Heel snel goed geholpen
In december voor APK en beurt. Tevens vervangen remvloeistof. Beurt komt uit op ruim 2000 euro, allerlei dingen vervangen, waarvan ik niet kan controleren of het nodig is. Is distributieriem echt nodig bij zo'n oude auto die minder dan 4000km per jaar loopt? Eerdere ervaring met garage waar iedere APK/beurt 2000 kostte. Daar ben ik niet meer terug gegaan. Denk er sterk over niet meer naar Voskeulen terug te gaan.
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij adviseren enkel werkzaamheden die echt nodig zijn, oftewel werkzaamheden met betrekking tot onderdelen die dusdanig versleten of kapot zijn dat ze vervangen dienen te worden. Daarnaast adviseren wij preventief werkzaamheden aan de hand van intervallen van het betreffende merk. Dit om te voorkomen dat u te laat bent met het vervangen van onderdelen (bijvoorbeeld een distributieriem) waardoor u vervolgschade kunt krijgen en een veel hogere rekening kunt verwachten. Intervallen zijn bij de meeste merken op kilometers en tijd en dat is niet voor niets. Een riem of een ander onderdeel kan ook verouderen of poreus worden op moment dat de auto veel stil staat en u weinig met de auto rijdt. Eventuele kosten bij een vervolgschade zullen hier niet minder door zijn, vandaar dat merken ook intervallen op basis van tijd doen en dus niet alleen op kilometers. Onze werkwijze is dat wij de auto helemaal nakijken, we stellen het advies voor u op en bellen dan altijd voor akkoord. Daarbij zijn we transparant en geven we duidelijk uitleg over de reden van het uitvoeren van de werkzaamheden. Is er daarna nog iets onduidelijk, dan kunt u altijd bij ons terecht. Met vriendelijke groet, Jochem van Goor
Mijn auto ging voor de jaarlijkse APK, maar er bleek meer nodig te zijn om de APK te kunnen goedkeuren. Remblokken voor en achter, remschijven en andere kleinere zaken werden vervangen en gerepareerd. Maar door de sneeuw werden de onderdelen een dag later pas geleverd en toen de auto de volgende dag klaar was en ik hem ophaalde kreeg ik met mijn automaat geen grip om weg te kunnen rijden.Maar de hulp kwam en het lukte. alsnog om weer thuis te komen. Positief was het dat ik goed op de hoogte gehouden werd van de problemen die geconstateerd werden en het uitstel van de oplevering. Maar de kosten was wel even schrikken
Enige tijd geleden heb ik met de Lions een rondleiding door het bedrijf gehad en was onder de indruk van de professionaliteit. Daarom besloten naar Voskuilen te gaan in plaats van mijn "eigen" Peugeot garage voor een probleem met een band. Keurig geholpen ondanks de drukte voor de feestdagen.
Mijn auto heb ik langs gebracht voor een winterbeurt en voor 12:00 werd ik al gebeld dat mijn auto al klaar was. Aan de monteur gevraagd of de ruitenwissers vervangen konden worden, hij antwoordde dat hij deze had schoongemaakt en niet vervangen hoefde te worden. Dat vind ik goede service.
Top, kan er altijd terecht
Snel geholpen en deskundig . Blij!
Goed .
Erg fijn geholpen door vakkundig personeel, Reparatie is verholpen en de auto was snel weer klaar.
Zelf online afspraak maken - goede communicatie - eerlijke prijzen - uitsluitend vakmensen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Hier is de klant echt de koning waar je je thuis voelt.
Altijd vriendelijk, meedenkend. Goede prijsopgave voordat ze aan de slag gaan
Prettig contact
Ik ben heel tevreden. Deskundigheid kan ik niet beoordelen.
Ondanks dat we even miscommunicatie hadden over een afspraak waar ik teleurgesteld over was, hebben ze het top opgelost door direct te handelen en tijd vrij te maken voor een schokbreker bank test. Waarvoor dank!
Bijzonder fijne garage. Goed overleg en vakkundig personeel Een aanraders
Een beurt inclusief twee nieuwe banden netjes volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijk ontvangen en ook netjes gebeld met prijsopgave voor akkoord. Alleen jammer dat op de rekening "Auto gratis gewassen en van binnen gestofzuigd" staat, maar op de matjes na deze (gratis) belofte niet nagekomen wordt.
buitengewoon zorgvuldig gewerkt. zeer klantgericht. compliment
Duidelijke uitleg over de kosten en een snelle goede reparatie
De manier waarop je door de medewerkers te woord wordt gestaan is professioneel maar ook zeer vriendelijk en persoonlijk, hier wordt je niet gezien als een nummer maar als een welkome klant
Wij zijn heel goed en deskundig geholpen door Anthoniek Voskuilen bij de aankoop van een MG PEHS. Het gehele proces van inruil, aankoop en aflevering ( iets wat wij niet iedere dag doen) hebben wij als zeer deskundig en prettig ervaren.
Mijn auto is al jaren in goede handen bij Voskuilen. Deskundige monteurs die duidelijk uitleggen wat ze doen, en net een stapje meer willen doen zonder dat gelijk op de rekening te willen zetten. Prettige ontvangst. Helaas moet de vriendelijke verkoop het doen met een te volle showroom (of teveel auto’s).
Hartelijk dank voor uw reactie, het is inderdaad druk in de showroom omdat we graag zoveel mogelijk auto's binnen zetten. Mocht er een auto uw interesse hebben dan rijden we deze naar buiten zodat u deze goed kunt bezichtigen en eventueel een proefrit te maken. Hopelijk tot snel. Gr Ernestine Voskuilen
Snel antwoord via Whatsapp/email. Komen beloftes na. Vriendelijk en professioneel. Goede prijs en een schattig hondje. Niets op aan te merken.
Goede service, niet goedkoop