goede service, goed behandeld

Erg prettige begeleiding gehad gedurende mijn motor rijopleiding. Duidelijke uitleg en goede feedback/tips gekregen. Er werd naar mij geluisterd en ik werd gerustgesteld wanneer dit nodig was. Fijne omgang en vooral erg gezellige lessen gehad. Echt top!

goede service, goed behandeld

Heel fijn, Alex is heel erg geduldig met je en geeft rechtvaardig kritiek.

goede service, goed behandeld

Hele prettige ervaring gehad met ACM Rijopleiding. Professioneel, maar ook persoonlijk, waardoor ik op mijn gemak was tijdens het lessen. De inhoud van het lessen was een goede voorbereiding op het examen en veilig zelfstandig rijden.

Kei goed

goede service, goed behandeld

Heel erg goed. Het heeft me geholpen op details te letten tijdens het rijden. Daarnaast zijn ze streng maar rechtvaardig! Ze geven aan waar je op kan letten.

goede service, goed behandeld

Ik had les bij ACM en ben net voor mijn rijbewijs geslaagd. Het is een fijne rijschool waarbij er duidelijke afspraken worden gemaakt en er fijn persoonlijk contact bestaat tussen leerling en instructeur. Dit maakt ook dat je weet waar je aan toe bent en dus weet wat je moet beheersen om jouw rijbewijs te behalen.

goede service, goed behandeld

Een fantastische rijschool die je de ruimte geeft om op jouw tempo te leren en het verkeer te leren begrijpen. Nogmaals bedankt Arno!

goede service, goed behandeld

Erg prettig en deskundige instructeurs, met plezier lessen gedaan en rijbewijs behaald! Absolute aanrader :)

goede service, goed behandeld

Prima rijschool, goeie sfeer, wordt goed les gegeven AVB in 1 keer gehaald, AVD in 1 keer gehaald. Een geslaagde actie dus. Bedankt ACM Rijopleidingen

goede service, goed behandeld

Met angst en onzekerheid toch met rijlessen gestart, Alex heeft dit goed aangepakt mede door zijn professionele aanpak,geduld en positiviteit heb ik mijn rijbewijs op zak sinds eind augustus.Top Alex!

goede service, goed behandeld

Ik heb met heel veel plezier mijn motorrijlessen bij ACM gevolgd. De manier van lesgeven sprak mij erg aan: de leerling zelf veel laten ontdekken en doen en de nodige en deskundige hulp waar nodig. Nu net in het bezit van mijn rijbewijs, mede dankzij ACM :)

Super bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met ACM. I.v.m. mijn werk was het plannen van de lessen niet altijd even makkelijk, maar met Alex was altijd wat te regelen. En keurig in 1 keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

In 1 keer is mijn zoon geslaagd. Top gedaan ACM.

perfect, zeker aan te bevelen

Hier mijn motorlessen gehad. Kleinschalige rijschool met deskundige instructeurs die aandacht voor je hebben. Gezellige tijd gehad en alle examens in 1x gehaald. Je leert meer dan alleen de basics van het motor rijden. Echt een aanrader!!

perfect, zeker aan te bevelen

Een hele fijne rijschool om je lessen te volgen :-)

goede service, goed behandeld

bots rijbewijs gehaald, dankjewel Alex goede leermeester serieus maar tegelijk gezellig. ook de service helemaal top.

perfect, zeker aan te bevelen

Leuke tijd gehad tijdens de motorrijlessen met Arno als instructeur. Hij heeft een prettige en relaxte manier van lesgeven. Ik kan ACM aanbevelen!

goede service, goed behandeld

Hele fijne rijlessen en duidelijke instructies!

goede service, goed behandeld

Als je een goede opleiding zoekt, zit je hier al goed. Maar zoek je een leuke en gezellige tijd in en om de auto, met zeer ervaren instructeurs, dan zit je hier geramd. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met mijn opleiding en niets te wensen over heb!

goede service, goed behandeld

Ik heb les gehad van Alex. Hij heeft me in een jaar tijd van niet eens weten welke pedaal het gas is tot mijn rijbewijs begeleid. Hij deed dit op een deskundige en toch humoristische manier. Ik heb veel lol gehad tijdens het leren. Fijn flexibel afspraken kunnen maken zodat het goed uitkwam met mijn werk en dat ik toch op verschillende tijden heb kunnen rijden. ACM is zeker aan te bevelen.

Grashof 67

2403 VG Alphen a/d rrijn