goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Oh dat is grappig Bas want mij belden ze op dat de auto eerder klaar was dan verwacht. Goede en snelle service dat het zo vlot er tussen door kon. Helemaal happy!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijle mensen. Afspraken maken is lastig. Meerdere keren gehad dat de auto niet op het afgesproken tijdstip klaar was. Ik kom er niet meer. Ga nu naar een ander bedrijf in Haaksbergen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ons eerste bezoek aan dit bedrijf. We werden meteen geholpen ondanks dat we normaal bij een garagebedrijf in Hengelo zijn. Vanaf de ontvangst van de leuke dame achter de balie tot en met de rekening die erg mee viel naar verhouding wat ze hebben gedaan. We mochten een kijkje nemen in de werkplaats waar ze precies uitlegde wat ze aan onze auto aan het doen waren. Aangezien ik toch werk in Haaksbergen willen wij graag in het vervolg alle reparaties bij Autoservice Stepelo laten uitvoeren. BEDANKT !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Ik werd netjes opgebeld toen bleek dat er een aantal APK afkeurpunten waren opgedoken.\r\nDeze dingen waren dezelfde dag nog gerepareerd!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd netjes. De klant staat voorop. Als je wilt wachten op kleine reparatie kan dat altijd onder het genot van een kop koffie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke mensen en persoonlijk advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, Ik heb het idee dat ik als klant serieus genomen wordt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. Peugeot 307 gebracht vanwege piepend geluid aan de voorkant van de auto. Waren volgens de monteur de remschijven (er zat roest op). Moesten vervangen worden. Reparatie netjes uitgevoerd alleen bleek achteraf dit niet het probleem te zijn geweest. Moesten dit helaas zelf constateren dus auto is achteraf ook niet door het bedrijf op het gebrachte probleem gecontroleerd. Auto weer terug bleek het een ander probleem te zijn. Na telefonisch overleg met de eigenaar (Frank ten Dam) besloten om de rekening te delen aangezien de remschijven wel vervangen waren. Deze afspraak was 3 maanden later (pas toen kregen we de factuur) echter alweer compleet vergeten. Moeten nu toch beide reparaties volledig betalen. Kortom door de slechte beoordeling van het bedrijf is er een niet noodzakelijke reparatie uitgevoerd die dan ook nog eens volledig op het content van de klant komt. Echt een tob service!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Als ik een probleem heb kijken ze er altijd direct naar. En als het kan repareren ze het direct.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De auto heeft na reparatie nog maar 2 dagen gereden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer slechte ervaringen mee heb het gevoel dat ze de boel een beetje oplichten bij navraag bij andere bedrijven op dit bedrijventerrein bleek de reparatie beslist niet nodig en veel goedkoper te kunnen.\r\nHelaas een koude douche voor dit bedrijf ben vaak gewaarschuwd voor dit bedrijf maar nu heb ik het zelf ondervonden. Beslist 1 keer en nooit weer

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een garage bedrijf met verstand van zaken. Hier wordt je op een correcte mannier vlot geholpen en voor een betaalbare prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Zeer correcte service. Dat ze je enkele weken na een grote onderhoudsbeurt bellen om te vragen of alles naar tevredenheid is geweest is ongekend. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede kwaliteit prijs verhouding, vriendelijk, punctueel en goede communicatie, rondom Top service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede prijs/kwaliteitsverhouding, terzakekundig servicegericht en bereidwillig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik altijd netjes wordt geholpen en ze klantvriendelijk zijn. Ze denken mee met de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen heb met dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de service, deskundigheid en prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. Mijn (recent overleden) partner heeft als chef werkplaats mede een grote bijdrage geleverd dat dit bedrijf goed op de kaart is gezet in Haaksbergen en omgeving.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze altijd voor ons klaarstaan, je wordt er zo snel en goed mogelijk geholpen, bij reparaties bellen ze van te voren wat de kosten zijn en of je er mee akkoord gaat, we worden altijd naderhand gebeld of we tevreden zijn; kortom een goed bedrijf!!!

Textielstraat 10

7483PB Haaksbergen