goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom een mooie auto aangeschaft bij Dekrie. \r\n\r\nHelaas waren we onze seat ibiza st ontgroeid die ook van Dekrie afkomstig was. \r\nNa een vriendelijk ontvangst hebben we in alle rust met deskundig advies rond gekeken. Na enig wikken en wegen overgegaan tot aanschaf van een Peugeot 508 SW (mede door de zeer nette inruilprijs)\r\n\r\nWat een heerlijke auto!\r\n\r\nhartstikke bedankt voor de vlotte afhandeling en tot de volgende keer! \r\n\r\nDavy en Annemarie uit Cromvoirt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ruime keus voor iedere prijs, open vriendelijke benadering naar klanten, no nonsense opstelling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto bedrijf Dekrie krijgt van on een dikke 8, we hebben een Seat Leon aangeschaft en ervaren het tot nu toe als een fijne auto, het personeel heeft ons veel ruimte gegeven en niets was te veel gevraagd, we maken 35000km per jaar en hebben er veel vertrouwen in, overigens hebben ze heel veel verschillende modellen en uitvoeringen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een auto gekocht. Sportvelgen na 1.5 week een lekke band kwam ik erachter dat de velg slot niet in de auto lag. Belde terug naar Dekrie als ze die misschien nog hebben anders zou ik veel kosten aan de auto moeten maken. Ze zeiden het moet ergens in de auto zitten. Terwijl ik overal heb gezocht. Ik zei nu moet ik kosten op de auto gaan maken. Waarna de medewerker met een arrogante stem zei en nou en? Ik moest me echt in houden. Ik vertelde wat de kosten zouden zijn en ze zeiden dat ze alleen voor de onderdelen zouden betalen. Niet eens van een toegeving dat het hun fout is. Als je een auto met velgen verkoopt moet je wel ervoor zorgen dat de Velgslot erin zit. Of als het er niet is vermelden. Kosten voor het zetje €35 euro om de velgen eruit te kunnen halen €65,- ex btw totale kosten €121,- om weer te kunnen rijden. Ik krijg van het bedrijf maar alleen de €35,- Koude douche voor hun! Geen tweede auto voor mij van hun.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede service. De verkopers hebben verstand van zaken en geen mooie praatjes. Toen ik mijn auto opgehaald had zag ik de volgende dag dat de hoedenplank ontbrak. Na een telefoontje zijn ze gaan zoeken maar uiteindelijk een nieuwe besteld bij de dealer.\r\nBedankt Mark voor deze goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke Mazda 6 gekocht voor redelijk geld.\r\nNetjes geholpen, nette zaak fijn personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn nieuwe (gebruikte) auto gekocht.\r\n\r\nGewoon een no-nonsense bedrijf...geen poespas, geen dure panden of gladde verkopers in strak pak. Netjes en vriendelijk zoals het hoort te zijn. Eerste indruk prima !!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar een auto een auto gevonden die aan onze eisen voldeed. Vooraf telefonisch contact gehad met bedrijf. Auto zou énkel gebruikersschade hebben. Bij bedrijf aangekomen blijkt de auto een \"speciale\" behandeling te hebben ondergaan. Op de motorkap waren figuurtjes en letters ingekrast. Laten de mensen van Dekrie dit nou héél toevallig nog niet gezien hebben. Verder vond ik de arrogantie waarmee we te woord gestaan werden beneden alle peil. 100 Km voor niets gereden, bedankt Dekrie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Maakt goede afspraken en komen ze ook na.\r\nBijvoorbeeld na een maand na aanschaf van mijn auto ging mijn accu stuk geen probleem een nieuwe accu. \r\nVriendelijke mensen in de verkoop die weten waar ze mee bezig zijn.\r\nBeste mensen ga zo door dan gaat alles goed komen.\r\nBedankt voor de goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1 keer Dekrie.. Altijd Dekrie..voor ieder wat wils..

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service; hebben we mogen ervaren tijdens, met dank aan Bob, (en na) het kopen van onze PT Cruiser. Fors probleem kort na levering wat razendsnel en zonder gedoe opgelost is. Complimenten!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De mensen waren erg gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Ga gerust in op hun adviezen het zijn erg capabele mensen en zeer kundig.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede indruk van het bedrijf. BMW 745i gekocht in 5 minuten, zag er goed uit en ik ben erg tevreden met deze auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goeie auto\'s voor een redelijke prijs.\r\nMijn ervaring na drie wagens is, geen trammelant achteraf.\r\nAls er iets is dan wordt dat opgelost.\r\nMijn volgende wagen ga ik daar zeker weer kopen.\r\nDank je wel voor de erg goede service en deskundgheid!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na goede verhalen te hebben gehoord over Dekrie, 2 weken geleden overgegaan op aankoop van een mooie Seat ibiza st.\r\n\r\nOndanks het afzien van garantie bij aankoop, zeer netjes geholpen toen er toch een mankement bleek aan de auto. \r\n\r\nZeer goede service, direct gerust gesteld met de woorden: \"Maakt u zich niet druk, dit word netjes opgelost.\" Hiervan is geen woord gelogen. \r\n\r\nBij deze nogmaals dank en onze volgende auto kopen we zeker weer bij jullie! !\r\n\r\nGroetjes Davy en Annemarie uit Cromvoirt \r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een heel vriendelijk en gastvrij ontvangst kregen we rustig de tijd om rond te kijken. Bij de auto die we hadden gezien kregen we een nette en duidelijke uitleg.\r\nDe auto werd netjes en 100% nagekeken afgeleverd, kortom prima service.\r\nWij tevreden met de prijs die we terugkregen en nog veel blijer met de koop van onze nieuwe auto.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk geholpen. Geen verkooppraatjes door mensen in pakjes. Veel kennis en goed advies gekregen. Auto\'s zien er allemaal geod uit en tegen een echt scherpe prijs !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige Service en ruime keus in auto\'s

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden! Dat mag ook wel eens gezegd worden. Voor mij de eerste keer dat ik een auto kocht bij De Krie. Netjes dealer onderhouden en zag er goed uit. Verkoper is erg deskundig en vriendelijk. De service is super.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een maandje terug alweer mijn vierde auto gekocht bij Dekrie. Altijd correct geholpen en goede kwaliteit auto\'s. De volgende ga ik weer daar halen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van de week mijn Audi A6 opgehaald bij Dekrie in Oisterwijk en ben er super tevreden mee. De verkoper weet wat hij verkoopt en gaf een zeer goede inruilprijs terug voor mijn oude auto. Inderdaad geen verkooppraatjes en alles netjes geregeld. Kortom gewoon een aanrader!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ook ik afspraak gemaakt op papier gezet 5 dagen later een bevestigings email gestuurd blijkt de auto ondanks de afspraak VERKOCHT te zijn .\r\nBen benieuwd hoe dit opgelost gaat worden\r\nIk lees dat ik niet de eerste ben die dit overkomt\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je geen aankoopkeuring laat doen heb je geen idee wat voor een occasion je koopt. Je moet het dan hebben van het garantiepakket wat je koopt of hopen dat er niets kapot gaat. Auto\'s die worden ingeruild staan vaak dezelfde dag nog op internet terwijl ze geen idee hebben of deze iets mankeren. Er wordt niet eens naar gekeken of een proefrit mee gedaan, alleen gewassen. Hoe ze deze door de APK krijgen heb ik vraagtekens bij. Op zich wel een net bedrijf met goede prijzen en verkopers zonder verkooppraatjes of die je pushen een auto te kopen. Al met al niet verkeerd maar zou er niet zomaar een auto kopen.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct geholpen goede service. Het bedrijf voelt Vertrouwd. Zeker een aanbeveling.