top

prima nakomen van afspraken

Professioneel en vertrouwd

Hartelijk ontvangen en in alle rust kunnen proefrijden. Van het eerste telefoongesprek tot de overdracht van de sleutels voelt het vertrouwd en ontspannen. De auto is keurig opgeleverd en alle punten die afgesproken waren zijn voldaan. Zeer tevreden met de aankoop!

Tevreden

Auto moest voor grote beurt en vervanging 2 nieuwe voorbanden. Eerst een offerte gekregen voor de banden. Alles naar wens.

Super!!

Goede service, vriendelijk. Wij zijn zeer goed geholpen.

Betrouwbare Autodealer

Ik heb een Bmw x1 gekocht bij deze jong dynamisch bedrijf, die jonge betrouwbare occasions heeft en afspraken / belofte nakomt. Voortreffelijk geholpen door Roberto verkoopadviseur

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Goede klantenservice en veel geduld

Mijn vriendin en ik hebben vorige week onze eerste auto bij Bleeker in Oldenzaal gekocht, en zijn erg tevreden over de klantenservice en het getoonde geduld bij de aankoop van de auto. We hebben meerdere auto's geprobeerd en onze vragen werden uitgebreid beantwoord. Bij uitgifte vonden we nog wat krasjes op één van de deuren, volgende week mogen we terugkomen om dat nog gratis te laten polijsten! Prima dus! We kunnen nog geen langere termijn uitspraken doen over de kwaliteit van de auto, omdat we hem pas nog maar een week in bezit hebben.

Totale plaatje is prima!

De vriendelijke receptioniste die sleutel voor vervangauto al klaar heeft liggen en tijdig belt dat auto klaar is. Natuurlijk hopen we dat ook de reparatie naar volle tevredenheid gebeurd is. Tot zover is het remmen prima! Mocht het gaan sneeuwen; zijn de winterbanden gemonteerd. Groet Annelie Vrielink

gode garage

je wordt er goed behandeld

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Top te woord gestaan en duidelijke afspraken!!!!

- Fijn geholpen zowel telefonisch als persoonlijk op locatie - Goed voorgelicht over de nieuw aan te schaffen auto en daardoor duidelijke afspraken kunnen maken - Door bovenstaande zaken tot een goede deal kunnen komen

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

aangename ervaring en duidelijke uitleg v.w.b. reparaties.

telefonisch duidelijke uitleg over de uit te voeren reparaties en de daaraan verbonden kosten. ophalen van de auto volgens afgesproken tijd.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Klantvriendelijk, goede service en duidelijke uitleg.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Keurige en nette ontvangst en een goede afhandeling

Mijn eerste indruk was meteen goed deskundig en klantvriendelijk personeel .

Service en afspraak = afspraak

Goede aankoop kunnen doen van een gebruikte auto en een prima prijs van inruil gekregen. Afspraken zijn allemaal nagekomen, kan niet anders zeggen dan top!

Heel tevreden

Snel en prettig volgens afspraak geholpen

• Bezoek reden APK/Onderhoud

reparaties goed,behandeling en uitleg na overleg goed

Respons na aanvraag goed behandeld.

eer goed

apk keuring en onderhoudsbeurt uitgevoerd. Tijdig geïnformeerd over wat er moest gebeuren en vervolgens telefonisch gevraagd bij ontdekken andere reparatie. goede en enthousiaste medewerkers

Netjes

Vanaf het moment dat ik gebeld heb, ben ik netjes en geduldig geholpen! Er werd met alles meegedacht en al het personeel was net zo vriendelijk! Hele goeie ervaring

Uitstekende service!!

Klantvriendelijk! Uitstekende service!

Prima, goede service

Prettig, en heel fijn dat er gecommuniceerd wordt over de eventuele extra niet voorziene gebreken.

Ok

Ik heb 2 vragen: 1. Is de auto APK gekeurd ? Ik kreeg vanmorgen een melding van KIA dat de APK keuring moet plaats vinden. 2. Ik werd gebeld door de monteur dat volgens de regels van KIA na 7 jaar het een en ander moet gebeuren, voorbeeld: bogies vernieuwen enz. Toen ik vroeg wat kost dit, werd een bedrag van meer dan Euro 400,00 genoemd. In mijn geval is dit Euro 0,10 per kilometer (zo weinig rij ik) Wat is echt nodig wil ik graag weten gelet op de hoe de auto er uit ziet? Gr Ben

positief

Nette showroom. Prettig ontvangst. duidelijke communicatie

Ik was met een oud-collega van jullie en prettig ontvangen

Ik was met een oud-collega van jullie en prettig ontvangen

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Uitstekend diensten Professionele staff, behulpzaam en vriendelijk

Hamburgstraat 28

7575 EG Oldenzaal