• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en goede informatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze hebben ons goed geholpen\r\nEen mooi bedrag voor onze auto terug gehad. En een netje afgehandeld

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een dag auto\'s kijken, bij dekrie uitgekomen deze hadden een mooie fiesta staan. Bij binnenkomst gelijk verliefd. na een korte onderhandeling de auto gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke Twingo gekocht, top auto na aankoop nog zo vriendelijk ontbrekende onderhoudsgegevens gekregen, scheelt een beurt en distr riem

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes behandeld, prima service, alle afspraken zijn nagekomen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf goede keus aan diverse auto\'s in elke prijsklasse.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Peugeot 508 sw gekocht. Fijne onderhandelingen. Tot zover een goede auto. Bij twijfel over de accu was het geen probleem en zou er kosteloos een nieuwe accu in gezet worden. Dit bleek achteraf toch niet nodig.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes geholpen Snelle regeling na verkoop.Iets meer tijd nemen voor de klanten bij het ophalen/afleveren van de auto.(even doornemen met klant of de aangegeven puntjes aan de auto gebeurd zijn)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een kort en vriendelijk contact gehad met Mark. Ik wist wat ik wilde en kreeg een goed aanbod. Toen de aangeschafte auto tijdens de proefrit deed wat hij beloofde was de koop zo gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig en vakkundig geholpen. Goede prijs en inruil gekregen. Gewoon goed en eerlijk bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en goede afhandeling van aankoop!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijk, nemen de tijd en stellen je op je gemak! Bedankt !!!!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige mensen die met je mee denken en advies geven,ik vind dit een top bedrijf .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aantal weken geleden bij Dekrie een gebruikte auto gekocht en mijn eigen auto ingeruild. Ik ben erg tevreden. Mijn ervaringen:\r\n- No nonsense\r\nJe kunt de auto zo meenemen of kiezen voor afleverbeurt met evt aanvullende garantieopties (tegen meerprijs uiteraard)\r\n- Transparant\r\nAlle documentatie (km-standen, Apk, onderhoudsbeurten etc) wordt, indien aanwezig, ter beschikking gesteld\r\n- Betrouwbaar\r\nGeen lokkertjes; indicatie van de inruilwaarde obv foto’s via email werd zonder meer overgenomen\r\n- Zeker geen prijsstunter maar icm goede inruilprijs toch erg interessant\r\n- Goede kwaliteit\r\n- Al met al gewoon heel prettig om zaken mee te doen. Complimenten.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf heeft me super goed geholpen. Mooie en goede auto voor een leuke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaringen altijd , Zeer correct en betrouwbaar bedrijf!!