 2026
Henk
Nieuwegein
Dank u wel heer van Zwam voor de mooie recensie!
Goede afhandeling van zaken en reparaties.
16 June 2026
Rolph Engel
IJsselstein
Dank u wel mijnheer Engel voor de mooie recensie!
Zo'n 18 jaar ben ik een zeer tevreden klant bij autoservice De Kemp. Ik heb al die jaren in een goed onderhouden "tig-hands" auto gereden.
14 June 2026
Walter
IJsselstein
Dank je wel Walter leuk om te horen, we hopen dat er nog vele jaren bij mogen komen :).
Ik kom al vele jaren bij autoservice De Kemp. Super service dus ik blijf
13 June 2026
Sjaco Baas
Ijsselstein
Fijn om te horen, dank je wel voor de leuke recensie!
Staan altijd voor iedereen klaar en klantgericht bezig...TOP. Denken mee met de klant...
11 June 2026
Adrie
IJsselstein
Dank u wel mijnheer Grootendorst voor de mooie recensie!
Zoals gebruikelijk bij De Kemp weer uitstekende service, eerlijk advies en vriendelijk personeel.
10 June 2026
Sander
Nieuwegein
Dank je wel Sander voor de mooie recensie, leuk om te horen!
Topservice!
10 June 2026