perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf plezierig , accuraat reagerend, vriendelijk veel technische kennis.\r\nVoor mij is het een bedrijf om aan iedereen aan te bevelen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service, vriendelijk, duidelijke rekening, goede service.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf. Rijd nu in de zesde auto steeds gekocht via dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf waar klantvriendelijk en goede service hoog in het vaandel staat!!!!!!!!!!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst, prima koffie en je wordt vlot en deskundig geholpen. En dat al bijna 18 jaar!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Omdat ik nu een nieuwe auto(PHEV) kocht, moest ik(zeer tegen mijn zin) wel over naar een andere garage, gezien de nieuwe technologie. Dit is mij alleen maar meegevallen: Koop Doorten levert echt heel goede service! Ook als hij dat als garagehouder niet echt verplicht is, probeert hij de steken die Mitsubishi Nederland liet vallen nog recht te breien. Ik ben nu bijna 2,5 jaar klant bij Koop Doorten, en heb enkel positieve ervaringen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nAltijd gezellige entree prima service \r\n\r\n\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier al jaren. Altijd open en eerlijk advies gehad. Ik rijd er met plezier de extra kilometers naar toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Ontzettend vriendelijke mensen en zeer behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Moest met spoed een aantal reparaties verrichten aan mijn Daihatsu Cuore. Vakkundig en snel opgelost zodat we snel op vakantie konden naar Spanje.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Omdat ik niet zo mobiel ben als anderen is een leenauto noodzaak. Daar hoef ik nooit naar te vragen, dat weten ze. Ze kennen hun klanten! Open en eerlijke communicatie, ook als de berichten over je auto minder goed zijn. Wel weer blij dat ze constructief meedenken als dat het geval is. Ze zijn immers proffessional.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wanneer je op zoek bent naar een garage die doet wat jij wilt, dan is Koop Doorten in Hoogeveen jouw partner! Aankoop van twee auto\'s gedaan en meer gekregen dan de auto\'s! Dat is wat je noemt een garage waar je graag zaken mee doet! Volop tevreden en nu zo ver dat ik daar telefonisch een auto durf te kopen. Aanrader! (O ja, de koffie is er ook prima! :-)
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto