In de samenwerking helder en duidelijk.

Mijn DS5 gebracht voor een diagnose. Deze werd gedaan en daaruit kwam naar voren wat er aan de hand was. Er werd een heldere en duidelijke uitleg gegeven. Ook met een voorspelling van de kosten. Ik ben steeds goed op de hoogte gehouden.

goede service

altijd behulpzaam en vriendelijke en deskundige mensen

Onverwachts extra kosten

Apk laten uitvoeren waar 2 afwijkingen naar voren kwamen. Auto zelf gerepareerd en 3 dagen later laten herkeuren. Hier wouden ze dat ik opnieuw de volledige kosten voor een apk laten betalen. Uiteindelijk na discussiëren €30 extra betaald om te laten zien dat ik de schokdemper vervangen heb en de achter deur weer van binnen en buiten open kon.

Kom al jaren bij garage Stepelo. Word altijd prima geholpen. Nu ook a la minute. De stekker van de fietsendrager maakte geen contact meer. Werd gelijk gerepareerd en binnen 15 min kon ik weer verder.

Autoservice Stepelo heeft de nieuwe APK voor mijn auto prima geregeld. Zeer tevreden over de geleverde service.

Vertrouwen

Duidelijkheid, waar heeft onze THP motor last van.

Goede service, fijn contact

Ze hebben kennis van zaken en betrekken je goed bij de keuzes die gemaakt kunnen worden. Houden je goed op de hoogte, geen verrassingen! Erg tevreden!

Betrouwbaar, prettig contact en super service

In november een auto gekocht en ingeruild, prima mail-overleg hierover met Frank gehad en reële onderhandeling. Bij het ophalen van de auto was er een mogelijke storingsmelding, die werden opgeschreven op de overeenkomst zodat als er een probleem zou zijn dat onder garantie opgelost zou worden. Dat probleem bleek er idd te zijn later, en dat werd netjes en snel onder garantie opgelost. Dat noem ik betrouwbaarheid en service!

Netjes en volgens afspraak gewerkt en meerwerk werd eerst over gebeld!

Nette en goede service!

Super dat het zo snel gefixt kon worden

Heel erg blij dat de peugeot 308 zo snel met al zijn mankementen gemaakt kon worden.

Prima geholpen

Gezellig

Netjes ontvangen en koff

TOP!!! Dit bedrijf is een echte aanrader!!

We zijn op een ontzettend fijne en persoonlijke manier geholpen. Er was meteen een leuke klik en we hebben niet alleen goed advies gekregen, maar ook echt samen gekeken naar wat bij ons past. Er werd met ons meegedacht, zonder dat het ook maar één moment voelde alsof ons iets werd opgedrongen. Gewoon open, eerlijk en met ruimte voor een gezellig gesprek waarin we ook onze eigen ervaringen konden delen. Dat maakte het hele traject prettig en vertrouwd. We zijn dan ook ontzettend blij met de auto die we bij hem hebben gekocht en kijken met een heel goed gevoel terug op alles.

Goede duidelijke en eerlijke communicatie

Als je met een Peugeot RCZ thp prince 1 moter met problemen aan komt zetten.. weet je dat bij over de 150 duizend km er wel iets gedaan moet/kan worden. Alles goed verholpen en rijdt weer als een zonnetje.. dankjewel Arjan en Andre voor de duidelijke en goede communicatie

(klant)vriendelijkheid ten top

Bij binnenkomst meteen gastvrij en vriendelijk ontvangen door Frank. Erg vriendelijk, meedenkend en geïnteresseerd. Prettig om daar binnen te zijn, fijne ongedwongen sfeer.

Zeer vriendelijk geholpen

Heb heel goede ervaringen een hele fijne garage En er wordt altijd eerst besproken wat er moet gebeuren en als er wat is wordt je eerst gebeld of

Je wordt leuk en aardig geholpen

Prima garage, je word vriendelijk ontvangen,alles wordt goed besproken, en ze zorgen dat je zonder zorgen weg kan rijden met je nieuwe auto

Voortdurend up-to-date gehouden van voortgang

Je wordt op de hoogte gehouden van kosten en voortgang. Snelle oplossingen en eventueel vervolgstappen

Vlotte en vriendelijke behandeling.

Goeie service

Ben tevreden over dit bedrijf

Prima!

Van techniek weet ik niets maar tot dusver blijft mijn autootje van 18 jaar en na 220.000 km nog prima rijden dus ik neem aan dat mijn garage zijn werk goed doet.

Heel goed geholpen zeker een aanrader

Erg duidelijk van begin tot einde ben ik heel goed geholpen.

Snel en efficiënt geholpen

Geluid aan de auto, probleem gevonden binnen een paar minuten en gefixt met een half uurtje.

top

Goede service en correcte afhandeling.

Uitstekende revieuw. Zeer vriendelijk en altijd behulpzaam

Textielstraat 10

7483PB Haaksbergen