Super goed

Geweldig in een woord. Telefonisch afspraak, gemaakt voor een kleine buurt met apk keuring. Alles volgens afspraak, gegaan. Zeer scherpe uurtarief, echt geweldig! Bij ophalen auto, goede informatie gehad over wat er allemaal gedaan is. Zeer klantvriendelijk personeel. Echt een aanrader!

Wat een klantvriendelijkheid. Dit maak je zelden mee.

Vandaag twee winterbanden laten monteren. Snelle service en een en al vriendelijkheid. Daarnaast zeer deskundig en billijke prijzen. Ze zijn er dus toch nog. Bedrijven die je probleem oplossen en je als klant behandelen. Heren bedankt. Tot de volgende keer.

goede service, goed behandeld

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben voor de eerste keer naar dit garagebedrijf geweest voor het vervangen van de distributieriem, ik ben zeer te vrede over de service en prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Altijd erg goed geweest: vriendelijk, klantgericht, terzakekundig, meedenkend, niet uit op winstbejag.

perfect, zeker aan te bevelen

Top garage. Staan altijd klaar om mij te helpen. Geweldige service. Eerlijk en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

Zeer goede service, altijd vriendelijke mensen, redelijke prijzen dus al met al een aanrader om heen te gaan.

Kanaalstraat 80 A

5986AH Beringe