Prima geholpen door Roberto.
Mijn aankoop was onder andere een im-/export geval. Die administratieve drempel werd geheel door Bleeker overgenomen. Verder werd er goed meegedacht en een realistisch voorstel gedaan. Dit was mijn eerste contact met Bleeker. Prima gevoel aan overgehouden.
Nette verkoper Roberto, nam netjes de tijd. En gaf goede uitleg over hoe en wat.
Niet voor niets kochten wij onlangs al onze 3e auto bij Auto Bleeker. Dit komt voort uit de professionaliteit, goede service en gastvrijheid /vriendelijkheid. Een zeer prettig bedrijf om naar toe te gaan.
Goed overleg voor testrit, aankoop en verkoop van nieuwe en oude auto Vriendelijke Groet
Deskundig en zeer vriendelijk ontvangen. Occasion gekocht, netjes afgeleverd.
Goede leen auto meegekregen.
Prettig is de professionele aanpak. Ik kon beide ochtenden wachten totdat deze klaar was. verder was mijn auto geheel schoongemaakt na de keuring, dat waardeer ik.
Vlot
Ik rij al 36 jaar met plezier vanuit Amsterdam naar Twente voor koop van en onderhoud aan mijn auto. Heb vertrouwen in de vakmanschap en billijkheid van de medewerkers.
Goed en vriendelijk geholpen.
Auto was zelfs gewassen. Dank voor deze service.
Zonder moeilijk te doen over de onderhandelingen waren we het zeer snel eens over het kopen van een HELE mooie auto. Top!!!
Hartelijk verwelkomd. (Klant)vriendelijk personeel. Eerlijk en betrouwbaar.
Goede kwaliteit
betrouwbaar en mee denkend
Faire handelen en zakendoen.
Je wordt heel snel geholpen als dat kan
Sinds 2017 al contact met auto Bleeker nu weer een auto gekocht bij auto Bleeker.Vriendelijk ,vertrouwelijk,behulpzaam nette zaak.Ook de aftersales loopt uitstekend.
Prima ontvangen. Prima geholpen.
Goede inruilprijs en aankoopprijs. Kleine reparaties en nieuwe matjes wordt niet moeilijk over gedaan. Standaard 6 mnd Bovag wordt uit eigen beweging naar 12 mnd omgezet.
Na een motormanagement melding op het dashboard van mijn auto bij Bleeker Oldenzaal geweest, het uitlezen van de foutcodes kon direct gebeuren, de in rekening gebrachte kosten daarvoor zijn acceptabel. De 1e diagnose aan de hand van de foutcodes duidde op een prijzige reparatie en verdere diagnose was noodzakelijk om dat te bevestigen. Afspraak gemaakt voor verdere diagnose en daarna keurig op de hoogte gebracht van het euvel, wat de kosten voor reparatie zullen zijn en de duur van de reparatie. Reparatie werd uitgevoerd met originele merk onderdelen (Mercedes) en keurig vermeld op de factuur, 1 jaar garantie op de reparatie en kon gratis gebruik maken van een leenauto (heb zelf wat bijgetankt, maar dat is begrijpelijk bij gratis gebruik leenauto). Mijn eigen auto was gewassen en van binnen schoongemaakt toen ik hem weer ophaalde. Ben zeer te spreken over het service en communicatie niveau, en ik denk niet dat de prijzige maar noodzakelijke reparatie dat positief heeft beïnvloed maar eerder hun standaard is. Een (onverhoopt) nieuw bezoek aan Bleeker zal dat moeten bevestigen. De kwaliteit van de reparatie kan ik niet goed beoordelen maar vertrouw erop dat het deugdelijk is gedaan, ze geven garantie en hebben een naam hoog te houden. Kortom, ik ben tevreden.
Wederom uitstekend geholpen
Eerst geholpen door een zaterdaghulp die zeer vriendelijk was en ons goed en snel heeft geholpen ondanks dat het redelijk druk was op dat moment. Na de testrit de afhandeling gedaan met een verkoper die eveneens zeer vriendelijk was en een eerlijke prijs had voor onze mooie nieuwe auto.