Prima service , fijn geholpen.
Goed.
Goed, er was een misverstand in communicatie mbt de uitvoerdatum van een servicebeurt. Moest een dag langer wachten dan eerder was opgegeven. Auto had na de servicebeurt een gratis wasbeurt gehad. Mooi gebaar als compensatie.
Prima ontvangst en uitleg werkzaamheden
Vriendelijk geholpen aan de balie
prima verlopen reparatie
Prima service.
Uitstekend !!
Goed en netjes geholpen
Goede service, klantvriendelijk geholpen, goede communicatie, erg vriendelijke verkoper, bij de aflevering goede uitleg gehad hoe de auto te gebruiken. Al met al zeer tevreden over de afhandeling
Prima dienstverlening. Auto stond klaar om proefrit te maken.
Tijdens ons verblijf in Gelderland auto Bleeker Oldenzaal bezocht.Fijne ontvangst,goede uitleg,tijd voor de klant en met een tevreden gevoel en nieuwe auto rijker weer terug naar Gelderland.De auto is thuis in Landgraaf keurig afgeleverd op 22-11-2017. Top Service (Y)
totaan heden goed
Goed. Geen verrassingen bij beurten.. Je wordt voraf gebeld als er meerkosten zijn
Een heel klant vriendelijke bedrijf.