Iik heb tot grote tevredenheid mijn derde gebruikte Audi A6 gekocht. De kleine technische gebreken van deze Audi zijn deskundig en tot mijn tevredenheid opgelost. Ik kreeg een mooie inruilprijs voor mijn oude A6 die bij Auto Voskuilen werd onderhouden. Hier ben je nog echt een klant en geen nummer.
Wat een topbedrijf! Als niet klant stond ik met niet startende auto naast de zaak geparkeerd. Toen ik bij Voskuilen meldde wat mijn probleem was, kwam het personeel direct in actie. Na 20 minuten kon ik weer wegrijden in mijn auto zonder te betalen! Top en nogmaals dank. Hartelijke groet, Esther Beltman
Wanneer je over het algemeen in contact komt met een garage bedrijf betekend het vaak dat er problemen zijn met de auto. Mijn ervaring met Voskuilen is dat ze altijd zorgen dat mijn probleem wordt opgelost, hoe groot het ook lijkt! Dit doen ze met zulke persoonlijke betrokkenheid en services welke ik nog nooit bij een andere garage heb meegemaakt. Wanneer ik mijn auto bij ze achter laat krijg ik hem altijd keurig gerepareerd, schoon en op tijd terug. Ze hebben er daardoor zelf voor gezorgd dat ik graag vanuit Utrecht die extra kilometers maak om mijn auto door hun te laten onderhouden. Aan mij hebben ze een vaste klant.
Dit jaar tweemaal een auto bij Auto Voskuilen gekocht. Eerst een mini cabrio en daarna deze ingeruild op een BMW Z4. DE Mini bleek toch niet echt een soort auto voor mij. Vervolgens heb ik de, overigens hele mooie, Mini ingeruild op een BMW Z4. Ook deze auto was weer perfect rijklaar gemaakt! In beide gevallen blonk Auto Voskuilen uit door zeer vakkundige en uiterst vriendelijke dienstverlening. Gewoon een mooi bedrijf waar je je echt als klant behandeld voelt. TOP!
Auto gekocht in 2012 bij Voskuilen, binnen een jaar een zeer grote earatie, Met coulance werd een gedeelte van de reparatie voor eigen rekening genomen. Zeer betrokken mensen met het hart op de goed plek. Bij Voskuilen hebben ze heel goed in de gaten wat hun belangrijkste asset is, namelijk klanttevredeneid. Ik wil deze garage van harte aanbevelen.
Auto Voskuilen is een bedrijf waar vakkundige en vriendelijke mensen werken. Hier heb je het gevoel dat je als klant nog koning bent. Ze staan altijd voor je klaar en denken altijd met je mee over een oplossing. Prettig is dat er altijd blijk van herkenning is als je belt of langs gaat. Een zeer klantvriendelijk bedrijf!
Keurig bedrijf. Aardige mensen en goede service.
oskuilen is een prettige coulante zaak. Men wordt er keurig en vlot geholpen.
Prima autobedrijf waar ik al vele jaren kom en goed contact mee heb. Succes met de uitbreiding!
Ga hier nu 2 jaar heen voor onderhoud en APK en voor als er iets is aan de auto. Altijd vriendelijk geholpen, altijd keurig belletje in de ochtend met duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren en wat de kosten daarvan zijn, altijd belletje \'s middags dat de auto klaar staat. Gratis leenfiets is ook erg fijn. Kortom, erg tevreden. Prijs/kwaliteit verhouding is lastig in te schatten, weet niet wat het elders zou kosten. Ongetwijfeld niet de aller-goedkoopste, maar bedragen die ze vragen lijken me gewoon redelijk.
Op weg naar mijn bestemming breekt de multikabel van mijn auto. Auto Voskuilen haalt mijn auto op, maakt de auto en ik mag tijdens de reparatie gebruik maken van een leenfiets om even in Houten zelf te gaan shoppen. Als de garage belt dat de auto klaar is blijkt dat zij mijn reparatie voorrang hebben gegeven op andere auto\'s zodat nog die middag naar huis kan gaan. Ook hebben ze mijn auto helemaal schoon gezogen. Wat een top actie Auto Voskuilen. Het is dat jullie op 2 uur afstand van mijn huis zitten, maar anders werden jullie mijn nieuwe vaste garage. Super bedankt voor de service!!!
ik vind de service van de firma Voskuilen uitstekend.
ik vind de service van de firma Voskuilen uitstekend.
Fantastische service!
Goede deskundigheid en goede service. Klant vriendelijk en klant gericht.
Bij aanschaf gebruikte auto bleek er twee sterren in de voorruit te zitten.Snelle service.Niet helemaal tevrede,omdat de sterren nog zichtbaar zijn. Kom er toch eerdaags op terug.
Profesioneel, klantvriendelijk geduldig maar vooral meedenkend over mijn mogelijkheden en behoefte bij de aanschaf van een nieuwe auto.
Vlot,accuraat,kundig,correcte medewerkers!
Nette ontvangst en afspraak verliep soepel. Uitleg aan de telefoon over de reparatie was ook heel aangenaam. Ophalen van de auto ook met goede open ontvangst. Complimenten ga zo door.
Uitstekende service, vriendelijke en deskundige mensen. In één woord een Topbedrijf.
Zeer service gericht bedrijf. Goed mee te praten, in geval van problemen. Zoekt altijd passend oplossing voor klant/ flexibel. Niet per se goedkoop, maar zoekt wel naar goedkoopste oplossing.
klant vriendelijk.