Wat een service, geweldig!

Bij dit autobedrijf komt de klant op #1 Aanrader voor elke auto.

Snel en zeer klantvriendelijk geholpen

Het probleem is vakkundig en snel verlopen. Prijs kwaliteit is in balans. En niet te vergeten zeer klantvriendelijk geholpen

Snelle cervice.

Altij klantgericht en vriendelijk

Vertrouwde service

Zoals altijd vertrouwde service bij Tom en zijn team. Altijd even overleg wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten.

Fantastische garage

Superfijne dienstverlening: Tom en zijn team denken altijd heel fijn mee en maken ook tijd voor het snel verhelpen van onverwachte problemen. Bovendien is de prijs-kwaliteit verhouding prima.

In een woord geweldig

Mijn ervaring is alleen maar positief zowel voor de vakmensen ! Maar ook voor het kantoor en afspraken maken altijd goed en vriendelijk. Ik heb geen negatief ervaringen. Ik wens jullie een mooi kerstfeest en een gezond 2026 toe Zowel privé als zakelijk

Kundig, snel, goed geinformeerd.

Zeer klantvriendelijk.

Ook als je onverwachts langs komt voor olie of koelvloeistof staat er iemand voor je klaar.

Perfect en snelle service

Vriendelijk en een eerlijke prijs voor de werkzaamheden. Ik kom voortaan zeker bij jullie terug mocht er iets zijn met de auto ;-)

Altijd goed en vriendelijk

Zelfde

Geweldige auto service

Geweldige service

Vriendelijk en behulpzaam

Je wordt heel vriendelijk geholpen en staan altijd voor je klaar. Kleine dingen doen ze tussendoor. Groetjes Trudy

Helemaal Top

Prettige hulpverlening.

Klantvriendelijk en hele goede service!!

Het was de eerste keer dat ik mijn auto bracht voor een apk en een beurt. De ontvangst was heel klantvriendelijk en mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Daarna was er nog een probleem en dat werd meteen opgepakt zonder extra kosten te berekenen. Top!!

Altijd perfecte service

Uitstekende service

Uistekende service elke x weer

Weer super en snel geholpen

Weer apktje gedaan mooi optijd klaar en goed geregeld!

Goede ervaringen, vriendelijk personeel, en snel met afspraken, Top!

Wij als bedrijf maken regelmatig gebruik van de kunde van Autoservice de Kemp, dit gaat dan om het motorische gedeelte van de verkochte of de te koop staande campers. Zij zijn uiterst vriendelijk, en een afspraak is snel in te plannen... en onze ervaring is dat ze doen wat ze beloven...Echt een aanrader om hier met je auto of camper naartoe te gaan!

Betrouwbaar, vriendelijk en klantgericht

tot nu toe altijd een goede ervaring gehad.

Weer prima en volgens afspraak geholpen.

Weer prima en volgens afspraak geholpen.

Prima service en aantoonbaar vakmanschap en betrokkenheid bij de klant

Altijd een goed advies en stipte communicatie over wat er wel of niet moet gebeuren bij een onderhoud. Ook niet moeilijk doen over kleine dingetjes zoals een koplamp reinigen voor de APK. Al met al prima service en vakmanschap dat je terugziet bij de balie en ook in de werkplaats.

Banden vervangen, vriendelijk geholpen. Auto is van binnen door hen gestofzuigd, helemaal top.

top garage

Snel e n vakkundige hulp

Zowel voor de beurten als bandenwissel, prima service en ze houden je redelijk goed op de hoogte

Zeemanlaan 3

3401MV Ijsselstein ut