Mijn ervaring met Profiplus waren super vanwege mijn autisme was rijden een echte uitdaging maar mijn rijleeraar bleef ten alle tijden rustig en geduldig ik kan mij geen betere rijschool wensen alles was in één woord SUPER Jan Bedankt !!!
Erg prettig erg flexibel in planning fijne rijschool.
Veel tips, en goede uitleg
Geweldige lessen, rustig in de auto en geduldige uitleg.
Super goed rijlessen gehad Jan is topper
Super rijschool echt een top tijd gehad.
Fijne lessen gehad Rustig in de auto
De rijlessen met Jan was hartstikke leuk en gezellig. Altijd in voor een praatje.
Helemaal top! Na 2 keer zakken mijn zelfvertrouwen in de auto verloren en meteen binnen 2 lessen weer terug. Super gezellig en leerzaam, grote aanrader!
Goede instructie, gezellige ritten, je krijgt vertrouwen dat je echt kan rijden
Ik heb bij deze rijschool een leuke nuttige tijd gehad en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven, alleen komt hij af en toe te laat.
Jan is een instructeur die goed de tijd neemt om te kijken waar de knelpunten zitten en lost deze vriendelijk en geduldig op, dit is ontzettend fijn en resulteert in succes! Jan bedankt.
Geweldige lessen, streng maar rechtvaardig. Ben niet de makkelijkste geweest maar ik ben erg blij met mijn rijbewijs in 1 keer gehaald te hebben.
Prima rijschool. Veel aandacht voor de cursist. Goeie sfeer in de auto. Echt een aanrader.
In één keer geslaagd, top instructeur!
Ik heb automaat gereden met veel plezier. Hierbij heb ik mijn rijinstructeur als een rustige, geduldige leraar ervaren. De lessen zijn goed opgebouwd. Afspraken worden nagekomen. De communicatie is prima. Er is veel rust in de auto aanwezig. Samen gewerkt naar een succesvol proefexamen en vervolgens een geslaagd rijexamen! Aanrader voor iedereen die moeite heeft met schakelen of angst voor rijden. Fijne auto!
Goede rijschool! Veel rust in de auto. Alles wordt duidelijk uitgelegd.
Hele fijne lessen, Jan was altijd geduldig maar liet je wel merken wanneer iets niet goed ging. Dat vind ik zelf heel fijn.
Super!! Rustige lessen en een super rijinstructeur naast je!
Goede hulp
Goede rijschool die de leerling zelfstandig de goede manier van rijden leert
helemaal super!