Zeer professioneel, vriendelijk klant gericht. Prettig kontakt met John, no nonsens verkoper.
John vlutter goede verkoper Goed geholpen zeer tevreden Gr mesut turkmen
Bij erge tegenwind fietst het met de geleende fiets erg zwaar. Sommige klanten kunnen bepaalde klachten hebben en dan is de afstand naar huis met zo\'n fiets wel eens een probleem. Electrisch…...
Positief.
zeer goed
Wij zijn al vele jaren klant bij Auto Bleeker. Daaruit moge blijken, dat wij zeer tevreden zijn. Niet alleen vanwege de service. maar ook vanwege de prettige sfeer en vriendelijkheid van de medewerkers
Prima service en goed overleg/advies. Tussendoor telefonisch overleg over extra handelingen.
Zeer positief
Goede service en zeer vriendelijk.
Op zich prima ervaringen met Bleeker. Helaas vrijdag 22 mrt. Jl. Wat foutjes bij de grote beurt. 2x teruggereden voor 1. 4 nieuwe bougies en 2. instellen ventielen tbv. bandenspanning. Overigens goed te woord gestaan en problemen direct verholpen.. Mokka loopt prima nu.
Prettige medewerkers je wordt er goed geholpen ik heb een opmerking ik loop met een rollator als ik de deur open wil doen dat gaat heel zwaar.hebben jullie misschien een oplossing.
Klantvriendelijk, goede service
Prima en netjes.
Super service, erg gastvrij personeel
gewoon top