goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijn bedrijf waar afspraak nog afspraak is. Ik heb een auto bij ze gekocht en het bleek dat de auto niet op slot kon. Zonder de kosten op mij door te berekenen is deze gemaakt. \r\nZe zijn er ook erg vriendelijk en het is er bijna gezellig te noemen zo ontspannen is het er. De medewerkers zijn behulpzaam als jij ze nodig hebt en laten je daarna ook meteen weer met rust.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuwe auto gekocht. Bij de proefrit bleek de airco niet te werken, zonder extra bij te betalen is dit door Dekrie auto\'s verzorgd dat de auto geheel in orde is.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, prettige sfeer. Geen opdringerige verkopers met mooie praatjes. Alle tijd en ruimte om voor jezelf de juiste keuze te maken, met goed advies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankoop 2e hands Renault Clio. \r\n\r\nMeteen goede eerste indruk. No nonsense autobedrijf met vriendelijke en service gerichte medewerkers. Mooie showroom, ruim opgezet met veel keuze. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Erg tevreden met de aankoop. Ik zou andere mensen dit bedrijf aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hier een auto gekocht en ben zeer tevreden over de persoonlijke benadering. En ook na de koop was men nog bereidwillig te helpen bij het verkrijgen van in opslag genomen zomerbanden. Enig minpuntje was het zelf moeten omzetten van het kenteken bij het \r\nRDW, via een kantoortje van NL post bij de tegenoverliggende Gamma. Dit ervaarde ik als knullig. Overall gesproken: goede hulp, goede prijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is inmiddels alweer 4 jaar geleden dat ik mijn jonge (Volkswagen Polo) heb gekocht bij Dekri auto\'s in Oisterwijk, ik was destijds zeer fijn geholpen (door Mark Hanegraaf) een hele fijne kerel die mij toen zeer goed wist te adviseren! \r\n(ik had immers zelf zeer weinig ervaring op het gebied van auto\'s en de keuze die ik exact wilde gaan maken maken...)\r\nInmiddels was mijn huidige auto toe aan vervanging, logische stap dus om opnieuw naar Dekri in Oisterwijk te gaan.\r\n\r\nEn niet voor niets! trof meteen weer dezelfde verkoper Mark aan, en hij herkende mij meteen! Het was meteen weer een gezellig weerzien! (als van ouds)\r\nMijn huiswerk had ik inmiddels al zelf via internet gedaan! en had alweer een leuke nieuwe auto zien staan dit is ook niet zo moeilijk want ze hebben er zo\'n 180 op voorraad staan.\r\nIk rij inmiddels alweer 5 weken probleemloos rond in mijn nieuwe Volkswagen Touran, en de ruimte is waanzinnig fijn!\r\n\r\nMet vriendelijke groet,\r\n\r\nRonald Ritter\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier pas geleden een Alfa Romeo Giulietta gekocht en rijdt hier nog steeds met veel plezier in. Service is goed en prijs kwaliteit is uitstekend. Alle gemaakte beloftes zijn later allemaal netjes nagekomen. Aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke lui. Bij aankomst koffie, proefrit zonder gedoe mogelijk. Vragen stellen ook. Had alleen de pech dat de server van de RDW eraf lag. Weel betaald, maar kon hem nog niet meenemen. De volgende dag met de trein terug. Werd wel van het station opgehaald door Dekrie medewerker. Al met al prima\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede prijs voor mijn oude auto gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Spontane werknemers, werd goed geholpen kom zeker terug !

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima prijs, uitleg en kennis over auto was beperkt.

voldoende, een redelijke ervaring

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen, nette inruil gekregen en snelle service

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over het algemeen goede ervaring. Alleen jammer dat we voor 1 auto door 4 verschillende personen geholpen zijn. 1 persoon zou prettiger zijn. Kwam wat rommelig over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijke mensen niet opdringerig.Wij zijn prettig geholpen door Marc.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een tijdje geleden een auto ingeruild voor een mooie uitziende Mercedes.\r\nwe zijn zeer correct en vriendelijk zonder druk geholpen door Jules\r\nde auto is een goede staat ,we hebben dekrie de auto een grote beurd laten geven welke gewoon netjes geprijst was.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst professionele hulp gehad, wij voelde ons erg welkom.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ontvangst en afhandeling van de verkoop!\r\nHeel vriendelijk personeel!\r\n\r\nTop bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent voor de vierde keer een auto gekocht bij De Krie. Ben wederom erg fijn geholpen. Goede inruil prijs gehad voor mijn Renault.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent een auto gekocht bij Dekrie, zeer tevreden over de auto en de service. Mijn volgende auto ga ik zeker weer hier kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier mijn tweede auto hier gekocht en wederom een goede auto. Eerlijk en betrouwbaar advies, want als alleenstaande moeder heb ik niet zoveel verstand van auto\'s.

slechter dan verwacht