Laden reviews...
210 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat laten de reviews een hoog en constant tevredenheidselement zien. Klanten prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare vakwerk. Velen noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle, klantgerichte afhandeling. Een duidelijke rode draad is een gastvrije en professionele service.
Top mensen! Vakbekwaam Goed berijkbaar. Over een vervangende auto, wordt niet moeilijk gedaan, ook wordt hier geen borg voor berekend, en ingewikkeld papieren gedoe, zoals dat wel het geval is op Schiphol Bij een grote beurt krijg je de APK er gratis bij. Plus ze wassen en stofzuigen de auto ook nog eens gratis voor je.
20 August 2026
Joris Groen
Veenendaal
Altijd vriendelijk geholpen en snel alles geregeld top bedrijf
20 August 2026
Iwan
Nieuwegein
Goede betrouwbare service
17 August 2026
Jacob
Houten
Ik vind service heel goed, vriendelijk personeel en ze denken met me mee.
15 August 2026
Willeke
Utrecht
Betrouwbaar, vriendelijk en altijd goed geholpen.
14 August 2026
Simone
Uithoorn
Misschien overkomt u het ook wel eens: een buitenspiegel die er afgetrapt is. Gelukkig is er wel snel en vakkundig een nieuwe gemonteerd door Vakgarage Voskuilen in Houten
12 August 2026
Wim
8 August 2026
Kamel
Houten
Duidelijk in planning, gebeld voordat alles wordt gedaan. Er is overleg mogelijk en er wordt uitgelegd wat en hoe.
Rita
Houten
Grote beurt is in vooroverleg met vertrouwen goed uitgevoerd
TS
Houten
Schade aan mijn auto. Berekening ontvangen.Afspraak gemaakt. Vervangend vervoer stond klaar.Auto op afgesproken dag op tijd terug. Rekening conform offerte. Auto weer helemaal netjes.
Bert
Zie boven
31 July 2026
Rik
Houten
Apk gedaan en gelijk effe de lampen bijgesteld Super en snel mijn Auto weer terug
31 July 2026
Gert Voskuilen
Amersfoort
Prima vakgarage, op allerlei fronten!
29 July 2026
Maarten
Houten
Goede voorlichting en duidelijke benadering bij het aangaan van de werkzaamheden
23 July 2026
A.M. Meier
HOUTEN
Staan ook klaar voor kleine klusjes zoals lampje vervangen.
23 July 2026
Hennie
Houten
Een onverwacht bezoek op verzoek van een andere garage kon op korte termijn gepland worden. Er werd actief meegedacht in de oplossing. De sfeer, ook tijdens het wachten, was prettig en gezellig. Bedankt!
16 July 2026
Martine
Houten
Zeer prettige ontvangst bij het brengen van de auto, waarbij een goede uitleg van de werkwijze werd gegeven. Zoals afgesproken, kreeg ik telefonisch een toelichting van de werkzaamheden gegeven voordat deze worden uitgevoerd. De auto was ook netjes gewassen toen ik deze kwam ophalen.
12 July 2026
Bert
Houten
Deze garage heeft specialisten in huis
11 July 2026
Henk
Houten
Voor de APK + Beurt geef ik aan om de verlichting van de verwarming te vervangen. Staat uiteindelijk ook op de factuur, maar is niet uitgevoerd. Helaas moet ik nu terug, om het alsnog te laten regelen. Ik ga er van uit dat dat kosteloos gebeurt . . . Dan is het weer dik in orde. Tot de volgende keer . . . .
10 July 2026
Erik
Houten
Ik had een onverwacht probleem met mijn auto waardoor ik snel een reparatieafspraak moest maken. Ondanks de drukte vóór de vakantiepiek kon ik op de dag van melding nog bij Voskuilen terecht. Na uitlezen bleek er een ander technisch mankement dan aanvankelijk leek; dit is de volgende dag tot tevredenheid verholpen.
9 July 2026
Ineke
Houten
Al jaren klant. Heb mijn auto hier ca. 6 jaar geleden gekocht. Het personeel kent mij en is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik heb nog nooit een probleem gehad.
8 July 2026
Hans
Houten
onze camper bus is apk gekeurd en kreeg een grote beurt. Prima hij lijkt weer nog lekkerder te rijden . De enige teleurstelling die ik had was , dat de auto niet was schoongemaakt en ook niet was uitgezogen, dit stond wel op de factuur.
7 July 2026
Maria
Houten
Goede en duidelijke service.
4 July 2026
Maarten
Bunnik
Een fijne garage die eerlijk en transparant communiceert en net die stap extra zet om de klant positief te verrassen
4 July 2026
Rene