Ik vind Auto Voskuilen een heel fijne garage. Iedereen is ontzettend vriendelijk en goed geinformeerd. Ze nemen de tijd voor je. Je weet waar je aan toe bent. Leggen heel goed uit wat er met de auto aan de hand is en denken met je mee. Ik ga er met plezier heen.
Erg goede service!
Een top bedrijf! Klantvriendelijk en behulpzaam. Ze leveren goede service en stemmen af met de klant.
Dit keer voor de bandenwissel en zoals altijd vriendelijk en deskundig geholpen
Leuke jonge occasion hier gekocht. De verkoper Henk nam ruim de tijd om alles goed door te nemen. Pas ging achterraam niet meer open/dicht. Werd gelijk verholpen. Goede service en leuke mensen. Groeten Conny Bouwman
Heel fijn ok zo goed geholpen te worden.
in november2015 een focus bij auto Voskuilen gekocht, nog nooit op zo\'n leuke manieer een auto gekocht, zodra je bij ze aan komt rijden merk al dat het goed zit, voor ons was het moeite waard om van uit Delft naar Houten te rijden..Normaal haal ik de garage reklame van de kentekenplaathouder eraf, nu in februari 2016 rijdt ik er nog mee rond, en laat het zitten. dus een autobedrijf waar je nog echt klant bent. zoek je een auto vergeet dan autobedrijf Voskuilen in Houten niet, je krijgt er geen spijt van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Top bedrijf, de klant staat centraal,je vind het nog bij Fa. Voskuilen. We zijn met firma volkuilen in contact gekomen door aanschaf auto voor onze dochter. Keurig geholpen door het echtpaar Voskuilen zelf. Zij stralen de liefde voor het vak uit! Het voelde gelijk vertrouwd en daarom raad gevraagd voor mijn eigen auto, ik had een probleem met het rechter achter wiel. Dit stond scheef. Bezoek andere garages erkende het niet als probleem. Dhr Voskuilen was zeer betrokken met mijn probleem, wist goed te vertellen wat er aan mankeerde en dacht gelijk in oplossingen. Het was een flinke klus maar hij heeft het probleem meer dan verholpen. Top! Alsof het allemaal zo had moeten zijn! Want als we hier geen auto hadden gekocht waren we nu vast nog aan het tobben met alle gevolgen van dien! Jammer van de afstand tussen Scharendijke en Houten, want een betere garage kun je je niet wensen. Je krijgt hem ook nog eens gewassen terug!
Koos Lagas 5sterhad een auto gekocht met een nieuwe apk . bij een autohandelaar helaas. de auto was in een slechte conditie. zeg maar gerust levensgevaarlijk. ben bij auto Voskuilen terecht gekomen . en ben daar op een zeer vriendelijke wijze . geholpen de auto is inmiddels weer helemaal prima. raad dan ook iedereen dit bedrijf aan . Henk en het hele taem nogmaals heel erg bedankt
Klantvriendelijk; zowel receptioniste als monteurs. Persoonlijk contact met monteur. Vooraf contact over wel/niet repareren ivm te verwachten kosten. Dit geldt ook voor het Profile-team
Super vriendelijke en klantgerichte mensen hier. Klant staat echt centraal. Top bedrijf.
Uiterst klantvriendelijk bedrijf. Men luistert goed en verplaatst zich in de klant.
Altijd goed als je door Sabine te woord gestaan wordt.
Zeer goede ervaring, nette prijs en goede service. Als er een probleem geconstateerd is tijdens een keuring, kan het tot nu toe altijd dezelfde dag verholpen worden. Veel onderdelen op voorraad.
De service en klantgerichtheid is zeer zorgvuldig en persoonlijk. Daarnaast verloopt het afspraken maken naar verwachting.
Wat de relatie van de autobezitter met de garagist betreft: ik vind het buitengewoon waardevol als ik door de jaren heen mij steeds bevestigd voel in deskundig en geloofwaardig te zijn behandeld.
Vriendelijk, goed bereikbaar, en goed contact over de extra handelingen. Het is voor mij de eerste keer, het resultaat was tot nu toe goed. Wel duurder dan mijn garage in mijn vorige woonplaats.
Prima geholpen. Rustig en goede begeleiding
Zeer vriendelijk en toch zakelijk ontvangen. Goede voorlichting en eerlijke inruil waarde genoten Keurige auto gekocht, voor een nette prijs, wij zijn dik tevreden.
Erg goede en snelle service
Al een aantal jaren klant bij dit bedrijf en ben zeer tevreden betreft de prijs/kwaliteit verhouding. Tevens wordt de houding van al het personeel als professioneel en fatsoenlijk ervaren. Inmiddels meedere personen in mijn omgeving doorverwezen naar dit bedrijf die dezelfde ervaring hebben opgedaan.
Positief,