Top bedrijf!

Top!!

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Er wordt echt goed meegedacht!!

Doordat de werkzaamheden meer tijd in beslag namen dan gedacht kon ik pas de volgende dag mijn auto ophalen. Ik heb aangegeven dat ik die dag een afspraak had. De monteur heeft alles op alles gezet zodat ik deze afspraak halen kon!! Super!

perfect

Mijn auto is netjes voor onderhoud en apk geweest, Ben zelf ook netjes behandeld door de medewerkers, er werd direct bij binnenkomst koffie aangeboden. Het zijn allemaal vriendelijke mensen en ze nemen de tijd voor je als je wat vraagt. Ga zo door met z'n allen Prima

zeer goed

De onderhandelingen waren goed en zeer vriendelijk met een heerlijke kop koffie. Ze hebben alle tijd voor je , top .

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Goede auto gekocht met toch wat haken

Leuke Daihatsu gekocht, testrit gaf mij al wat aan dat er wel wat punten waren wat aandacht nodig heeft. Op de thuisrit niks aan de hand, volgende ochtend ochtenddienst gelijk de auto mee en horen als voelen naar misschien gemiste problemen, zit de dienst erop accu leeg. Goed kan gebeuren misschien verlichting aan of dergelijks. Startkabels eraan, draaien lopen. Naar huis gereden alles uit. Even snelle stops tussendoor, hij gaf toen al moeite met starten. Maar goed voordeel van de twijfel naar huis. Komt me vrouw thuis zegt ze doet hij het nog ... nogmaals starten weer accu leeg. ... Multimeter erop gezet op de accu door te meten ... Ik meet helemaal niks. Blijkt het een dode accu te zijn, garage oogebeld. De eigenaar, laad hem ff op want hij is gewoon goed heb hem zelf getest hij is goed ... Wederom de accu laden. 1,5 uur later nogmaals testen deze keer na nog een gesprek een testje gemaakt met de multimeter, deze gaf al aan dat de accu na 3 x achter elkaar starten leeg getrokken is. Van 12,87 v naar zelfs 4 volt. Weer de eigenaar gebeld. Nee dit is geen goede test, zijn eigen monteurs naar zijn zeggen hebben hem verteld dat de accu stuk was. En toch zelf een test erover heen leggen om hem in mijn ogen goed te krijgen. Uiteindelijk gaf hij een derde vergoeding, terwijl in de wetboek burgerlijkwet boek 7:18 lid 2 zegt dat de verkoper tenminste 6 maanden verantwoordelijk is! BOVAG of geen BOVAG dit is al de wet. Er zit inmiddels een andere accu in en rijd als een tierelier, maar naar deze garage ga ik niet meer.

Snelle service zoals afgesproken

Auto voor jaarlijkse beurt + APK werd thuis opgehaald en enkele uren later na een telefoontje teruggebracht. Wat er al niet kan in de 'corona-tijd' ! Superservice. Ga zo door.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Prima, klantvriendelijk en correct.

Prima, klantvriendelijk en correct.

Wederom zeer goed

Ben weer helemaal tevreden. Goede service en netjes geholpen. Toch een klein puntje. Het is binnen snikheet. Er is wel gratis koffie maar de gekoelde water is verdwenen? Ik heb 2 uur zitten wachten en dat was mijn eigen keuze maar een glaasje koud water zou lekker geweest zijn. Verder prima tevreden hoor.

Prettige mensen en verstand van zaken

Prettige mensen en verstand van zaken

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Zeer goede ervaring met jullie verkoop medewerker

Goede ontvangst. Erg klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid

Ze zijn altijd bereid om je te helpen, binnen korte tijd.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

goede service, prettig om daar te komen.

Inmiddels mijn tweede auto daar aangeschaft. Tevens goede en vakkundige service bij onderhoudsbeurten.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto, APK/Onderhoud

Correct ptima

Netjes en zoals afgesproken

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Men houdt zich aan de afspraak en levert vlotte service. Men neem contact op met de klant voordat bepaalde reparaties of andere werkzaamheden worden uitgevoerd

Goede ervaring

vriendelijk geholpen met koffie goede prijs

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, ook de service van de receptie is subliem. Een minpuntje men vergeet nogal eens het info centrum terug te zetten in de stand toen de auto ter reparatie werd aangeboden.

Goed geholpen , correct behandeld

zoals altijd , goede service , van mij dikke 5 sterren

Vrij duur

Vond hem erg duur en daarbij werd gebeld auto is klaar komen wij daar bleek dat de auto niet uitgelijnd was . Konden we de volgende dag weer terug

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Goede service en kwaliteit!

Er wordt goede service verleend en de kwaliteit is uitstekend!

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Super aardige man zeer behulpzaam en eerlijk

Zie hierboven

Snelle service

Met auto pech gestrand maar door de snelle service waren we snel weer op de weg

Top bedrijf

Leuke garage gemoedelijke sfeer en goeie sevice. Heb mijn auto daar gekocht en hij is perfect afgeleverd zo hoe iedereen het graag wil. Aanrader!! Mvg Arie

Goede ervaring

Ik ben zo blij dat heb ik van deze Auto Bleeker gekozen heb. Personeel zijn vriendelijk en goede uitgelegd over de auto en heb ik goede auto vanaf hier gekregen. Alles netjes. Ik werd geholpen voor het grooste deel van het papieren en instructies van de auto en kreeg veel extra informatie die ik in de toekomst nodig zou kunnen hebbn om beter te rijden. De prijs is geschikt.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto, APK/Onderhoud

Positief

Onze ervaring met het bedrijf is positief. We werden vriendelijk ontvangen en kregen de door os gevraagde aandacht.

Hamburgstraat 28

7575 EG Oldenzaal