Laden reviews...
207 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat laten de reviews een hoog en constant tevredenheidselement zien. Klanten prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare vakwerk. Velen noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle, klantgerichte afhandeling. Een duidelijke rode draad is een gastvrije en professionele service.
Goede en duidelijke service.
Maarten
Bunnik
Een fijne garage die eerlijk en transparant communiceert en net die stap extra zet om de klant positief te verrassen
Rene
Amersfoort
Al jaren geef ik de voorkeur aan het laten onderhouden van mijn Susuki 4S-Cross, die ik ook bij Voskuilen hebt aangeschaft, boven dichter in de buurt van Arnhem. 2x per jaar overbrug ik de afstand tussen Arnhem en Houten, voor de bandenwissel, beurten, APK, etc. Altijd zeer vriendelijke en behulpzame bejegening en inmiddels een zeer prettige en vertrouwensvolle klanten relatie opgebouwd. Altijd staat een leenauto klaar. Er wordt goed overlegd wat wel en niet nodig is bij eventuele werkzaamheden. En de auto blijft maar rijden en mijn vrouw en mij plezier geven. Ik ga hopenlijk nog lang zo door.
Rudolf
Arnhem
Voor APK en grote beurt werd een kostenopgaaf tijdig telefonisch gedeeld en toegelicht.
3 July 2026
Juliette
Utrecht
Wederom een goede ervaring. Bij APK bleek homokoneet versleten, en in goed overleg deze direct vervangen. Dank voor meedenken. Top garage en bedrijf
3 July 2026
Rick Frowyn
Nieuwegein
Na paniek omdat de boordcomputer o.a. motorellende aangaf is direct na entree begripvol de auto alle nodige zorg gegeven en volledig hersteld weer meegegeven. Topservice!!!
25 June 2026
Hans
Houten
Beste garage waar ik ooit ben geweest
25 June 2026
Gabriël Post
Hilversum
Goed en snel geholpen ondanks de drukte.
24 June 2026
Herbert
Houten
Vriendelijke mensen, kwaliteit goed, capabele monteurs.
20 June 2026
Joop
Houten
Ik had een schroef in mijn band en ondanks de drukte is deze dezelfde dag nog hersteld. Zeer tevreden met de service.
17 June 2026
Ramon
Houten
Ook al kwam ik voor een apk en kleine beurt, werd ik snel gebeld dat mijn auto toch toe was aan een grote beurt. Netjes in overleg verteld wat er extra moest gebeuren. En dezelfde dag nog steeds me auto terug gekregen.
14 June 2026
Maayke
Houten
vind 673 euro voor kleine beurt veel geld.
12 June 2026
dirk
den dolder
Hele fijne garage, ik word altijd prettig geholpen kost mij altijd wel veel geld ;)
10 June 2026
Judith
Utrecht
Je kan zo binnen vallen en je wordt meestal ook gelijk geholpen
7 June 2026
Marga
Houten
Garage Voskuilen denkt oplossingsgericht mee m.b.t. de juiste service voor je auto binnen een betaalbaar budget!
1 June 2026
E.
Houten
Ik was te laat met mijn apk Voskuilen heeft het gelijk aangepakt Ondanks dat ze het heel druk hebben Kan niet anders zeggen top bedrijf
29 May 2026
Iwan
Nieuwegein
Ruimte qua tijd gemaakt . Prijs / kwaliteit goed. Vriendelijke bette medewerkers
29 May 2026
Etienne
Hilversum
Voor mijn vakantie beurt tijdig gereserveerd omdat ook twee nieuwe banden gemonteerd moesten worden. Bij controle moest een ashoes worden vervangen. Die was niet op voorraad en kon ook niet op tijd worden geleverd. Geen probleem want had de auto pas de volgende dag om 12 uur nodig. Om 12 uur nog geen bericht en ik naar de garage, bleek achteraf dat er met de montage iets mis was en de auto dus niet klaar was. Toen werd vervangend vervoer aangeboden en kon ik dus toch mijn afspraken nakomen. De auto kon ik nog precies op tijd om 17.30 ophalen. Daarna nog telefonisch contact gehad over de oorzaak van de vertraging. Dus eind goed al goed
27 May 2026
Bert
Houten
Goede service en goed personeel
27 May 2026
Riny
Houten
Werkplaats ziet er goed verzorgt uit.
25 May 2026
Arnold
Houten
Er wordt altijd keurig vooraf een prijsopgave gedaan voor de uitvoering. De communicatie is duidelijk en de afspraken worden goed nagekomen. Ook de service bij eventuele uitloop is prima.
23 May 2026
Dick
Houten
Prima receptie inclusief koffiemachine, goede communicatie, vakkundig, auto gewassen afgeleverd, leenauto, attente medewerkers.
23 May 2026
Derk Alexander
Amsterdam
Garage "Voskuilen en dochters" beschikt over deskundige vakmensen voor het onderhoud van mijn auto en zeer klantvriendelijke medewerkers bij de receptie. Deze garage heeft al jaren mijn volste vertrouwen.
22 May 2026
John
Bilthoven
Nvt
21 May 2026
P.J.C. van Dongen
Houten
Goed en duidelijk geholpen, en voor ze het gaan repareren bellen ze op zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
20 May 2026
Yvonne