Uitstekende garage Vakbekwame mensen Vriendelijke receptie
prettig contact, komen afspraken na, bedrijf geeft een goede indruk.
Prettig,duidelijk,aangenaam . Afspraken goed aangekomen.
Betrouwbaar bedrijf. je wordt vriendelijk en hulpvaardig geholpen.
prima informatie van wat nodig is
Ik hoop dat ik snel de boekjes en codes van de sleutel en radio krijg en de onderhoudsboekjes
de ervaringen met dit bedrijf is goed,vandaar dat ik nog steeds 150 km heen en terug rij voor een groot onderhouds-beurt in Oldenzaal.
tevreden goeie vakkennis en duidelijkheid
Goed welkom en vriendelijk , goed te overleggen .goed meedenkend .alleen we zijn er 2 en half uur geweest en zijn vergeten ons koffie aan te bieden .
beste mevrouw Kerkdijk, allereerst bedankt voor het invullen van de enquête. excuses dat wij u geen koffie hebben aangeboden, normaliter staat deze service bij ons hoog in het vaandel, wij hopen u de volgende keer weer te mogen begroeten en dan staat de koffie voor u klaar! met vriendelijke groet, team Auto Bleeker oldenzaal
Vriendelijke,betrouwbare verkoper. Duidelijk uitleg en informatie, to the point.
hulpvaardig en heel vriendelijk altijd tijd voor een praatje
Altijd netjes te woord gestaan en vriendelijk personeel.
Prima service en alles wordt in goed overleg uitgevoerd. Gepassioneerde monteurs.