Er werd goed advies gegeven en voor een mooie prijs kreeg ik een goede auto!
Netjes geholpen. Goed op de hoogte gebracht. Snelle service
Prettige garage die met je meedenkt en vol overtuiging probeert de wensen van de klant te vervullen
Goede service en men neemt de tijd voor de klant
Vlgns mijn gingen andere auto’s voor. Ze zullen wel zeggen nee maar ik kan dit niet bewijzen.
Je wordt er vakkundig geholpen Zowel bij de balie medewerkers (receptie) Als bij de mensen van de werkplaats
Goede service en betrouwbaar!
Goed en eerlijk bod op huidige auto en nog wat korting. Mooie auto gekocht.
Wat ik net heb aangegeven.
al jaren klant van bleeker , altijd vriendelijk personeel en word er altijd goed geholpen. verder eigenlijk geen op of aanmerkingen.
Goede uitleg en advies
Zoals meestal, alles na de grote beurt en apk weer prima voor elkaar, echter was het linkervoorventiel niet goed ingeprogrammeerd, dus vandaag even weer geweest. Nu voor elkaar. Was service uiteraard. Koffie smaakte prima.
Perfect geholpen! Goede communicatie. Zeker een aanrader voor onderhoud/apk!
Bij het kopen van een Ford Mondeo zijn wij vrij vlot overeengekomen! We hebben een goede prijsafspraak kunnen maken, waar aan is gehouden. In dit geval zeer tevreden over deze manier van werken en de auto bevalt enorm goed! Top!
Ging via pech hulp Prima gedaan Nieuwe accu maar geen korting 4 jaar geleden wel Kan dat kloppen toen 20 % korting
Bij aankomst goed ontvangen, goede uitleg over de auto en de verdere afhandelingen.
ik ben nog maar net klant
Wij ervaren Auto Bleeker als een bedrijf waar een klant nog een naam heeft en geen nummer is. Wanneer er een afspraak op een tijdstip is gemaakt, wordt je ook zo spoedig mogelijk geholpen, immers, er kan altijd een keer iets uitlopen. Ook de afgesproken prijs voor een reparatie klopt altijd. Het personeel is, evenals de directie, altijd vriendelijk en correct.
Vriendelijk personeel en goed zaken doen.
Apk uitgevoerd, auto snel retour en passende oplossing voor problemen gegeven. Top service
Nieuwe accu
Super. Niks te klagen. Schappelijke mensen en verstand van zaken.
Prima en succes vol geholpen . heel vriendelijk personeel
Zie boven!
Ik wordt goed behandeld