Reactie van het bedrijf
Bedankt voor de recensie en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u de diagnose en onze werkzaamheden als professioneel en kwalitatief goed heeft ervaren.
Jammer dat wij uw verwachting van de prijs van € 50,- niet waar hebben kunnen maken echter voor een goede en professionele diagnose komt meer kijken. Onze monteurs gaan hiervoor jaarlijkse op bijscholing en wij investeren jaarlijks in updates en regelmatig in vernieuwde technische gespecialiseerde apparatuur om de juiste diagnoses te kunnen blijven stellen.
De door u opgegeven opdracht voor deze uitgebreide diagnose betrof meerdere klachten: Het schokken bij lage snelheid, ABS-ingrijpen, uitvallende kilometerteller, kapotte krukassensor en een slijpend geluid. Hiervoor is specialistische testapparatuur gebruikt en hebben wij uitgebreid technisch onderzoek gedaan.
Wij hanteren standaard een tarief van één uur werkplaatstijd voor diagnose. In uw geval hebben wij zelfs meer tijd besteed aan deze diagnose dan we aan u hebben gefactureerd, en u heeft daarnaast een uitgebreide schriftelijke diagnose en offerte op papier ontvangen. De diagnose en de bijbehorende offerte hebben wij bij het ophalen van uw auto toegelicht en besproken alvorens u aan ons de factuur heeft voldaan.
Uiteraard nemen wij uw feedback over prijsverwachting en communicatie serieus en zullen dit meenemen om onze klanten vooraf nog duidelijker te informeren.
Nogmaals dank voor uw vertrouwen de complimenten over de goede en professionele dienstverlening en wij hopen dat met deze uitleg nog iets duidelijker is geworden waarom u betaald heeft voor 1 uur arbeid en het gebruik van onze technische apparatuur.