Net werk geleverd

Prijsopgave klopte. Werk naar behoren gedaan. Communicatie over het werk prima. Was niet goedkoop, maar ik reken op kwalitatief goed werk.

Fantastisch bedrijf, extreem duidelijke communicatie en goede reparaties

Bij MRA mijn motor gedeeltelijk laten reviseren. Dit is een bedrijf met verstand van zaken. Geven duidelijk aan wat de te verwachten kosten en eventuele meerkosten zijn. Auto rijdt weer als vanouds! Kortom: Eerlijk, transparant en vakkundig!

Aanrader

Betrouwbaar en vriendelijk

Zeer klantvriendelijkheid en snelle service

Helaas had ik voor de 3e keer in een jaar tijd technische problemen met mijn camper. Voor de 3e keer brandde het motormanagement lampje toen ik de camper ‘s avond ophaalde. Ik ben gelijk, zonder afspraak, de volgende dag naar M.R.A. gereden en daar werd ik gelijk geholpen. Uiteindelijk is de storing weer opgelost en kunnen we hopelijk zonder nieuwe storingsmeldingen nu weer gaan genieten van onze camper.

kenniscentrum, vakmanschap, kwaliteit, no nonsens,

super kwaliteit gerennomeerd revisiebedrijf half werk wordt niet geleverd

Allemaal vriendelijke, behulpzame en serieuze medewerkers met aandacht voor de klanten.

TOP!

Op het laatste moment toch netjes geholpen. Prima

Goed overleg voor uitvoering van reparatie

Prima werk geleverd.

Gewoon goed gedaan.

Geheel conform planning

Een aanrader Uitmuntend.

Goede service , vriendelijk professionele personeel die hulp bied waar nodig is.

Prima bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel

Ik ben goed geholpen met deskundig advies, alternatieven zijn geboden. Er wordt meegedacht met de klant. Ik heb een leenauto kunnen krijgen. En ik ben altijd vriendelijk geholpen.

goed ontvangen en goede service

Zeer goed ontvangen Goed kunnen afspreken wat er nodig is voor een apk keuring en service voor de auto. (onderhoud en onderdelen) Bij vragen krijg je netjes antwoord. Service is goed want de auto rijd weer prima. Zeer te vreden.

Altijd goede service!

Camperonderhoud is zeer goed, ze denken mee en lossen het altijd op. En niet te duur dus gewoon goed!

We worden goed te woord gestaan, geadviseerd en de werkplaats ziet er slik en span uit. Dat geeft vertrouwen.

Prima service, flexibele en snelle afspraak

dinsdag gebeld, vrijdag was de grote beurt alweer klaar.

Een prima en vakkundige service

De contacten met M.R.A. zijn zeer prettig en altijd behulpzaam om de vragen te beantwoorden of uit te zoeken. Ze komen de gemaakte afspraken na en denken mee in oplossingen en vragen van de klant. Kortom, zeer tevreden over de vakkundige, professionele en klantvriendelijkheid van M.R.A.

Prima bedrijf

Camper moest apk gekeurd worden kon er gelukkig tussendoor komen en daarna op reis gaan alles goed verzorgt en correct geholpen

Ik kom hier al 5 jaar en ontvang iedere keer uitstekende service!

Ik heb bij MR Apeldoorn de afgelopen 5 jaar een drietal auto’s in onderhoud gehad (Mini, BMW en Mazda). Telkens kan ik rekenen op dezelfde goede service en expertise, of ik nou voor een kleine beurt kom of een motorblok laat vervangen. De vervanging van het motorblok was vanwege onkundig onderhoud en reparatie van een vorige autogarage. Ik blijf mijn auto’s voor onderhoud naar MR Apeldoorn brengen.

Ik kan nog geen mening over vertellen

Het is mijn eerste bezoek. Vr gr Ben

Al jaren het adres voor het onderhoud van onze VW camperbus uit 1999

- vakkundig - goede prijs kwaliteit verhouding - betrouwbaar - vriendelijk

Klantvriendelijk en goede service

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, goed op de hoogte gehouden van de te verwachte kosten en wordt vriendelijk geholpen.

Geheel als afgesproken

Goed advies en kwalitatief petfect

Super service

Eerlijk, transparant en komen afspraken na.

Super vriendelijk bedrijf

wij hebben de ervaring dat iedereen vriendelijk en deskundig is.met een super service.

Prima onderhoud en service.

Gewoon goed, vriendelijk en komt afspraken na.

Prinsenweide 62

7317 BC Apeldoorn