zeer goed

afspraken goed nagekomen

Mijn laatste mail aan Stepelo. Kortom.....Nooit weer!!!

Hallo, ik wil graag reageren op onderstaand bericht: Binnenkort verloopt de APK van uw OPEL , met kenteken 45-RK-KT . We willen u voor deze keuring graag uitnodigen in onze werkplaats. Het repareren en onderhouden van uw auto is ons vak bij uitstek. Onze ruime kennis en ervaring wordt nog eens extra aangevuld door de modernste test- en diagnose apparatuur. Door de 7 zekerheden van een Stepelo APK, kunt u een eerlijke APK verwachten. Onze nieuwe APK straat zorgt er voor dat u snel weer op weg bent en de prijs scherp is. U kunt de APK combineren met een onderhoudsbeurt, dan is de APK keuring gratis! Ook kunt u gebruik maken van de gratis airco controle. Sinds 1 januari 2020 is ook Hulsegge Bandenservice aan de Textielstraat 26 gevestigd. Hierdoor kunt u ook gebruik maken van de kennis, ervaring en natuurlijk de scherpe prijzen van een echte bandenspecialist!Mogen wij u in onze werkplaats ontvangen? De koffie staat klaar! Een eerlijke APK verwachten? Jullie verkopen niet eens eerlijk auto's, reageren niet op mail of telefoontjes. Ik heb bijna een uur buiten gestaan met de eigenaar omdat ik een goede auto nodig had omdat ik er zelf geen verstand van heb. Nope, altijd netjes gekeurd en bijgehouden. Ik Hoor hem nog zo zeggen: ik sta garant voor wat ik verkoop en deze auto is altijd bij ons in de onderhoud geweest dus je koopt geen kat in de zak. Nou...een deel van de mankementen weet ik nog.Nieuwe banden nodig, remmen totaal versleten, uitlaat tot spruitstuk stuk, stabilisatiestangen stuk, wiellagers stuk, distributieketting moet vervangen worden en ga zo maar door. De monteur die de auto heeft gekeurd heeft met klem aangegeven dat jullie van de meeste gebreken op de hoogte moeten zijn geweest. Het zegt genoeg over waar jullie als bedrijf voor staan. " oplichting". Kortom de 3000 km die ik nog niet eens heb gemaakt het afgelopen jaar heeft me ruim 3500 euro gekost dankzij Stepelo. Oplichterij van de bovenste plank want de auto is voor onderdelen voor een habbekrats

Uitstekend.

Ik heb mijn auto daar coronaproof laten maken d.m.v. een flexibel scherm tussen de voorstoelen en de achterbank. Aan te bevelen voor wie met vrienden op stap wil. Ik kon er op wachten en het resultaat is prima.

Prima geholpen.

Prima services. Denken met je mee..

Ervaring is prima

Goed geholpen, indien reparatie dan vooraf overleg

goede snelle service

vriendelijk geholpen goede service

deskundig en correcte service

geen extra aanvulling

Altijd persoonlijk advies

Fijn hoe jullie flexibel zaken regelen en transparant aangeven welke opties er zijn. Perfect wanneer er keuze is. Communiicatie ook heel prettig. Graag blijf ik gebruik maken van jullie service. Succes!

prima garage, goede info

Goed en niet te duur.

altijd positieve ervaring

Mijn ervaring is positief, duidelijke afspraken en meestal, indien mogelijk, duidelijkheid vooraf qua de te maken kosten.

hulp bij niet startende auto

Na een telefoontje kwam al snel iemand om de auto te starten met behulp van een apparaatje. Daarna een afspraak gemaakt om de accu te vervangen, dit alles was binnen een uur geregeld.

Meer dan prettig contact

Voor het eerst de winterbanden laten vervangen bij dit bedrijf. Kende ze totaal niet,maar werd warm en prettig ontvangen,alsof we er al jaren kwamen. Zeer correct verlopen,duidelijk afspraken.

Snel en vlot geholpen

Nieuwe banden laten monteren. Prijs naar afspraak

Ik heb niet het idee dat ze je wat aansmeren. Gemoedelijk.

Leuk praatje gemaakt.

Prima.

Fijn die herinnering voor de afspraak 1 dag van te voren.

Prima geregeld

Noodzakelijke dingen vervangen en ook nog keurig van binnen schoongemaakt!

Fijn contact via de telefoon en goed snel overleg.

goed,lekkere koffie tydens het wachten

Apk

Prima keuring en overleg v evt onderhoud/herstel

goede service

is goed

Uitstekende service

Het werk is goed uitgevoerd en als men dingen die extra uitgevoerd moeten worden neemt men eerst contact op met de klant. En zo hoort dat. Zo krijgt men vertrouwen in elkaar

Prima service.

prima service.

Prima garage.

Een prima garage waar je goed en snel geholpen wordt. En ze overleggen eerst goed . Helemaal goed.

Goed meegedacht, netjes gecommuniceerd, top!

Mooi dat er een reserve auto beschikbaar was zodat ik niet hoefde Te wachten!

Textielstraat 10

7483PB Haaksbergen