zeer goede en vriendelijke oplossing van de gevraagde werkzaamheden verricht. Zeer tevreden.

tevreden over de manier van omgaan met mij en de manier werken.

Zeer goede gesprekken gehad

Een goede auto dealer l

Fenominaal

Ik had een spijker in de band. Zij loste het in een snelle tijd op. Chapeau!!!!!

• Bezoek reden N.v.t.

Top bedrijf!

Goede ervaringen met auto Bleeker, we zijn al jaren een tevreden klant. Ze bieden goede service, zijn vriendelijk en professioneel.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Aftersale verdient nog wat aandacht

Een Seat Leon stationwagen gekocht en mijn oude Citroen DS3 verkocht. Dag van proefrit was prima, fijne auto, vriendelijk personeel, deal snel gesloten. Prima prijs voor mijn oude auto, iedereen blij. Ik zou de Seat een week later op zaterdag kunnen ophalen. Op de vrijdag rond 17:10 werd ik gebeld, dat er toch nog een onderdeel besteld moest worden om hem helemaal op orde te maken. Normaal gesproken geen probleem, maar ik had mijn verzekering al laten weten dat op deze dag de auto's gewisseld zouden worden, en dit kon niet teruggedraaid. Dus toch zaterdag de auto maar ophalen, en ik zou in de loop van de week erna wel gebeld worden voor een afspraak om het onderdeel te vervangen. Ruim een week later zelf maar even gebeld... Onderdeel was allang binnen, maaaaaar vakanties, drukte, je weet het wel. Al met al, een beetje jammer, het onderdeel moet nog vervangen worden, en ga ervanuit dat dit goed zal verlopen, echter heb ik wel 1x meer de rit van 45 minuten heen en 45 minuten terug moeten maken, en moet ik er zelf bovenop zitten om een afspraak te plannen.. Kan beter!

Goed geholpen.

Keurig geholpen.

Luisteren naar de klant

Een auto gekocht maar was niet naar tevredenheid samen gekeken naar een oplossing en deze ook gevonden. Er werd mee gedacht in oplossingen.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Als een klant aangeeft dat de remmen piepen doe je dat niet af met 'de monteur hoort niets'

Erg onzorgvuldig. - 1 item op de factuur dubbel aangeslagen (interieurfilter) - piepende remmen niet verholpen ondanks verzoek tot speciale aandacht - geen overleg m.b.t. vervanging v-snaar terwijl de APK inspecteur dit wel heeft benoemd als aandachtspunt en de v-snaar ook een bak herrie maakte (hier heeft een familielid mij op moeten wijzen - ik heb er verder geen verstand van). Nu moet ik deze een maand later alsnog laten vervangen. - Direct na de beurt rechtsomkeer gemaakt omdat de bediening van mijn ramen niet (meer goed) werkte. De monteur ging toen even kijken of de draadjes die hij had losgemaakt wel goed vastzaten, maar nog voordat hij daar klaar mee was drukte één van zijn collega's de knop nog eens in, waarop het raam deze keer wel naar beneden ging. "Je moet gewoon harder drukken" werd mij verteld en ik werd afgewimpeld. Diezelfde dag nog wederom storing/hapering van de knoppen. Toen heb ik zelf de boel maar opengemaakt om het op te lossen. Bij de 'rijklare' oplevering van de auto moest ik direct na de aanschaf ook al een keer terug vanwege kromme remschijven en een kapotte compressor (dat was een duur geintje geweest als ik er niet op tijd achter was gekomen!), dus mijn algehele indruk van deze garage is slordig en ronduit onbetrouwbaar. Ik ben helemaal uit Utrecht naar jullie komen rijden voor de beurt omdat jullie mij bij aanschaf van de auto een kortingsbon hadden gegeven die ik nog wilde gebruiken. Daar heb ik spijt van. Zelfs met 20% korting nog duurder dan meeste garages. Dan verwacht je toch een beetje kwaliteit? Wat een aanfluiting.

Gewoon goed

Wij werden erg goed geholpen

Mooie vent die John lullen als Brugman

Lekkere koffie ook. Alleen de koekjes waren een beetje slof. Bij de lunch waren de gehaktballen als Vanouds

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Vriendelijke medewerkers en snelle reactie via WhatsApp

Jonge gebruikte occasion gekocht en hierbij vriendelijk en deskundig geholpen.

Zijn heel goed

Bij Auto Bleeker zijn ze altijd klant vriendelijk en we hebben nu al onze 5e auto hier gekocht. Dat zegt genoeg he.

Goed bedrijf!

Goede service!

Prima bedrif

Vriendelijke en netjes geholpen , nemen de tijd voor je

Lekker laag drempelig

Goed behandeld

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Alles naar wens verlopen zeer vriendelijk personeel

• Bezoek reden Aanschaf andere auto, APK/Onderhoud

Zoals je het wil

Snel, flexibel en duidelijk. Ik ben een zeer tevreden klant bij Bleeker en blijf dat voorlopig ook!

Goede zorgvuldige aflevering

Prima verkoper Roberto

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

het is en gezellig garage

Het is daar top kan er geen andere woorden voor vinden willen alles voor je doen

• Bezoek reden Aanschaf andere auto, APK/Onderhoud

Prima geholpen

Prima geholpen

Prima beurt

De camper was voor een beurt en is prima gedaan. Tevreden. Fijn dat ze eerst bellen wat er gerepareerd moet worden en wat het gaat kosten.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Betrouwbaar en prettig autobedrijf.

Goede ervaring over de aanschaf van een Fiat. Na akkoord van de koop was de auto snel gereed om op te kunnen halen bij de garage, er was immers ruimte vrij om de auto sneller gereed te krijgen. Verder is er advies gegeven over de gang van zaken bij het kopen van een auto met o.a. het afsluiten van een verzekering. Bleeker geeft in zijn algeheel een betrouwbaar indruk. Alle afspraken zijn bij de aankoop netjes nagekomen.

Professioneel bedrijf

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Roberto heeft ons prima geholpen bij de koop van onze auto.

Roberto kwam ons direct opzoeken toen we in de showroom liepen. Hij heeft ons prima geholpen bij de koop van een auto. Hij heeft ons alles duidelijk uitgelegd. Ik hoop dat we net zo tevreden zijn over onze auto die we komende week kunnen ophalen.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

De auto is keurig op tijd opgehaald en ook weer teruggebracht

Hamburgstraat 28

7575 EG Oldenzaal