uitermate klantvriendelijk

klanr staat voorop

Ze komen afspraken altijd netjes na.

Met de Mitsubishi kom je één keer per jaar bij ze langs verder rij je altijd zonder problemen.

Cor

Rorrect en deskundig

Uitstekende service en een fijne ervaring!

Recent een auto gekocht bij Doorten Hoogeveen en ik ben ontzettend tevreden over het hele proces. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg alle ruimte om vragen te stellen en proef te rijden. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar eerlijk advies en transparante communicatie. De auto was perfect klaargemaakt en alles verliep vlot en betrouwbaar. Je merkt dat ze bij Doorten echt waarde hechten aan klanttevredenheid. Ik rij inmiddels met veel plezier in mijn nieuwe auto en kom hier zeker terug in de toekomst. Aanrader!

Altijd behulpzaam, deskundig en vriendelijk.

Ik ben nu ca 10 jaar klant bij Koop Doorten, maar nog nooit een slechte ervaring gehad met Koop, Michael en Melvin. Ze zijn zeer vriendelijk. TOP service.

Auto is goed, grondig nagekeken, je word gebeld wat er met de auto is en het reparatiebedrag word overlegd. Het bedrijf is betrouwbaar en de service erg goed.

Nette behandeling

Goed geholpen

Autobedrijf Koop Doorten biedt kwaliteit en kwantiteit.

Goed onderhoud aan auto. Gratis leenauto bij meerurige werkzaamheden. Goed gevoel voor service verlening.

Goede service Wordt goed overlegd met bv keuringen of wat moet gebeuren . Ikbzelf altijd goede service .ervaren.

Prettig, vriendelijk en betrouwbaar

Onlangs onze auto ingeruild voor een nieuwere auto. Tijdens de proefrit een paar dingetjes opgemerkt. Alles werd keurig opgeschreven en elk puntje werd bij het ophalen weer benoemd en wat eraan gedaan is. Ook nog een aantal tips gekregen en goede garantie. We werden erg vriendelijk welkom geheten, er werd tijd genomen voor ons, alles was mogelijk en bij aflevering nog een prachtige grote bos bloemen op de koop toe gekregen. Voor ons de eerste keer hier maar zeker een aanrader!

Perfect.

Door omstandigheden moesten wij op zoek naar een andere auto. Het was heel belangrijk dat mijn vrouw er goed in kon zitten, goed in kon rijden en ook er gemakkelijk mee kon parkeren. Bij Koop Doorten stond een Demo Model Mitsubishi ASX 1-6 HEV AT. De Heer Koop Doorten is met haar een lange proefrit gaan maken om te kijken of ze goed met deze auto overweg kon. Toen ze samen terugkwamen was het net of ze een rijexamen had afgelegd, maar wel met goed gevolg. Dus met een heel goed gevoel een MItsubishi gekocht.

Fantastisch zo klantvriendelijk

Ze denken zo goed mee leveren kwaliteit werk en auto’s zijn zeer betrouwbaar en erg klantvriendelijk

Snelle service

Onderhouds beurt snel en goed uitgevoerd Zoals afgesproken

goed geregeld

volledig volgens afspraak

Perfect: vriendelijk en betrouwbaar

Ik vind de algehele bedrijfsvoering zeer professioneel en efficiënt. Telkens wanneer ik met de medewerkers van het bedrijf te maken heb, weet ik zeker dat mijn verzoek tijdig en met het best mogelijke resultaat wordt afgehandeld.

• Would you recommend us? Yes

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en de eventuele gebreken aan de auto worden nooit zonder overleg gemaakt

Altijd goede service

Fijn bedrijf

Mijn ervaringen zijn uitstekend!!

Wat ik ook al wist zijn de ervaringen met autobedrijf Koop Doorten uitstekend en en een prima service.

Prima service; auto kan weer jaar mee.

Okay.

Zeer klant vriendelijk!!

Klant vriendelijk bedrijf, snelle afhandeling onderhoudsbeurt! Top bedrijf

Uitstekende service in alle opzichten

Altijd op en top service

Klantvriendelijk

Goede service en ze dachten met me mee. Ook werd ik thuis gebracht door de monteur.

Goede garage met hoge kwaliteit.

Altijd vriendelijke en behulpzame monteurs. Alles gaat in goed overleg en er wordt meegedacht wat de mogelijkheden zijn. Top garage!

een Top garage

als je langs komt om wat te vragen over je auto, ze hebben altijd tijd en zijn vriendelijk

Service ophet allerhoogste niveau

In elke situatie blijkt autobedrijf Koop Doorten in staat oplossingen te bieden, méé te denken en verantwoordelijkheden te nemen. Na ieder bezoek altijd naar huis met een glimlach op het gezicht!

Industieweg 68

7903 AK Hoogeveen