goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, goede en snelle service, staan open voor onderhandeling met de klant, nette zaak met mooie showroom, breed assortiment, vriendelijk en beschaafd personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een tweedehands auto aangeschaft bij Dekrie. En onze oud auto ingeruild.\r\nWe zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, service en aankoop. \r\nWe gaan weer jaren rijplezier beleven aan deze auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn bedrijf, vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Daarnaast een heel mooi aanbod van nette auto\'s. Hier koop je zeker geen miskoop!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijke medewerkers. Helaas hadden wij problemen met een aangekochte auto, maar dat hebben ze uitstekend voor ons verholpen. Ze zijn zich blijven inzetten om tot een oplossing te komen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zich prima. Verkoper had niet veel zicht op de auto na een aantal detailvragen. Kreeg de indruk dat hij er ook niet veel moeite voor wilde doen. De auto was zoals hij was. Op zich helder maar ergens miste ik wat \"enthousiasme\". Bij aflevering alles prima alleen de betaling niets en zou ter plekke zijn, boter bij de vis dus. Had wat problemen met het pinnen. Prijs van de auto overschreed het pinlimit. Kon de auto pas meenemen als het geld op de rekening stond! Beetje ouderwets in deze periode. Ik kon het niet later overmaken dus was genoodzaakt ter plekke de bank te bellen. Heel gedoe maar uiteindelijk wel gelukt. Miste hierin wat souplesse maar ok...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heerst een relaxte sfeer met een bakkie koffie. op je gemak een aantal auto\'s bekijken zonder constant een verkoper achter je aan. als je informatie wilt staat iemand voor je klaar. ben op 26-9-\'16 na het achter laten van mijn inruil Peugot weggereden in een Opel Zafira. Deze heeft direct een \"proefritje\" Rotterdam gedaan. Prima auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en eerlijk advies gekregen en een fijne goed onderhouden Audi A 3 gekocht!\r\nZeker aan te bevelen bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitermate vriendelijk en correct geholpen. Collega autobedrijven kunnen hier nog heel veel leren.

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en netjes geholpen. Geen opdringerig gedoe, je wordt in je waarde gelaten. Heb er een goed gevoel bij, ook de uiteindelijke onderhandelingen verliepen met wederzijds respect. Groot nadeel vind ik dat het onderhoudsboekje van de auto er niet bij was. Daar zou alsnog voor gezorgd worden. Als dat goed komt krijgen ze van mij een 9 ! Echt aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werd goed geholpen en heb een mooie inruilprijs gekregen voor mijn oude auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Representatieve verkopers die de tijd voor je nemen en met je meedenken. Geen gepush, je krijgt niet het gevoel dat ze in je straatje praten om je een auto te verkopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige aflevering. Prachtige tweedehands MINI gekocht! Briljant afgeleverd, als nieuw ;) goede service!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima, reeds meerdere auto\'s bij Hans Krietemeijer gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben er voor de 2e keer een auto gekocht. Allebei de keren zijn we heel goed geadviseerd. Het is een betrouwbaar adres voor occassions en was daarom onze eerste keus om er een auto te kopen. Kan het iedereen aanbevelen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vertrouwd netjes

• Deskundigheid N.v.t.