Het bedrijf is vakkundig en bovenal eerlijk en betrouwbaar. Ik kom er voor zowel vervanging als voor het onderhoud van de auto.
Zoals altijd servicegericht en deskundig
Vanochtend weer keurig en correct geholpen en te woord gestaan. Mijn winterbanden gewisseld. Half uurtje wachten en de auto was nog gewassen ook. Prima.
Auto Voskuilen is een zeer prettig autobedrijf. Als je belt weet men direct wie je bent en welke auto je rijdt. Na het brengen voor onderhoud of wat dan ook word je altijd eerst gebeld voor de diagnose en om goedkeuring te vragen om de werkzaamheden uit te voeren. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten. Daarnaast probeert Auto Voskuilen dusdanig mee te denken in oplossingen in plaats van in extra kosten.
kom er al een tijdje voor de banden wissel. dit jaar hebben ze de banden voor het eerst niet schoon gemaakt. normaal deden ze dat wel. zelfs de hele auto ging door de wasstraat. voor de rest prima service. zelfs de \'baas\' kwam even praatje houden met mij.
Het begint al met het maken van een afspraak, een aardige dame die de mogelijkheden bespreekt. In plaats van een (dure) leenauto, staat er fiets klaar. Keurig netjes gebeld na de inventarisatie, er wordt duidelijk uitgelegd wat er vervangen moet worden en waarom. Eind van de dag is de auto klaar. Staat keurig, gewassen, klaar voor me. Samengevat, super service tegen een goede prijs! Tot de volgende keer Auto Voskuilen!!
Goede ervaringen vriendelijk geholpen
Een zeer betrouwbare, vakkundig en flexibel bedrijf.
Gewoon heel goed, goede informatie over werkzaamheden die gedaan moeten worden. Zeer tevreden klant ben ik.
Ik ben nu zo\'n 10 jaar naar volle tevredenheid klant. Bij elke onderhoudsbeurt wordt vooraf keurig gebeld over de te maken kosten. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Bovendien klantvriendelijk en je krijgt je auto nog schoon afgeleverd ook!
Prima geholpen en blij met de auto.
Occasion gekocht, met inruil eigen auto, Citroen C5 station op gas. Vriendelijke mensen en gastvrij. Zeer zeker verstand van zaken maar maken niet waar wat ze graag willen. Nadat we in onze auto wilde wegrijden kregen we direct te maken met een storing (kan gebeuren). Onderweg naar huis viel ons nog meer op, ook hebben we de auto door een kennis op de brug laten zetten en waren er duidelijk gebreken. Dit op de mail gezet met een normale vraag hoe tot een oplossing te komen. Maandagochtend 8.30 meneer Voskuilen zeer boos aan de telefoon, hoe wij deze mail durfde te sturen en wat hadden wij dan verwacht van een auto van rond de € 7000,-. Ook aan onze ingeruilde auto mankeerde van alles, werd gezegd. De dag erna ben ik direct langs gegaan (200 km enkele reis) om deze gebreken en vooral de reactie persoonlijk te bespreken. Alles uitgesproken en Auto Voskuilen heeft alle gebreken in orde gemaakt plus excuus voor de reactie(s). Uiteindelijk na dik 2 weken was de auto klaar. Soms gebeurt dit en mag dan ook best gezegd worden, uiteindelijk is het allemaal opgelost en hebben ze binnen Voskuilen woord gehouden. Tot slot mijn complimenten voor de chef werkplaats, in mijn ogen de man die er voor zorgt dat de klant tevreden blijft!
Prima. Goed telefonisch contact voor het maken van een afspraak. Afspraak kon op korte termijn gemaakt worden. Leenfiets beschikbaar. Goede prijsopgave vóór aanvang werk en prima contact over afhandeling. Biedt vertrouwen voor een volgende keer.
Zeer betrouwbaar en zeer klantvriendelijk !!!!
Altijd netjes en eerlijk! Ik heb al heel veel auto,s en garages gehad, maar ik raad iedereen in mijn kennissen en vrienden kring auto voskuilen aan.
Petje af voor de afhandeling van onze klacht. We zijn blij dat het bedrijf onze aanvankelijke onvrede over de gang van zaken rond een reparatie weg serieus nam en naar tevredenheid heeft weggenomen!
vriendelijke ontvangst, vakkundige mensen
Alleen maar positief!
Een bedrijf waar je het gevoel hebt dat ze je echt willen helpen. En dit ook op alle manieren doet. Zeer vriendelijk personeel.
fijn geholpen door jullie zelf ,weinig geld en toch een auto, jullie dachten met ons mee en dat is fijn, later geholpen door een monteur , netjes en snel,fijn
Auto bij dit bedrijf gekocht. Na een week met wat kleine problemen terug gegaan. Zeer nette behandeling in verkoopproces en bij de afhandeling van de kleine puntjes. Een dikke pluim