5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende persoonlijke service. De staf van Auto Voskuilen staat dag en nacht voor je klaar. Voortreffelijk adres om een auto te kopen en in onderhoud te hebben. Baliemedewerkster Simone verdient een afzonderlijke pluim wegens uiterst accurate dienstverlening.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn auto had plots wat kuren met het schakelen. Ben toen om me heen gaan zoeken naar een garage. Ik kwam uit bij Auto Voskuilen B.V. Het was vroeg in de ochtend en ik nam gelijk contact op met Voskuilen. Tot mijn grote blijdschap kon ik direct langskomen om het technisch mankement na te laten kijken. Ik kreeg te horen dat er wel de nodige kosten gemaakt moesten worden. Ik gaf aan dat ik al wel verwacht had en de auto zou ik vervolgens de volgende dag op kunnen halen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik diezelfde dag nog een telefoontje dat mijn auto al weer in orde was. Tevens hing er een zéér prettige sfeer bij de receptie. Het kopje koffie was me al aangeboden binnen de minuut. Weinig bedrijven waar je nog snel, deskundig en vriendelijk geholpen word. Waren er maar meer van dit soort autobedrijven. In één woord topservice!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We voe len ons erg goed thuis bij dit bedrijf! Goede informatie en een open communicatie. Ook bij vragen hoe iets financieel berekend wordt. Lijkt een bedrijf met heel veel kennis. .Alle werknemers stralen plezier in het werken uit.en geven je het gevoel dat ze hun best voor je doen. Net zoals de eigenaar en zijn vrouw. Eigenlijk allen maar positieve ervaringen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Inmiddels zijn drie generaties tevreden klant bij Auto Voskuilen. Wij zijn zeer tevreden over advies bij aanschaf van een auto de oplevering en nazorg en het onderhoud.Wat opvalt is dat ze je altijd weer met iets positiefs in de service verrassen. Dat is knap! Het bedrijf is opgeruimd, het personeel vriendelijk en nooit is iets teveel. Top! Frans & Agnes

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd snel en netjes geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben uitstekende ervaringen met garage Voskuilen. Naast onze personenauto\'s, is ook onze oude kampeerbus er in goede handen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd een prima service verlening en zeer klantgericht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteit onderhoud en service is goed. Altijd behulpzaam en erg vriendelijk. Alleen vind ik dat het arbeidsloon wel flink gestegen is de afgelopen jaren. Ik weet niet hoeveel het uurloon bij andere auto bedrijven is, maar ze zijn behoorlijk duur geworden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede en deskundige garage. Klantvriendelijk, weten al snel welke auto van jou is. Bij reparaties en onderhoudsbeurten word je snel geïnformeerd wat er gevonden is, wat mogelijk is en welke kosten daaraan verbonden zijn. Mogelijkheid om leenauto of leenfiets mee te krijgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vakkundig absoluut betrouwbaar. Laten je niet in de steek en er is voor alles een goede oplossing. Een voorbeeld voor de auto branche.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon in 1 woord Geweldig Goede service Ze nemen de tijd voor je Niets is te veel gevraagd Voskuilen is er voor zijn klanten Echt een top bedrijf

Lange schaft 24

3991 AP Houten