Prettig en professioneel. 👍

Prettig en professioneel. 👍

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Gewoon prima zoals altijd.

Prima en netjes geholpen

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Prima onderhoudsbeurt

Onder genot van een bakkie gewacht niets op te merken

• Bezoek reden APK/Onderhoud

verbeter puntje, een bijna nieuwe auto toch ff aftanken. Nu moest ik al tanken om thuis te komen... verder alles netjes in orde. mvg henk

Vriendelijk en betrouwbaar.

Erg vriendelijk personeel en vakkundige mensen.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

ik ben netjes, accuraat en vriendelijk geholpen

Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen bij Auto Bleeker.

Reparatie prima en snel

Euvel goed verholpen en prettig contact

• Bezoek reden Aanschaf andere auto, APK/Onderhoud

Voor een APK en onderhoud geweest.Goed uitgelegd alles voor wat er stond te gebeuren i.v.m. de kosten.

Top bedrijf

Super goed bedrijf 👍

Gewoon goed en vriendelijk,behulpzaam

Prettig geholpen en keurig afgewerkt

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Goede occasions.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Vlot, keurig en vriendelijk!

Prettig dat mijn auto met voor mij een goed gevoel gehaald en gebracht is. Het contact telefonisch was goed.

Ontzettend netjes behandeld

Ik heb hier gisteren mijn auto ingeruild. In het voortraject -echt- ontzettend netjes behandeld en geinformeerd over de auto die ik wilde kopen, kan ik helemaal niets van zeggen. * vriendelijke directeur * vriendelijk personeel * gastvrije en toegankelijke benadering * mooie zaak * mooie occassions * Lekkere koffie :)

Snel geholpen

Mijn pas aangekochte bmw had een gebroken veer,welke snel vervangen werd. Minpunt vind ik dat ze dit bij de inspectie vd auto hadden moeten zien,omdat de stofkappen vd schokbrekers helemaal kapot waren,waarvan ik ze achter elders had laten vervangen. Het is erg spijtig dat er geen orginele onderdelen gebruikt worden op zo'n dure auto. Alles is netjes vervangen in de garantie zonder problemen.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Ze helpen goed en zijn zeer vriendelijk! Gister een auto gekocht en super behandeld!

uitstekende service en ontvangst

prima geholpen en kennis van zaken

Goede en duidelijke service

Bij aankoop van mijn auto werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik werd vriendelijk en correct behandeld

Zeer klantvriendelijk

Vorig jaar hier mijn Volvo V40 gekocht. Goede inruilprijs gekregen en zeer klantvriendelijk. Achteraf een Volvo kwaaltje met de achterdeuren. Zonder problemen hier gemaakt. Voortaan kopen wij hier onze auto`s.

alles verliep naar wens

Goede contacten zowel Tel als mondeling uitleg factuur Auto was ook van binnen goed schoon gemaakt.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Aardig, meedenkend en goede service

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

onderhoud met APK volgens afspraak zeer goed uitgevoerd

zeer goede service

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Vlot en deskundig geholpen!

Zie cijfer!

Geweldige service

Ik ben goed en vlot behandeld. Vooraf op de hoogte gesteld van de te verwachten kosten.

Voortreffelijk

Heb nu al enige jaren ervaring met garage Bleeker in Oldenzaal. Directeur John Vlutters en zijn team zijn zowel in de garage als de showroom dezkundig, vriendelijk en behulpzaam. De persoonlijke aandacht en de meer dan voortreffelijke service maakt mijn ervaringscijferlijst helemaal af. Ik voel mij er thuis!

Hamburgstraat 28

7575 EG Oldenzaal