perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Fijne rijschool waar je persoonlijk begeleid wordt. Er wordt geprobeerd alles eruit te halen wat erin zit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supper Super Super! Echt een aanrader voor iedereen! Meteen de eerste keer geslaagd in een half jaar tijd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het leuk om bij rijschool Vrancken te lessen.\r\nJe krijgt duidelijk uitleg maar toch wordt er tijd gemaakt voor humor.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over aanpak/inhoud/deskundigheid van de lessen en ook erg blij met de uitgesproken klantvriendelijkheid in het contact eromheen! Ik beveel Autorijschool Vrancken van harte aan en Floris\' zussen gaan zeker bij jou hun rijbewijs halen Rob. Groet van Margot

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, vriendelijk en altijd gezellig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf absolutely satisfied!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rob heeft mij zeer goed opgeleid heb mijn rijbewijs dan ook in 1 keer gehaald.\r\nHet waren gezellige uren in de auto en ging er elke keer weer met heel veel plezier in!Ik kan iedereen aanbevelen bij Vrancken te gaan lessen het waren elke keer weer zeer leerzame lessen en ook heel belangrijk gezellige lessen die er voor zorgde dat ik op een relaxte manier kon rijden. Hij heeft me opgeleid tot een zelfstandige en zelfverzekerde chaufeuse!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede rijlessen gehad, kon goed uitleggen met veel geduld en er kon ook altijd nog wel een grapje vanaf om de goede sfeer te houden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijne rijschool.\r\n Stelt je op je gemak, en neemt de tijd voor je.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vanaf les 1 bij Rob Vrancken gelest en mijn rijbewijs gehaald

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met plezier onderga ik \'t rijlesgebeuren.\r\nRob Vrancken maakt dat ik erin ga geloven. Hij geeft de verbeterpunten goed aan maar zegt ook wanneer je \'t goed doet. Das noodzakelijk fijn.\r\nAltijd dezelfde rijinstructeur is \'n plus.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd met plezier les gehad bij deze rijschool. Je kreeg goede en duidelijke uitleg en werd op een goede manier begeleid. Je kon ook bijna altijd een tijd om te lessen aangeven die jij zelf wou. Ik heb hier veel geleerd en natuurlijk mijn rijbewijs gehaald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb op een leuke manier leren rijden bij Autorijschool Vrancken. Rob Vrancken was flexibel in het inplannen van rijlessen, waardoor ik mijn rijbewijs snel heb kunnen behalen. Ik voelde me zeker en vertrouwd in de auto en daarnaast was het altijd gezellig. Rob Vrancken heeft kennis van zaken en daardoor rij ik nu nog steeds schadevrij en met veel plezier rond.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf echt super top\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb hier rijlessen gehad, en dit was heel leuk en leerzaam. ik had zo mijn rijbewijs gehaald! zeker een relaxe rijschool die ik iedereen zou aanraden!

Berg 120

5508AZ Veldhoven