5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren tevreden klant bij Auto Voskuilen. Eindelijk een garage met 8-8 uur service, verstand van techniek en medewerkers die advies geven bij wat bij mij en bedrijf past. Gratis leenauto zolang mijn eigen auto in onderhoud is. Kortom: waar ik me als klant nog koning voel!

2 sterren: slechter dan verwacht

In begin goed geholpen bij aankoop auto. Na enkele dure reparaties en onderhoud werd ik afgesnauwd door Henk Voskuilen ivm met een leenauto !!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima service,zéér eerlijk advies.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon een topbedrijf, altijd netjes, vriendelijk en denkt met de klant mee, zowel voor de aanschaf als voor onderhoud van een auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben inmiddels 2 auto\'s via Voskuilen, en met name de eerste is absoluut TOP afgehandeld. Na 2 dagen een gescheurde waterslang, en ondanks de lagere aanschafprijs is het gewoon super afgehandeld. Ook de 2e wagen is gewoon goed, net als het werk van alle mannen (en vrouwen)

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ze nemen echt de tijd om dingen uit te leggen, bijv. over de aluminium wielbouten/-moeren bij de stalen velgen van de winterset. Alleen maar alle lof voor dit bedrijf, een echte aanrader!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een ongelooflijk goede service vanaf het maken van een afspraak tot en met de aflevering van diensten en producten.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor onderhoud van mijn lease-auto kon ik ook bij Auto Voskuilen terecht. Prima service en de auto was snel weer klaar. Fijn dat ik na mijn werk de auto weer kon ophalen dankzij de ruime openingstijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een eerlijk en deskundig antwooord op een vraag. Natuurlijk probeert het bedrijf wat te verdienen maar het is geen agressieve verkoopmethode. Je krijgt een advies en de prijs en dan kun je daar zelf over na gaan denken. Geen push-effect. En indien je niet verder gaat even goeie vrienden. En een volgende vraag wordt weer evenzo beantwoord. Reparatie is prima uitgevoerd.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto Voskuilen gaat verder dan service. Deze mensen werken met hun hart en verstand.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima ervaring, wij hebben inmiddels de 5e auto van Voskuilen binnen ons gezin. We rijden graag van Tynaarlo Naar Houten voor de onderhoudsbeurten. De koffie staat dan altijd klaar. Super garage

Lange schaft 24

3991 AP Houten