Prima service!

Zoals altijd prima service, ze bellen netjes voor overleg en zijn altijd vriendelijk.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

We zijn goed en naar volle tevredenheid geholpen en hebben nu een zoon naar jullie toe gezonden voor de koop van een auto. als de aflevering van onze nw auto woensdag ook zo goed is zijn wij zeer tevreden.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Vriendelijke ontvangst en door zeer vakkundige monteur is alles na behoren uit gevoerd en de rekening zoals besproken

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Geen moeilijke worden! Roberto begrijpt de klant

Duidelijke heldere uitleg voor de auto en realisties. Tot nu toe alle afspraken nagekomen.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

betrouwbaar, afspraken nakomen, vriendelijk.

goede ervaring met bleeker oldenzaal.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Tot nu goed geholpen en vriendelijke mensen

Tot nu toe goed

Goede Service

Meedenken, vriendelijk personeel, vertrouwen!

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Prima service en correcte afhandeling

Mijn ervaring vanaf aankoop tot heden is zeer positief te noemen.

Fijne betrouwbare garage

Houden zich aan afspraken en garantie is garantie.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

goed overleg en een goede service

goede service en goed overleg

Top service

Alles netjes geregeld

Vriendelijk geholpen

Fijn geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Die was weer GRANDIOOS !!

Na een jaar probleemloos rijden, was de auto weer aan een onderhoudsbeurt en APK toe. Wel had ik al enige tijd, vooral bij lage snelheden, tijdens het gas geven of loslaten een enkel tikje / klopje gehoord. Ik als leek, dacht aan een mogelijk probleem bij het "aangrijpen" in het aandrijfsysteem. Dit ook meegegeven aan de werkplaats receptie en de monteur. Dit werd serieus en met aandacht opgepakt. De monteur "B" heeft het "bekeken", getest en onderzocht. Kwam tot de voor mij pijnlijke conclusie (kost extra geld), dat het probleem zat in de rechter aandrijfas en de homokineet. Deze moest besteld en geleverd worden. Na enkele dagen werd dit vervangen en aan de linkerkant werd een onderdeel daarvan, dat ook minder aan het worden was en na een poos ook voor vervanging zat aan te komen, omgeruild met een nog goed deel van de rechterkant. Met amper 2 uur werk was deze klus geklaard en kon ik weer veilig terug en zonder geklop naar huis in Apeldoorn. En dan, toen ik naar de auto liep en weg wilde rijden, zag ik in de linker achterband een "steentje". Niets bijzonders en wilde deze nog even verwijderen. Echter, het was geen steentje maar een schroef. De monteur gevraagd er even na te willen kijken. De schroef, heeft hij er uit gehaald en het lek met een prop gedicht. Dit zonder opdracht van de receptie en voor mij extra kosten. Mijn grote dank hiervoor.!! Hoewel ik zeer zeker geen enkele hekel heb aan de mensen van Auto Bleeker, hoop ik toch hen pas over een jaar weer te zien als de auto dan weer voor onderhoud en APK terug komt. In tussentijd ergens op een terrasje,?... dan graag. !! Prima mensen, goed vakwerk en uitstekende service. Graag tot dan.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Prima garage, klantgericht en uitstekende service

Verkoper is klantgericht en behulpzaam. Werkplaats idem.

zeer betrouwbaar bedrijf

komen altijd de afspraken na, voor noodzakelijke reparaties wordt altijd vooraf kontakt opgenomen wat de kosten zijn

betrouwbaar

alles perfect, en vakbekwaam

Perveckt

Prima, maar met kanttekening

Over het algemeen vind ik garage Bleeker (Oldenzaal) een fijne garage, waar ik graag mijn auto naar toe breng voor onderhoud. Ook heb ik er nu al 2x een auto naar tevredenheid gekocht. Ik werd nu tijdens de APK-keuring en onderhoudsbeurt heel netjes door Karin te woord gestaan en goed geïnformeerd (zowel telefonisch als per mail). Wat ik minder leuk vond: nadat ik na het betalen van de factuur ad € 368,- mijn auto ophaalde en weg wilde rijden, werd ik geconfronteerd met een vieze sigaretrookgeur in mijn auto, alsof er in mijn auto was gerookt. Erg vies en dat vind ik ook niet netjes/professioneel. Graag op letten voor toekomstige keren.

prima bedrijf

vriendelijk geholpen door de hr vlutters zo als altijd bij autobleeker

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Weet ik nog niet. Heb de auto nog niet

Geen idee komt wel. Maar de verkoper deed goed zijn best. En probeerde aan al mijn wensen te vol doen. Dus met twee week weet ik meer.

prima werk afgeleverd

professionele vakmensen die vaak ook dingen doen aan je auto zonder dat het wat extra's kost. We kregen de auto perfect weer terug na de apk en onderhouds beurt top team bedankt.

prettig behandeld

fijne verkoper die tijd voor je heeft

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Snel en volgens afspraak en voor wijzigingen werd ik gebeld.

Precies zoals afgesproken

Snelle service, heldere communicatie, correcte prijsopgave. Precies zoals afgesproken

Hamburgstraat 28

7575 EG Oldenzaal