Filters

10

Kundig en persoonlijke rijschool, zeker aan te raden!

Met Alex als rij-instructeur heb je een enthousiaste en kundige instructeur! De ontspannen lessen maar ook uitdagingen hebben ervoor gezorgd dat ik, nu ik mijn rijbewijs heb, met vertrouwen de weg op ga. Zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Ik heb mijn motorrijbewijs bin ACM gehaald nadat ik ook mijn autorijbewijs jaren daarvoor bij ACM had gehaald. De lessen had ik nu van Alex. Heel fijn hoe de opbouw altijd in de lessen zat. De aandachtspunten werden altijd duidelijk benoemd, maar ook de punten die goed gingen. Alex neemt de tijd om vragen te bespreken en te beantwoorden. Kortom, heel blij dat ik weer een rijbewijs bij ACM heb gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top lessen!

Gelest bij Daan. Nooit saai in de auto, leuke gesprekken en een grapje hier en daar. Als het even wat minder goed ging, of een moment van stress wist Daan dit rustig op te lossen en daarna weer goed op te pakken. Daarnaast altijd eerlijk over wat goed en minder goed gaat en goede feedback hierop, waardoor je blijft groeien in het rijen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring!

Vanaf het moment dat ik me aanmeldde tot aan met moment dat ik mijn motorrijbewijs heb gehaald, elke stap in het proces heb ik als zéér positief ervaren! Hier zijn een aantal redenen waarom ik zo tevreden ben met ACM: * Professionele en deskundige instructeur. Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Alex, naast dat hij uiterst bekwaam in z'n vak is, is hij ook zeer geduldig en vriendelijk. Hij heeft een schat aan ervaring en kennis, en hij is in staat om dit op een begrijpelijke en leuke manier over te brengen. * Veiligheid voorop: Tijdens de lessen staat veiligheid altijd voorop. Ik heb niet alleen de basisvaardigheden van het motorrijden geleerd, maar er wordt ook sterk de nadruk gelegd op het nemen van de verantwoordelijkheid op de weg. * Flexibele planning. Alex doet z'n uiterste best om lessen in te plannen wanneer het voor mij het beste uitkwam. Dit maakte het voor gemakkelijk om het te combineren met bijvoorbeeld werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Gelest bij Alex en het ontzettend naar mijn zin gehad. Ik wist niks van motoren en motorrijden en nu ben ik ondertussen op zoek naar mijn eerste motor! De instructies zijn duidelijk en afgestemd op jouw niveau. Alex heeft een goede dosis humor en dat komt terug in de lessen. Daarnaast is er genoeg ruimte om lessen in te plannen op verschillende tijden. Zowel voor mijn AVB als AVD examen had ik het gevoel dat ik goed voorbereid was en dat resulteerde erin dat ik alles in 1x gehaald heb. Kortom: dikke aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg fijne rijschool!

Ik ben gaan lessen bij Kevin, en dit was een goede keuze. De lessen waren erg productief, dit kwam mede door de goede communicatie die aanwezig was. Hierdoor was het mogelijk om elke les echt te focusen op wat echt belangerijk voor mij was en zo het meeste uit mijn lessen te krijgen! Had ook last van nervositeit in de beginperiode van het lessen en naarmate het examenmoment naderde, maar kevin ging er erg goed mee om. Dus, herken je jezelf hierin dan is hier lessen wel een aanrader! Heel erg bedankt voor de fijne lessen, en voor de toekomstige leerlingen: heel veel plezier!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn, leerzaam en gezellig

Ik heb een zeer prettige leerervaring met mijn rij instructeur Kevin van ACM. Het is een gezellige en meelevende instructeur. Hij kan af en toe wel een beetje streng maar wel rechtvaardig zijn. Hij legt dingen graag uit en heeft hier veel verschillende manieren voor. Ook past hij zich op jou aan en kijkt specifiek naar wat jij nodig hebt. Het was ook heel erg prettig dat ACM werkt met een online app waarmee je zelf je rijlessen kan inplannen en je dus niet lang hoeft af te stemmen. Nu kan je zelf kijken wanneer het je uitkomt. Ik heb met plezier mijn rijlessen hier gevolgd. Met mijn tussentijdse toets goede feedback ontvangen van het CBR waarmee de rij instructeur goed aan de slag is gegaan. Hierdoor heb ik mijn auto praktijk examen in een keer gehaald! Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig en gepersonaliseerd

Ik heb de rijlessen super fijn ervaren. Bij de eerste kilometers had ik al het idee dat dit goed zou gaan komen. Het is ook enorm fijn dat er echt wordt gekeken naar waar voor jou de moeilijkheden zitten en hierop wordt dan ook gefocust. Kevin heeft mij super goed begeleid naar eerst de tussentijdse toets en daarna naar het rijexamen. Het was altijd fijn om weer te gaan rijden en ik ging altijd voldaan naar huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer kundig en gezellig

Onwijs leerzame en gezellige rijlessen gehad van Arno en ook nog eens in 1x geslaagd! :) Arno ziet goed waar extra aandacht voor nodig is en geeft goede feedback. Heb me onwijs op m'n gemak gevoelt, altijd ruimte voor humor en ook tijdens stressy momenten zoals vlak voor de tussentijdse toets en het examen weet hij je net dat extra stukje zelfvertrouwen te geven wat je nodig hebt. Als ik bepaalde handelingen nog extra wou oefenen werd daar tijd voor gemaakt, iets wat ik echt enorm heb gewaardeerd. Echt een aanrader en ik zal altijd met veel plezier terug kijken naar mijn lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

ACM is een top rijschool!

Hallo allemaal, ik heb alleen maar goede ervaringen met ACM. Arno is een erg goede instructeur en leert je uitstekend rijden. Hij zorgt ervoor dat je 100% bent voorbereid voor je examen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne ritten altijd gehad!

Was altijd een hele chille vibe in de auto, super gezellig en hier en daar wat opmerkingen! Kevin heeft mij echt ontzettend goed door alle spanningen heen geholpen en na de lessen altijd even een evaluatie gesprek hoe ik het vond gaan. Kortom, echt een hele fijne rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een super rijschool!

ACM heb ik ervaren als een fijne rijschool, en Daan als een hele goede instructeur! Neemt rustig de tijd om alles uit te leggen, en is gewoon een fijn persoon om naast je in de auto te hebben. Ik ben blij dat ik hier les heb gekregen, en uiteraard mijn rijbewijs heb gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en kundig instructeur waarbij het in de auto altijd gezellig is.

Ik startte mijn rijopleiding bij Arno in de automaat. Vanaf het begin had ik enorm last van faalangst en werd daardoor snel nerveus. Arno wist mij weer “uit mijn hoofd” te halen en hielp mij bij het relativeren van de in mijn ogen spannende situaties. Hij voelde feilloos aan waar mijn behoefte lag en speelde daar goed op in. Omdat het in de auto altijd gezellig was ging de tijd in een oogwenk voorbij. Arno is een zeer kundige, relaxte en ervaren rij- instructeur. Dankjewel voor al je geduld! Nu ik mijn rijbewijs heb behaald ga ik straks vol vertrouwen de weg op!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1x geslaagd dankzij Kevin en Arno

Ik ben destijds met lessen begonnen bij Kevin. Hij is een fijne instructeur die de tijd neemt voor uitleg en instructies en er voor zorgt dat je snapt wat je moet doen en waarom. Hij is geduldig en heeft me geen enkel moment het gevoel gegeven dat ik dom bezig was als ik een fout maakte. Toen door externe factoren er ineens een hele hoge tijdsdruk kwam op het halen van het rijbewijs werd er heel goed met me meegedacht en kon ik dit goed samen met Kevin bespreken. Ik ben toen over gegaan tot het lessen in een automaat. Deze lessen werden verzorgd door Arno. Arno is ook heel fijn om bij te lessen. Ook hij is kundig en ervaren. Hij heeft een heel vriendelijke benadering en hij legt dingen uit op een rustige manier. Ook bij Arno heb ik me altijd zeker gevoeld over mijn leerproces en me nooit dom gevoeld. Beide instructeurs hebben een opbouwende benadering waarbij ze geduld en respect laten zien voor de persoon die naast ze zit en diens leerproces. Beiden konden goed inschatten hoe ze mijn zelfvertrouwen konden vergroten en wat daarbij wel of niet werkt in de communicatie. Daarbij zijn ze allebei relaxed in de omgang en makkelijk om mee te praten en geinteresseerd in hun leerling. Het was oprecht gezellig in de auto en ze zijn allebei steengoed in wat ze doen. Dankzij die 2 heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Super fijne lessen gehad bij Daan. Duidelijke uitleg aangepast aan wat bij mij past. Fijne sfeer en veilige leeromgeving waarin "fouten" geen fouten zijn maar leer punten. Onwijs veel geleerd en dankzij Daan zit ik nu met een zeker gevoel achter het stuur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik kom zeker nog eens terug voor het halen van een motorrijbewijs!

Mijn grote broer en zus hebben beide met gemak hun auto en motor rijbewijs bij ACM gehaald, dit was voor mij de reden om ook bij ACM te gaan lessen. Nadat ik mij had aangemeld bij ACM kon ik de week daarop al mijn eerste proefles beginnen, ik vond het erg fijn dat ze zo snel al plek hadden voor mij. Ik heb er in totaal 16 maanden over gedaan om mijn rijbewijs te halen. Ik vond het heel erg fijn dat ik online in een app, zelf rijlessen kon inplannen. Op deze manier kon ik zelf rijlessen inplannen wanneer het mij het beste uitkwam en ook was het aanbod van verschillende dagen en tijden erg groot. Ik heb Kevin Siebert als rij instructeur gehad. Kevin is rustig in omgang en geeft duidelijke instructies, wanneer het uit kwam kon ik ook leuk met Kevin babbelen tijdens de rijlessen. Kevin heeft mij heel erg geholpen om het uiterste uit mezelf te halen, zodat er na elke les verbetering in zat. Ik heb mijn praktijk examen in 1 keer gehaald en ik zou het iedereen aanraden om bij ACM te lessen. Ik zelf kom ook nog een keertje terug voor mijn motorrijbewijs. :) Groetjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijopleiding (BE) met passie en top kwaliteit!

Voor het behalen van je (BE) rijbewijs ben je bij ACM aan het juiste adres! In korte tijd bereiden ze je, op persoonlijke wijze, optimaal voor op het examen. Arno, enorm bedankt voor deze leuke en bijzondere ervaring! Je bent een topinstructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend fijne tijd gehad bij Daan van ACM Rijopleidingen

Ik heb de autorijlessen van Daan Jansen bij ACM als ontzettend leerzaam en plezierig ervaren. Daan is iemand die zich voegt naar de leerstijl en achtergrond van de individuele leerling. Hij kan heel goed inschatten wat je van hem nodig hebt en hij is altijd bereid en druk bezig zijn didactiek en methodiek daarop aan te passen. Doordat Daan tijdens het rijden refereert aan gebeurtenissen of tips uit lessen van daarvoor, en aan het eind van elke les de belangrijkste leerdoelen met je doorspreekt, voel ik mij als leerling gezien en merk ik dat Daan oprecht geïnteresseerd in mij is en zich goed bewust is van mijn leerproces. Als professional is Daan iemand waar je op kunt bouwen. Hij is communicatief vaardig en snel, houdt zich aan de afgesproken lestijden en denkt met je mee bij de gebruikelijke CBR-dingen, zoals het inplannen van theorie- en praktijkexamens. En, zeker niet geheel onbelangrijk: de lessen waren vooral ook heel gezellig. Tijdens het autorijden was er genoeg tijd voor wat smalltalk en een grapje tussendoor. Samengevat: een toprijschool met een toprijinstructeur! Een aanrader als je op zoek bent naar een cursus waar je niet leert rijden voor je examen, maar voor je verdere leven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een relaxte en goede ervaring

Kevin is een gezellige rij instructeur die heel relaxed blijft ookal maak je kleine foutjes. Toen ik begon met auto rijden was ik erg onzeker maar dat is nu weg. Het was een erg goede ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfijne lessen waar ik echt wat van op heb gestoken.

Wat een toppers bij ACM, na de proefles bij Arno was ik overtuigd en heb ik de rest van mijn lessen bij Kevin gevolgd. Wat een superfijne instructeur, duidelijke communicatie, goede instructies en na elke les wist ik wat er beter moest voor de volgende. In één keer geslaagd door jullie fijne manier van lesgeven, ik raad mensen deze rijschool echt aan :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede, duidelijke en gezellige lessen

Arno is een top instructeur. Geeft feedback waar je wat mee kan en geeft duidelijke voorbeelden. De lessen zijn leerzaam en gezellig. Ik kan iedereen aanbevelen om hier rijlessen te volgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en gezellige lessen.

De lessen van Daan heb ik ervaren als gezellig, fijn en erg leerzaam. Ik vond het erg fijn dat er vooral wordt les gegeven om echt te leren autorijden in plaats van enkel te werken naar het halen van het examen. In de lessen werd echt naar mij als individuele persoon gekeken wat er nodig was en heb ik nooit het gevoel gehad een nummertje te zijn. Door de lessen van Daan zit ik nu zelf verzekerd in de auto, iets wat ik niet gedacht had te kunnen bereiken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezelligheid tijdens de lea

Ik volgde de lessen bij Kevin. Tijdens de lessen was er altijd ruimte voor een praatje. Kevin is erg rustig waardoor je goed gefocust blijft en hij helpt je altijd waar nodig. Door uitgebreide voorbereiding ga je altijd (in hoeverre dat mogelijk is) relaxed het examen in. Ik zou ACM zeker aanraden en nu ga ik genieten van mijn rijbewijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

In 1x geslaagd! De rijlessen waren prima en vooral erg leerzaam. Heb tijdens al mijn rijlessen een erg goede begeleiding gehad van Kevin. De lat lag altijd hoog tijdens het lessen zodat je meer dan klaar bent voor het examen. Kortom een top ervaring gehad. Bedankt voor alle goede en fijne lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geduldige en rustige begeleiding

In 1 x geslaagd mede dankzij de enorm fijne en geduldige begeleiding van Kevin. Ondanks de zenuwen, vertrouwen in mijn rijgedrag gekregen tijdens de rijlessen met de duidelijke en rustige uitleg.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd