Filters

9

Top, zeer tevreden.

Zeer tevreden over de motorrijlessen en heel goede instructeur (Alex). Serieus maar ook met humor. Goede basis om zelf veilig te gaan rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk en leerzaam

ACM Rijopleiding is een rijschool die super leerzame rijlessen aanbieden! Je krijgt een duidelijke uitleg waarbij ook de achterliggende theorie vertelt kan worden. Het was altijd super gezellig met veel grapjes en leuke opmerkingen tussendoor. Ik heb geleerd dat veiligheid en goed kijken heel erg belangrijk zijn, maar dat als je je netjes aan de regels houdt je met heel veel plezier en rust kunt rijden. Ik raad iedereen zeker deze rijschool aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede mix tussen een geintje en focus op de stof

Ik heb met Alex mogen lessen. Bij Alex is een lolletje op zijn tijd welkom maar aandacht voor de stof, het genieten, en veiligheid voorop, staan altijd bovenaan. Acm is een prettige rijschool met ervaren mannen die er alles aan doen om je een goede bestuurder te laten worden. Nu snel een eigen motor aanschaffen en kilometers maken. Bedankt voor de fijne tijd!! Cheers

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een super toffe, leerzame en gezellige rijervaring!

Daan is een goede rijinstructeur die je elke keer weer met plezier de auto in laat stappen. Hij zet veiligheid, vooruit laten kijken en een prettig sfeer in de auto voorop. Kortom, hij is een hele goede instructeur die je een ervaring voor het leven mee geeft. Veilig autorijden is immers iets waar je de rest van je leven profijt van hebt. Zeker een aanrader om bij hem lessen te volgen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring!

Ik ben vanmiddag geslaagd dankzij de top lessen van Daan. Daan heeft een duidelijke, fijne manier van lesgeven en stelt je echt op je gemak. Ik heb zijn lessen als enorm prettig ervaren. Een combinatie van gezelligheid en serieus leren :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne rijinstructeur!

Dit is de derde rijschool waarmee ik heb gelest en ook de laatste want dankzij Daan heb ik het examen in 1 keer gehaald!. Daan speelt goed in op de leerling nodig heeft en vormt hier zijn lessen omheen. Ik heb veel van hem geleerd ook was het rete gezellig in de auto!! Bedankt nogmaals Groetjes Mathijs

 • Aanbevelen? Ja
10

ACM: geduld, vertrouwen en gezelligheid

Toen ik net begon met rijles zei een vriendinnetje tegen mij: "In het begin is rijles misschien leuk, maar na een tijdje wordt je het echt zat." Gelukkig kan ik zeggen dat ik mijn rijlessen nooit zo heb ervaren. Sterker nog, ik keek er elke week naar uit om weer te mogen rijden, mede dankzij het geduld, het vertrouwen en de gezelligheid in de auto bij Daan. Mijn complimenten voor Daan omdat hij keer op keer de tijd neemt om niet alleen te vertellen hoe iets moet, maar ook waaróm dat zo moet. Deze manier van leren autorijden heeft er mede voor gezorgd dat ik met plezier in 1 keer ben geslaagd voor mijn examen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Motorcycle Lessons? This is the place to teach you!

I can’t say enough good things about learning to ride a motorcycle from Alex and ACM. The first time I contacted him it was to see if he would be interested in teaching in English. . . I think I was his first ever non-Dutch student (I'm Canadian) but he was up for the challenge right away. We spent many months navigating not just the roads in rain, snow and sometimes even some sun - but also navigating the changing situation with lessons at the height of Coronavirus. Alex is firm but patient instructor, and always has a smile and a joke to ease the stress of learning a new and potentially dangerous skill. If you make a mistake you are going to hear about it - but if you do something well you might sometimes hear about that too. ;-) Alex also teaches far beyond the level required by the CBR with the goal of turning out not just riders that will pass exams, but the best possible riders he can make you. When my son is old enough for lessons, I’ll only be sending him to ACM! Thanks for everything Alex and ACM.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Mijn autorijbewijs in 2006 gehaald bij Arno. Toen in 2021 besloten mijn motorrijbewijs te gaan halen en voor mij stond al vast dat dit bij acm ging gebeuren. Na contact te hebben opgenomen een intakeles gehad. Arno was heel eerlijk en schat de situatie goed in. Je krijgt goede begeleiding en uiteindelijk mij. Motorrijbewijs in 1x gehaald. Voor mij staat het vast. Als iemand vraagt naar een goede rijschool dan beveel ik acm aan. Top team met gezellige mensen en verstand van lesgeven. Arno bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

De aller beste rij school

Na eerst m’n A1 rijbewijs te hebben gehaald 2 jaar geleden bij Alex, nu ook m’n A rijbewijs gehaald bij Alex. Ik kan me geen betere rij school bedenken. Ik ben blij m’n rijbewijs te hebben, maar ga de gezellige en leerzame lessen zeker missen. Alex is duidelijk, waardoor je weet wat je aan hem hebt. De lessen zijn daardoor ook erg leerzaam. Leren te relaxen was voor mij een doel, naast het behalen van het examen. Vandaag m’n examen gehad en totaal geen zenuwen plus lekker genoten tijdens de rit. Beide doelen dus behaald. Stoppen met twijfelen en aanmelden bij ACM zou ik zeggen! Bedankt Alex voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goeie en persoonlijke rijschool

Fijne rijschool om te leren motor rijden. Alles word goed uitgelegd en doorgenomen. Heb dit als zeer positief ervaren. Er komt nog al wat op je af bij het motor rijden en dat valt soms niet mee om te leren. Ikzelf heb een basis pakket genomen en had daar genoeg aan ik had helemaal geen ervaring met de motor. Ben voor alles in 1 keer geslaagd alleen door corona duurde het wel wat langer. Al met al is Alex een fijn persoon om mee te werken en heeft gevoel voor humor. Hij kan soms erg streng zijn maar laat je daardoor niet afleiden en volg zijn adviezen op geloof me hij doet het voor jou om je uiteindelijk te laten slagen natuurlijk. Fijne kerel in de omhang ik heb gelachen en daar gaat het natuurlijk ook om, plezier! Bedankt voor alles ACM en wellicht tot snel als we elkaar tegen komen op de weg!

 • Aanbevelen? Ja
9

Aanrader!

Onwijs tevreden over de rijlessen bij Arno Minneboo: stapsgewijs opbouwd, constructieve feedback, goeie afwisseling van oefeningen en routes, oftewel kwaliteit en plezier!! Bedankt Arno!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding van A2 naar A volledig

In een paar korte lessen werd weer duidelijk gemaakt wat er van je verwacht wordt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergoede rijschool!

Als je motor wilt leren rijden, ga dan naar ACM. Uitstekende uitleg, goed materiaal en vooral veel vrolijkheid.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kwalitatief hoogwaardige lessen met humor

Elke les is weer een feest om naar uit te kijken. Lessen waarbij je veel leert en genoeg aandacht krijgt van de instructeur. En wanneer het kan er altijd humor bij komt kijken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik zou iedereen ACM aanbevelen! 100%

Ik heb vandaag mijn motorrijbewijs gehaald bij ACM! Mijn instructeur was Alex. Hele fijne man om les van te krijgen! Kan streng zijn, maar absoluut rechtvaardig en vaak met een flinke dosis humor! Ben heel blij dat ik bij hem terecht gekomen ben! Nogmaals bedankt Alex!! Nu mijn man nog klaarstomen voor zn motorrijbewijs :-) Maar heb er volle vertrouwen in dat dat goed gaat komen met jou aan z'n zijde!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Ontzettend fijne lessen gevolgd bij Daan! Professioneel, vriendelijk en heel geduldig. Ook voor het examen, heel fijn begeleid en altijd goede feedback gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne, vertrouwde ervaring.

Ik heb mijn rijlessen ervaren als leerzaam en een vertrouwde omgeving. Een plek waar het niet erg was om fouten te maken. Een erg fijne plek om mijn rijbewijs te halen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Het afgelopen half jaar naar volle tevredenheid mijn motor rijlessen gevolgd bij Alex. Ik heb Alex als een erg prettige instructeur ervaren. Gezellig en ook to the point waar het nodig was. Hij is qua planning erg flexibel en de mogelijkheid tot extra lessen kort voor het examen en vooral de lesuren op de examendag zelf hielpen goed om in de juiste flow te komen. Zodat uiteindelijk het daadwerkelijke AVB en AVD examen "als vanzelf" gingen en ik ze beide in 1x heb kunnen halen. De lessen waren elke keer goed opgebouwd. Kort stukje theorie, herhalen van de leermomenten van de vorige les en wat het plan voor deze les zou worden. Tussentijdse terugkoppeling en aan het eind van de les nog kort nabespreken zorgde ervoor dat de boodschap goed overkwam en ook bleef hangen. Het zal denk ik nog wel even duren voordat ik die stem van Alex niet meer in m'n hoofd hoor bij elk stoplicht (ohja verkeerslicht en spiegelen !), het plannetje maken voor het invoegen/uitvoegen en het rijden met wat meer pit d'r in!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Afgelopen half jaar heb ik mijn motor rijbewijs in 1 keer gehaald bij ACM. De lessen heb ik gevolgd bij Alex. De sfeer tijdens de lessen is ongedwongen en gezellig maar waar nodig ook zeker serieus. Alex neemt de tijd om de verbeterpunten met je door te spreken tijdens en na de les. Ook het inplannen van de lessen is heel flexibel, in overleg zijn extra rijlessen mogelijk wanneer je dit nodig vind. Al met al zou ik iedereen die zijn rijbewijs wil gaan halen ACM aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijna jammer dat het voorbij is.

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Het was zo gezellig met Daan dat het bijna jammer is. Los van de gezelligheid beschikt hij over geweldige skills om te zorgen dat wij leren zelfstandige, veilige en verantwoordelijke chauffeurs te zijn die op elke situatie voorbereid zijn. Kortom: niet verder zoeken, dít is je rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn rijbewijs in 1 keer!!!

Ik heb een supper leuke ervaring gehad met ACM. Mijn rijinstructeur Daan begeleiden mij op een vriendelijke, leuke en professionele manier. En zo ben ik in 1 keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima begeleiding.

Door de uitstekende begeleiding van Arno heb ik in een kort tijdsbestek mijn E achter B rijbewijs gehaald bij ACM Rijopleidingen. Het was ook erg prettig dat ik in de avonduren kon lessen zodat ik als zelfstandig ondernemer geen werkuren hoefde te missen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en directe feedback waar je echt wat aan hebt!

Vorige week in 1x mijn motorrijbewijs gehaald, door de prettige en directe feedback van Arno elke keer kunnen werken aan mijn aandachtspunten. De passie en enthousiasme voor het motor rijden heeft Arno bij mij overgebracht op een fijne en relaxte manier. Tegen de tijd dat mijn kinderen mogen lessen zal ik zeker weer contact opnemen met ACM en Arno!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellige en zeer goede rijlessen.

Afgelopen woensdag heb ik in één keer mijn rijbewijs B gehaald. Daan is een erg goede en gezellige instructeur die zich aanpast aan jouw tempo. Ik vond het persoonlijk fijn dat hij altijd rustig was en hij heeft me erg goed geholpen met mijn onzekerheid in het rijden. Heel erg bedankt en ik raad ACM aan iedereen aan.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd