Na een lange rit zeer gastvrij ontvangen We kregen ruim de tijd om de door ons gekozen auto te bekijken en een proefrit te maken
Uitstekende service en vriendelijk personeel
En ze weten waar ze over praten
de verkoper gaf mij een helder en duidelijk verhaal.
Zie boven.
Voor de 3e keer een auto gekocht. In tegenstelling tot sommige reviews kan ik niks meer zeggen dan wederom super afgehandeld.
Alles verliep soepel, vanaf de eerste proefrit tot de uitleg van alle functies van de auto. Alles is keurig volgens afspraak geregeld.
Ik heb veel gedoe gehad met deze auto in het eerste jaar. Ze waren erg coulant en nu met de APK weer, top!
Zeer vriendelijk onthaal, niet opdringerig en fijne communicatie
Reparaties en apk zijn altijd erg goed , alleen wel heel erg duur
Een occasion gekocht en oude auto ingeruild. Vriendelijk en uitstekend geholpen, een aanrader!
Wij komen al jaren bij Autogroep Bleeker en dat is niet voor niets. Buiten de goede service wordt je altijd correct en vriendelijk geholpen. Een fijn bedrijf!
Uitermate vriendelijk en behulpvaardig personeel. Respect vol omgaan met de klant. Kwaliteit prijsverhouding goed.
Je wordt op de hoogte gesteld wat vervangen zou moeten worden. Hiervan krijg je een overzicht. Vriendelijke personeel.
Fijn geholpen, lekkere koffie en nette showroom
Zeer vriendelijk ontvangen, laten je uitspreken. Niet opdringerig. Heb auto pas maar als er wat is helpen ze meteen.
Auto gekocht. Duidelijke en eerlijke informatie. Goede service.
Alles weer goed nagekeken en wat nodig was vervangen na goedkeuring van ons. We kunnen weer veilig met de camper op reis.
Auto prima afgeleverd gewassen en gestofzogen
Vriendelijk en begripvol
Geen