goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan bij dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gemaakte afspraken komt men volledig na en waar nodig een prima communicatie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de medewerkers zijn zeer professioneel maar zijn tegelijkertijd vriendelijk en betrokken. Mijn relatie met deze garage is net als die mijn vader 30 jaar geleden had met de garage waar hij altijd ging.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de service GEWELDIG is en de prijs-kwaliteit verhouding goed. Het hebben van een auto is duur, maar AutoService Stepelo maakt het nog een beetje betaalbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de service heel goed. Het zijn vakkundige mensen die weten waar ze over praten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendelijk en hele goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service altijd meer dan 100% is en deskundig en vriendelijk personeel.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service.De klant centraal staat. Nadat de werkzaamheden uitgevoerd zijn er een paar dagen later even door hen gebeld wordt of alles naar wens is afgehandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf niet onnodige kosten maken en niet de standaard ruitensproeiervloeistof bijvullen op de rekening. Dat ik zelfs gratis naar mijn werk word gebracht is op en top service met een grote glimlach.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf er een goed service is tegen een betaalbare prijs en een korte wachttijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ze altijd voor me klaar staan en bij nood altijd tijd vrij maken om te helpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze me altijd goede service bieden, altijd tijd voor me maken en niet perse aan me willen verdienen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De naam zegt al genoeg, de service is uitstekend en verdient ook een uitstekende stem.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijkheid correcte service prima afspraken

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het een klasse bedrijf is met een super service. Ik kwam als dom blondje binnen omdat ik zelf geen lamp kon vervangen, ze hebben me hier super geholpen zonder dat ik uitgelachen ben en ik hoefde niks te betalen. Geweldig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tja, men staat altijd voor je klaar, zoekt oplossingen, is vakkundig, men houdt zich aan de afspraken, je bent als klant geen nummer en..... de koffie is lekker als je op een reparatie wachten wil. Al met al ben ik zeer tevreden en voel ik me er prima thuis. Mijn auto trouwens ook.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanwege de hoge mate en prettige wijze van klantvriendelijkheid en de uitstekende vakbekwaamheid.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hier al jaren heel erg snel en vriendelijk geholpen worden. De koffie staat altijd klaar en we hoeven nooit lang te wachten.Zelfs als er na sluitingstijd of in het weekend wat gebeurt 1 telefoontje en de auto kan gebracht worden. Al met al een topbedrijf dat het verdient om in het zonnetje gezet te worden met een vermelding in jullie lijst.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf - Ze een uitstekende service hebben tegen een betaalbare prijs - Laagdrempelig en 'gewoon'

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijke benadering. Nooit verrassingen, altijd een prijsopgave vooraf, die klopt. Goede uitleg wat gaat gebeuren en achteraf wat er is gebeurd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je er als klant nog gewaardeerd wordt ,men probeerd je probleem zo snel mogelijk op te lossen desnoods na werktijd . de klant is er konoing en zo wordt je ook behandeld .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakmanschap en vriendelijkheid staat hoog in het vandel bij autosevice stepelo

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Stepelo loopt alles op wieltjes en gesmeerd.
  • Reden bezoek Andere reden

Textielstraat 10