• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meer dan uitstekend!! Vakkundig, behulpzaam en meedenkend.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op aanbeveling van een vriend mijn auto Volvo 940 ter onderhoud en APK naar Voskuilen gebracht. Eerlijk, snel en deskundig. Na aanschaf van een Peugeot 406 (bij wat later bleek een ********, een bedrijf uit Overveen) deze auto ter controle bij Henk gebracht. Dat bleek een drama: de auto had nooit door de APK mogen komen. In goed overleg heeft hij de auto in twee etappes (eerst veiligheid aangepakt, daarna de puntjes op de i) helemaal in orde gemaakt. Na die zeer slechte aankoopervaring had mijn vertrouwen in de autobranche een stevige knauw gekregen. De manier waarop Auto Voskuilen met me meedacht, meezocht naar een betaalbare oplossing en mijn probleem voor me oploste heeft dat vertrouwen - zolang er Voskuilen op de gevel staat - helemaal hersteld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

28 mei 2011. Vandaag de auto opgehaald die we begin mei gereserveerd hadden. We zijn erg tevreden. Enthousiaste verkoop, snel een proefrit kunnen maken, duidelijke uitleg, vertrouwen, respect en prettig contact. En de auto rijdt super ook op gas! En wat een mooie uitvoering met uitgebreide accessoires. Autodrop en LED TV er gratis bijgeleverd. Dit bedrijf weet wat je echt nodig hebt en verdiept zich in de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service en aandacht 100% gewoon de kwaliteit en aandacht die bij de zogenaamde grote dealers ver te zoeken is !

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk,prima service,direct contact met de monteurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, prijs/kwaliteitverhouding,aardig personeel en toegankelijke website.

ik te vreden ben

4 sterren: goede service, goed behandeld

Modern bedrijf. Vakbekwaam en vriendelijk personeel en probleemoplossend werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen toen mijn auto stuk was. Gelijk aktie en een leenauto gekregen! Maar ik heb ook 2 minpuntjes. De faktuur was € 100,00 hoger als begroting. Een dat het tweede punt. Ik werd gebeld om ca. 17.00 uur thuis in Nieuwkoop, dat mijn auto gerepareerd was, en klaar stond. Of ik die dus dezelfde avond kwam ophalen i.v.m. de leenauto. Dat betekende dus 50 km heen en ook weer 50 terug. Dat was dus op dinsdag 29 maart. Woensdagmorger om 8.00 was niet mogelijk om de auto op te halen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er meegedacht wordt met de klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hartelijke ontvangst en goede uitleg over het geen er gekocht word. De service is fantastisch ook na de garantie periode. Dit bedrijf durf ik iedereen aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij onze occasion na de garantie een probleem ontstond en dat dit toch nog prima en zonder kosten is verholpen. Erg vriendelijk en behulpzaam bedrijf, dat de afspraken nakomt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk, erg menselijk. Duidelijke uitleg aan de mensen die geen verstand hebben van auto\'s wat het probleem/defect is en wat er moet gebeuren. Goede services en kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik hier als klant echt meetel ipv als een nummer aan de balie te staan. Je kunt ook met de monteur praten en ze hebben altijd even tijd om je vragen en opmerkingen te beantwoorden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto Voskuilen een TOP bedrijf is!! Na heel veel problemen met een vorige auto bij een vorige garage zijn wij bij auto voskuilen terecht gekomen. Auto was verloren zaak en wij hadden niet direct de mogelijkheid om voor een nieuwere auto te gaan. Henk en Ernestine Voskuilen hebben ons een enorme service verleend, waardoor wij toch in staat waren een nieuwere auto bij hen aan te schaffen. Auto Voskuilen is een eerlijk autobedrijf zonder praatjes!!

Lange schaft 24

3991 AP Houten