Snelle service
Denken actief mee om problemen op te lossen. Komen deskundig over.
Snel, duidelijk en betrouwbaar. Gratis vervangend vervoer.
Moest even uitgelezen worden , was druk , kon even tussendoor.
Communiceren vlot en in hun handelen klantgericht.
Een plezierig contact, koffie tijdens het wachten en een klein houten kistje op de balie met gezond ogende koeken heel verrassend! 30 seconden om dit formulier in te vullen klopt niet!
Mijn koppeling was kapot. Er was geen ruimte voor een afspraak dus is mijn auto tussendoor gedaan. Maandag stond mijn auto voor en donderdag kon ik hem ophalen. Hij rijdt weer als een zonnetje en helemaal schoon. Ik zat met een grote glimlach mijn eigen herrie te luisteren donderdag avond in de file daar was ik blij mee.
Helaas was het koelsysteem niet goed ontlucht en moest ik thuis zelf nog bijna een hele liter bijvullen.
Zeer vriendelijke mensen en een uitstekende service
Zo hoort het, gewoon goed zijn en dan krijg je een tevreden klant
Snelle afspraken. Goede uitgebreide toelichting van de te verrichten werkzaamheden en duidelijke factuur.
Motorstoring adequat opgelost zonder torenhoge rekening. Durfde niet meer met de auto te rijden, afspraak gemaakt voor vrijdag de week er op, belde Sanne dat we al een dag eerder terecht konden. Kijk, dan snap je het, klantenbinding! Met als kers op de taart een schone auto binnen en buitenkant! Wij zijn tevreden!!!
OP de afgesproken tijd was mijn auto niet klaar, dat vond ik niet prettig. 10 minuten later wel, toen was het te laat. De monteur had mij in de ochtend verzekerd dat hij klaar zou zijn.
Fijne garage
Klantvriendelijkheid en service zijn altijd prima
Goede service en behulpzaam! Vriendelijke mensen.
Heel netjes geholpen en goeie service. Probleem snel verholpen
Onze Starlet is een erfstuk en heeft emotionele waarde, wordt hier goed bijgehouden. Ook met onze daily's zijn we al jaren klant, er wordt meteen gebeld als er afwijkingen worden geconstateerd en bent dan welkom om te komen kijken/overleggen, vooral met Henk, echt een liefhebber van oud, maar mooi overgebleven spul. Ook receptie is prettig om mee om te gaan, facturatie duidelijk. Ga zo door!!
Zeer klantvriendelijk en niets is teveel. Zelfs de auto werd gewassen en van binnen gestofzuigt.
Ondertussen al iets als 15 jaar klant. Na een zwerftocht langs diverse garages kwam ik als veelrijder bij Henk en Ernestine en hun team terecht, en nooit meer weggegaan. Ondertussen ben ik verhuisd, maar ik rij graag de extra kilometers :-) Net m'n auto (Clio uit 2014) terug van de APK en beurt, keurig verzorgd conform prijsopgave en hij stond op tijd gewassen weer klaar. En als je dan belt omdat er wat dingen missen op de factuur is het antwoord: "Klopt, dit valt onder service. En dat hebben we onder garantie vervangen want we vonden dat het te snel stuk was." Daar word je als klant toch gewoon blij van.
Nvt
Op de afgesproken tijd is onze auto opgehaald. Telefonisch zijn wij geïnformeerd over de beurt. In de middag zijn wij weer gebeld dat de auto thuis zou worden gebracht. Is prima verlopen.
Auto Voskuilen is een lokale Vakgarage met mensen welke de klant op nummer 1 hebben staan, daarnaast is zoveer ik kan beoordelen het personeel zeer vakbekwaam en daarmee leveren ze dus goed werk op wat automatisch weer betekent dat er minder klachten zijn na onderhoud of aanschaf van een auto. Balie, technisch en verkoop personeel zijn gewoon toppers.