Vriendelijk en professioneel

Tot nu toe heb ik goede ervaringen met het kopen en onderhouden van mijn auto.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Je word erg prettig geholpen

Dit zegt genoeg We zijn al jaren klant van garage BLEEKER

• Bezoek reden Aanschaf andere auto, APK/Onderhoud

Eerlijke en goede service

na eerst een prettig en duidelijk telefoon gesprek ben ik vanuit Dordrecht naar Oldenzaal gereden en heb daar mijn tweede hands auto gekocht was goed te praten en konden op een goede en duidelijke manier eens worden over de prijs de prijs voor mijn oude auto kreeg ik zoals mij telefonisch was verteld kon de nieuwe auto gelijk dezelfde dag mee nemen zodat ik niet een tweede reis moest maken.

als immer

Bijna 40 jaar ons vertrouwde adres

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Positief in onderhoud en afwikkeling

Zowel telefonisch als mondeling altijd vriendelijk te woord staan. Korrekte afhandeling van onderhoud. Telefonisch overleg van kosten na APK. Altijd koffie/thee aanbieden. Zou ik aanbevelen bij vrienden en fam.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

De auto kwam voor een controle beurt. En werd ook nog even gewassen!

Super service

Wij werden super geholpen. Persoonlijk, geen "nummertje", open en eerlijk advies.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Sinds wij Opel rijden zijn wij uiterst tevreden over jullie service.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Erg prettig en correct geholpen. Onze nieuwe auto gaan we zeker bij/via jullie kopen!

zie de tekst hier onder

Na dat ik al enkel op site viabovag had gekeken viel toch telkens op de zelfde blauwe Ford focus bij de firma Bleeker in Oldenzaal , de dag daarop in mijn eigen Ford naar Oldenzaal gegaan en heb deze auto goed bekeken samen met Hr Vlutters , aansluitend een proefrit gemaakt met deze Ford en deze beviel mij goed , Heb een afspraak gemaakt om de volgende dag mijn besluit , dat heb ik dan ook gedaan , die dinsdag daarop naar Oldenzaal gegaan om deze auto in ontvangst te nemen , als afsluiting van dit geheel werd mij nog een mooie bos bloemen overhandigd , Al met al was dit een prettige gebeurtenis voor mij , maar ook voor de firma Bleeker , vriendelijke groet , Martin Volmeijer

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Ik ben in alle opzichten goed geholpen

Klantgericht en klantvriendelijk!

• Bezoek reden Aanschaf andere auto, APK/Onderhoud

Excellent responsiveness and professionalism

I bought an used car and the service was excellent. I needed also special advice as I was planning to export car from Netherlands.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Zeer tevreden !!!

Gebeld voor een afspraak. Snel geregeld. Met haal en breng service. En een hele goede prijs.

Was weer dik in orde

Een belletje en je weet waar je aan toe bent. Vlotte service en de auto weer tip top en schoon!

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Duidelijke omschrijving wat een auto bij een bepaalde km stand eens per jaar beslist nodig heeft.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Vriendelijk, goede afspraken en nakomen wat je je hebt afgesproken Ben tot noch toe zeer tevreden. Ga zoo door.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Goede info en juiste behandeling.

Ik ben prima geholpen.

super!

Vanwege het overlijden van mijn man heb ik besloten onze Crossland in te ruilen. Die auto was nog geen jaar oud, had nog geen 300okm gelopen...... Ik heb bij Bleeker een Fiat 5000 gekocht en een flink bedrag op mijn rekening. John Vlutters heeft me perfect geholpen. Onze kinderen , die mee waren gegaan , waren ook zeer tevreden. Ik hoop nog jaren klant te blijven bij Bleeker!

Prima service beurt.

Goed overleg met wat er gebeuren moest .

Uitstekende garage, prima service

Uitstekende garage, prima service

reparatie naar tevredenheid

auto niet volgens planings tijd gerepareerd na informatie over ophalen nog met reparatie beginnen

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Goed geholpen en meegedacht. Haal en brengservice is erg fijn

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Ze hebben mij auto goed gerepareerd, zeer vriendelijk personeel en lekkere krentenwegge in de koffie

Hamburgstraat 28

7575 EG Oldenzaal