Professioneel en gezellig

Paul is een hele fijne rijinstructeur die goed weet waar je zwakke plekken zitten en je goed helpt om daaraan te helpen. Hij begeleidt je uitstekend op weg naar het examen zodat je weet waar je aan toe bent en niks nieuws tegenkomt. Daarnaast is de communicatie altijd soepel, vlekkeloos en heel professioneel. En niet onbelangrijk: het is altijd gezellig in de auto!

goede service, goed behandeld

Prima Rijschool, veel aandacht voor de leerling. Mijn dochter is in een keer geslaagd. (Helaas was ze de eerste keer bij het afrijden haar ID was vergeten.

goede service, goed behandeld

Rijinstructeur Paul is een hele gezellige en relaxte man. Inmiddels hebben 2 van mijn kinderen bij hem gelest en beiden in 1x geslaagd!

goede service, goed behandeld

Goede rijinstructeur. fijne lessen.

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden! Het is een goede rijschool die duidelijk aangeeft waar je aan moet werken. Hetgeen wat positief kan zijn maar ook negatief is dat je vanaf de eerste lessen je dingen opbouwt. Je gaat niet gelijk zelf rijden maar begint met sturen en bouw je op met andere activiteiten

goede service, goed behandeld

Heel goed, goed klaargestoomd voor het rijexamen hoewel het iets meer lessen kostte dan gepland. Wel hadden we graag een melding gekregen bij de start van de extra lessen.

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden. Vrijdags gebeld en de woensdags erna al afgereden voor E achter B. Paul is een goede instructeur. Scherp, rustig en vakbekwaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Super leuk rijles gehad van Paul! Duidelijk en eerlijk. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

goede service, goed behandeld

Een strenge, maar goede rijschool met een echte intensie om het rijden goed aan te leren.

goede service, goed behandeld

Goede communicatie en fijn gewerkt.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Prettig contact met de instructeur, altijd goed bereikbaar. Straalt tijdens de lessen rust uit en doet zijn best om in de lessen gericht aandacht te besteden aan de dingen die nog het lastigst zijn.

Klantvriendelijk, klantgericht benaderen

goede service, goed behandeld

Paul heeft mij heel goed geholpen met mijn rijbewijs. In de auto was het gezellig en hij gaf me goede aanwijzingen. Paul heeft me stap voor stap leren auto rijden. Als resultaat ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan me geen fijnere rijinstructeur voorstellen dan Paul! Gezellig, rechtvaardig en gelukkig ook kritisch ;). Nogmaals dank!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

duidelijk, geduldig en betrouwbaar. ik had me geen betere instructeur kunnen voorstellen.

goede service, goed behandeld

Ik heb het heel fijn gehad tijdens de rijlessen, de dingen die minder goed gingen werden goed herhaalt tijdens de rijlessen en op geoefend. Ik ben erg tevreden

Dijkgraaflaan 87

3421XB Oudewater