Heel goed werk geleverd

APK van de camper laten uitvoeren. Keurig van te voren gebeld over noodzakelijke reparatie

Ze overleggen vooraf wat voor reoaraties er nodig zijn en wat de kosten ongeveer zijn . Geen verrassingen PRIMA

Goed .en betrouwbaar

Zoals aangegeven

Goede service en klantvriendelijk.

Verzorgde auto onderhoud.

Uitstekende service!

Mijn auto startte niet meer. Binnen 15 min was de monteur aanwezig! Super klantvriendelijke man. Nogmaals bedankt!

Erg tevreden

Vriendelijk baliemedewerker. Goede service en afhandeling

Best goed

Vooraf nu voor mij wat op afstand( auto bij Jesse ter Braak) Behandeling en uitvoering correct. Joseph Rietmann

vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg op vragen, meedenken.

mijn favoriete garage: prettig, deskundig en service gericht

Al vele jaren zeer goede ervaring met dit bedrijf op allerlei manieren.

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden bij dit bedrijf. Houden zo.

Service, service en nog eens service

Tijdens de storm Eunice had ik een lekke band. Binnen een paar uur heeft de garage de juiste band geleverd gekregen en kon ik weer verder!

Top service

Goed werk geleverd.(banden monteren,balanceren en uitlijnen)

Zeer goed geholpen, en ze denken mee. Een top ervaring!

Kwaliteit maar prijsopbouw onduidelijk

Goed kwaliteit geleverd maar jammer dat APK niet inclusief is bij aanschaf van nieuwe banden. Had achteraf beter naar mijn dealer kunnen gaan.

Top bedrijf

geweldige garage

Wordt altijd correct en op tijd geholpen

Juiste probleemanalyse en snelle reparatie.

Idem

Keurig volgens afspraak

Prima, een bepaald onderdeel was verkeerd bezorgd en daar is keurig over gebeld

netjes gewerkt

netjes gewerkt

Garage met kennis van zaken.

Garage met personeel die ruime kennis van zaken hebben. Er is weinig parkeerruimte. Service betreffende vervangend vervoer moet verbeterd worden door meer auto,s ter beschikking te stellen onder goede voorwaarden en op z,n minst e-bikes en niet van die oude rot fietsen. Hier wordt teveel op bezuinigd.

Super snelle service!

Ik ben erg snel geholpen, 2uur nadat ik mijn auto had weg gebracht was deze al klaar!

Goed en netjes

Goed snel en netjes geholpen

Een betrouwbaar en deskundig bedrijf

Autoservice Stepelo voert de besproken werkzaamheden geheel uit tegen een prijs waarvoor vooraf een indicatie is afgegeven. Bij onverwachte reparaties wordt vooraf contact opgenomen. Ik kom al jaren hier als tevreden klant

Klantvriendelijk en snelle service

Ben al jaren vaste klant voor al het onderhoud

Prima!@

Snelle afwikkeling, redelijke prijzen, vriendelijke bejegening.

Altijd top service en houd ook je privéleven bij als je vrienden bent op Facebook., Doet Frank leuk!! Greets Barber’Ed

Textielstraat 10

7483PB Haaksbergen