Filters

10

Zeer kundig en gezellig

Onwijs leerzame en gezellige rijlessen gehad van Arno en ook nog eens in 1x geslaagd! :) Arno ziet goed waar extra aandacht voor nodig is en geeft goede feedback. Heb me onwijs op m'n gemak gevoelt, altijd ruimte voor humor en ook tijdens stressy momenten zoals vlak voor de tussentijdse toets en het examen weet hij je net dat extra stukje zelfvertrouwen te geven wat je nodig hebt. Als ik bepaalde handelingen nog extra wou oefenen werd daar tijd voor gemaakt, iets wat ik echt enorm heb gewaardeerd. Echt een aanrader en ik zal altijd met veel plezier terug kijken naar mijn lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg goed!

Hele fijn rijschool! Alles wordt goed uitgelegd en veel leerlingen die slagen in 1 keer. In 1 keer gehaald en raad het zeker aan! Rijn instructeur was Kevin, heel aardig en legt alles goed uit. Altijd op tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

ACM is een top rijschool!

Hallo allemaal, ik heb alleen maar goede ervaringen met ACM. Arno is een erg goede instructeur en leert je uitstekend rijden. Hij zorgt ervoor dat je 100% bent voorbereid voor je examen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne ritten altijd gehad!

Was altijd een hele chille vibe in de auto, super gezellig en hier en daar wat opmerkingen! Kevin heeft mij echt ontzettend goed door alle spanningen heen geholpen en na de lessen altijd even een evaluatie gesprek hoe ik het vond gaan. Kortom, echt een hele fijne rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een super rijschool!

ACM heb ik ervaren als een fijne rijschool, en Daan als een hele goede instructeur! Neemt rustig de tijd om alles uit te leggen, en is gewoon een fijn persoon om naast je in de auto te hebben. Ik ben blij dat ik hier les heb gekregen, en uiteraard mijn rijbewijs heb gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en kundig instructeur waarbij het in de auto altijd gezellig is.

Ik startte mijn rijopleiding bij Arno in de automaat. Vanaf het begin had ik enorm last van faalangst en werd daardoor snel nerveus. Arno wist mij weer “uit mijn hoofd” te halen en hielp mij bij het relativeren van de in mijn ogen spannende situaties. Hij voelde feilloos aan waar mijn behoefte lag en speelde daar goed op in. Omdat het in de auto altijd gezellig was ging de tijd in een oogwenk voorbij. Arno is een zeer kundige, relaxte en ervaren rij- instructeur. Dankjewel voor al je geduld! Nu ik mijn rijbewijs heb behaald ga ik straks vol vertrouwen de weg op!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1x geslaagd dankzij Kevin en Arno

Ik ben destijds met lessen begonnen bij Kevin. Hij is een fijne instructeur die de tijd neemt voor uitleg en instructies en er voor zorgt dat je snapt wat je moet doen en waarom. Hij is geduldig en heeft me geen enkel moment het gevoel gegeven dat ik dom bezig was als ik een fout maakte. Toen door externe factoren er ineens een hele hoge tijdsdruk kwam op het halen van het rijbewijs werd er heel goed met me meegedacht en kon ik dit goed samen met Kevin bespreken. Ik ben toen over gegaan tot het lessen in een automaat. Deze lessen werden verzorgd door Arno. Arno is ook heel fijn om bij te lessen. Ook hij is kundig en ervaren. Hij heeft een heel vriendelijke benadering en hij legt dingen uit op een rustige manier. Ook bij Arno heb ik me altijd zeker gevoeld over mijn leerproces en me nooit dom gevoeld. Beide instructeurs hebben een opbouwende benadering waarbij ze geduld en respect laten zien voor de persoon die naast ze zit en diens leerproces. Beiden konden goed inschatten hoe ze mijn zelfvertrouwen konden vergroten en wat daarbij wel of niet werkt in de communicatie. Daarbij zijn ze allebei relaxed in de omgang en makkelijk om mee te praten en geinteresseerd in hun leerling. Het was oprecht gezellig in de auto en ze zijn allebei steengoed in wat ze doen. Dankzij die 2 heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Super fijne lessen gehad bij Daan. Duidelijke uitleg aangepast aan wat bij mij past. Fijne sfeer en veilige leeromgeving waarin "fouten" geen fouten zijn maar leer punten. Onwijs veel geleerd en dankzij Daan zit ik nu met een zeker gevoel achter het stuur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik kom zeker nog eens terug voor het halen van een motorrijbewijs!

Mijn grote broer en zus hebben beide met gemak hun auto en motor rijbewijs bij ACM gehaald, dit was voor mij de reden om ook bij ACM te gaan lessen. Nadat ik mij had aangemeld bij ACM kon ik de week daarop al mijn eerste proefles beginnen, ik vond het erg fijn dat ze zo snel al plek hadden voor mij. Ik heb er in totaal 16 maanden over gedaan om mijn rijbewijs te halen. Ik vond het heel erg fijn dat ik online in een app, zelf rijlessen kon inplannen. Op deze manier kon ik zelf rijlessen inplannen wanneer het mij het beste uitkwam en ook was het aanbod van verschillende dagen en tijden erg groot. Ik heb Kevin Siebert als rij instructeur gehad. Kevin is rustig in omgang en geeft duidelijke instructies, wanneer het uit kwam kon ik ook leuk met Kevin babbelen tijdens de rijlessen. Kevin heeft mij heel erg geholpen om het uiterste uit mezelf te halen, zodat er na elke les verbetering in zat. Ik heb mijn praktijk examen in 1 keer gehaald en ik zou het iedereen aanraden om bij ACM te lessen. Ik zelf kom ook nog een keertje terug voor mijn motorrijbewijs. :) Groetjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijopleiding (BE) met passie en top kwaliteit!

Voor het behalen van je (BE) rijbewijs ben je bij ACM aan het juiste adres! In korte tijd bereiden ze je, op persoonlijke wijze, optimaal voor op het examen. Arno, enorm bedankt voor deze leuke en bijzondere ervaring! Je bent een topinstructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend fijne tijd gehad bij Daan van ACM Rijopleidingen

Ik heb de autorijlessen van Daan Jansen bij ACM als ontzettend leerzaam en plezierig ervaren. Daan is iemand die zich voegt naar de leerstijl en achtergrond van de individuele leerling. Hij kan heel goed inschatten wat je van hem nodig hebt en hij is altijd bereid en druk bezig zijn didactiek en methodiek daarop aan te passen. Doordat Daan tijdens het rijden refereert aan gebeurtenissen of tips uit lessen van daarvoor, en aan het eind van elke les de belangrijkste leerdoelen met je doorspreekt, voel ik mij als leerling gezien en merk ik dat Daan oprecht geïnteresseerd in mij is en zich goed bewust is van mijn leerproces. Als professional is Daan iemand waar je op kunt bouwen. Hij is communicatief vaardig en snel, houdt zich aan de afgesproken lestijden en denkt met je mee bij de gebruikelijke CBR-dingen, zoals het inplannen van theorie- en praktijkexamens. En, zeker niet geheel onbelangrijk: de lessen waren vooral ook heel gezellig. Tijdens het autorijden was er genoeg tijd voor wat smalltalk en een grapje tussendoor. Samengevat: een toprijschool met een toprijinstructeur! Een aanrader als je op zoek bent naar een cursus waar je niet leert rijden voor je examen, maar voor je verdere leven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een relaxte en goede ervaring

Kevin is een gezellige rij instructeur die heel relaxed blijft ookal maak je kleine foutjes. Toen ik begon met auto rijden was ik erg onzeker maar dat is nu weg. Het was een erg goede ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfijne lessen waar ik echt wat van op heb gestoken.

Wat een toppers bij ACM, na de proefles bij Arno was ik overtuigd en heb ik de rest van mijn lessen bij Kevin gevolgd. Wat een superfijne instructeur, duidelijke communicatie, goede instructies en na elke les wist ik wat er beter moest voor de volgende. In één keer geslaagd door jullie fijne manier van lesgeven, ik raad mensen deze rijschool echt aan :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede, duidelijke en gezellige lessen

Arno is een top instructeur. Geeft feedback waar je wat mee kan en geeft duidelijke voorbeelden. De lessen zijn leerzaam en gezellig. Ik kan iedereen aanbevelen om hier rijlessen te volgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en gezellige lessen.

De lessen van Daan heb ik ervaren als gezellig, fijn en erg leerzaam. Ik vond het erg fijn dat er vooral wordt les gegeven om echt te leren autorijden in plaats van enkel te werken naar het halen van het examen. In de lessen werd echt naar mij als individuele persoon gekeken wat er nodig was en heb ik nooit het gevoel gehad een nummertje te zijn. Door de lessen van Daan zit ik nu zelf verzekerd in de auto, iets wat ik niet gedacht had te kunnen bereiken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezelligheid tijdens de lea

Ik volgde de lessen bij Kevin. Tijdens de lessen was er altijd ruimte voor een praatje. Kevin is erg rustig waardoor je goed gefocust blijft en hij helpt je altijd waar nodig. Door uitgebreide voorbereiding ga je altijd (in hoeverre dat mogelijk is) relaxed het examen in. Ik zou ACM zeker aanraden en nu ga ik genieten van mijn rijbewijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

In 1x geslaagd! De rijlessen waren prima en vooral erg leerzaam. Heb tijdens al mijn rijlessen een erg goede begeleiding gehad van Kevin. De lat lag altijd hoog tijdens het lessen zodat je meer dan klaar bent voor het examen. Kortom een top ervaring gehad. Bedankt voor alle goede en fijne lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geduldige en rustige begeleiding

In 1 x geslaagd mede dankzij de enorm fijne en geduldige begeleiding van Kevin. Ondanks de zenuwen, vertrouwen in mijn rijgedrag gekregen tijdens de rijlessen met de duidelijke en rustige uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb mijn rijlessen ervaren als leuk, gezellig en leerzaam!

Ik vond het belangrijk om een rij instructeur te hebben met wie ik het leuk kon hebben in de auto, je zit er tenslotte een aantal uren naast. Bij deze rijschool was dit zeker het geval! Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijschool, in 1 keer geslaagd!

Ik heb zelf van kevin rijles gehad en ben er erg tevreden over! In 1 keer geslaagd zonder verdere opmerkingen. In de auto was er altijd een relaxte sfeer, waar zodra het kon ook de nodige grappen werden gemaakt! Ook was het pakket met een tussentijdse toets erg fijn, hierdoor had ik gelijk een idee wat ik kon verwachten van een examen en wat mijn verbeterpunten waren. Ik raad deze rijschool zeer zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
8

rijschool met veel geduld

Ik heb met veel plezier motorrijles gehad van Alex(wat heeft hij een geduld met mij gehad) Stap voor stap word er uitgelegd wat te doen, als er een fout gemaakt is word dit duidelijk besproken en hoe een volgende keer te handelen Goede rijschool met geduld voor de leerling . Deze rijschool is zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Op een ontzettend leuke & fijne manier leren motorrijden bij ACM!

Komend uit een familie vol motorrijders wist ik al snel dat ik dat roze pasje ook wilde halen. Na mijn theorie gehaald te hebben contacteerde ik verschillende rijscholen in Alphen, maar ACM voelde het beste. Waarom? De instructeurs zijn zelf ook motorliefhebbers. Rijden lekker mee en leggen je de fijnste kneepjes uit. Moeite met afschuinen? Spring even achterop om de bewegingen te ervaren & daarna kan je het zelf! Vanaf het begin heb ik gelest bij Alex, ik kon altijd snel terecht en iedere les leerde je steeds meer. Ook lessen waarbij het soms opeens niet lukt wist hij om te zetten in een leerpunt waardoor je toch met een goed gevoel van de motor afstapte. Alex gaf in zijn lessen regelmatig feedback, is eerlijk en geeft terecht complimenten als het 'lekker' gaat! De lessen zijn ook zo ingericht dat je ook leert met & van je mede-cursist, waardoor de lessen ook een stuk interactiever worden :-). Je kunt ook alle vragen stellen (domme vragen zijn er niet, tenzij je ze niet stelt) of feedback geven. Ik ben erg blij met de hulp & tips die ik heb gekregen waardoor ik nu zelf de weg op mag!

 • Aanbevelen? Ja
10

Adequate instructeur met inzicht en aandacht

Tijdens de motorlessen is Arno altijd duidelijk in de communicatie, de lessen zijn van begin tot eind op mijn eigen niveau geweest qua uitdaging en mijn eigen kunnen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke leervolle lessen

Ik heb bij acm zowel auto als motor behaald. Heb er altijd met veel plezier gelest en veel van de mannen geleerd!

 • Aanbevelen? Ja
8

Ontspannen lessen

Mijn zoon was gestart met rijles bij een andere rijschool, maar dat liep niet lekker. Ook bij hem was er twijfel. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar een andere rijschool en heeft hij eerst even via een videocall kennisgemaakt met Arno. Dat was een fijn en open gesprek en we zijn overgestapt. En dat bleek een hele goede keuze! Hij kon veel meer ontspannen en kreeg er daardoor ook meer vertrouwen en plezier in. Zelf zegt hij over de lessen: “Arno zei direct dat ik niet op alles tegelijk moest letten, maar bracht het terug naar een paar dingen, zodat ik meer focus kreeg en zo bouwden we het stap-voor-stap verder op. Het was duidelijk wat er van me verwacht werd en als ik iets niet goed deed, werd dit op een rustig moment uitgelegd en niet tijdens een volgende verkeerssituatie. Ik heb hierdoor ontspannen rijles gehad.” Bedankt Arno en bedankt ACM!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd