goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke bediening, wordt goed naar je geluisterd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op een zeer vriendelijke, rustige en zakenkundige manier ontvangen.\r\nOnze keuze stond vast en werden zodoende hierover bijgepraat.\r\nTechnisch en commercieel ervaren wij dit bedrijf als zeer deskundig en zeer open en vriendelijk.\r\nZaken die afgehandeld moeten worden, worden netjes en accuraat behandeld. Tijd voor koffie en een rondleiding door dit mooie bedrijf werd door ons op prijs gesteld. Reden om dit bedrijf aan te bevelen, ware het dat het voor ons wel een stukje uit de buurt is (regio Rotterdam)

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de koop. We zijn goed geholpen bij het zoeken naar de caravan die bij ons past . Toen de offerte werd gemaakt hebben we in het daaropvolgend weekend nog na kunnen denken over de aankoop.\r\nHet was fijn dat naast mijn vrouw ook mijn zoon en schoonzoon er bij waren.\r\nNa het weekend zei mijn schoonzoon, dat de eriba triton het beste bij ons past en wat de kussens betreft zei mijn schoonzoon \" Dan laat je er nieuwe kussens in maken\" Toen was ik er uit en heb direkt gebeld om de caravan te kopen.\r\n1 opmerking, bij aflevering hebben jullie gezegt dat er 2 luifels bij zaten,er zit 1 bij .vinden wij geen probleem.We hebben de luifel een week gebruikt en bij de regenbui lekte het erg bij de deur.Erg vervelend,wat kunnen jullie voor ons beteken of wat regelen om dit op te lossen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles zu meinen Erwartungen erfült.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed,houd zich aan de afspaken en heeft een goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf.\r\n\r\nNette en klantvriendelijke mensen.\r\nZat iets vocht achter een raam, direct werd er geregeld dat er een nieuwe voor wordt besteld.\r\n\r\nDit is onze tweede caravan die we hier hebben gekocht. Ik kan Wisselink aan iedereen aanbevelen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf **********. Verkopen een uit Duitsland ingevoerde caravan Hobby als een Caravan bouwjaar 2013, overjarig model,terwijl het echte bouwjaar 2011 is. Mensen let op het chassisnummer positie 12 geeft het bouwjaar aan. Zijn niet bereid hun fout toe te geven en een schadevergoeding te geven. Bij eventuele inruil scheelt dit heel veel geld. Werkplaats is zeer matig. Mover onder laten bouwen, de bedrading verkeerd aangelegd, koperdraden in de open lucht, niet geisoleerd.Slechte aflevering, alle uitzetramen functioneerden niet goed, z.g. Hobby kwaal, lekkage afvoer,Geven geen reactie op verzoek navraag chassisnummer ,c.q. bouwjaar bij Hobby Duitsland. Team Wisselink als je een (betrouwbaar) bedrijf wilt zijn, laat dan ook deze negatieve reactie op je site staan.\r\nEen teleurgestelde Caravan koper

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb de camper op avond uitgebreid kunnen bekijken. Er is me veel verteld en ook even in werkplaats gekeken. Zag er meer dan keurig uit. Bij aflevering een uitgebreide uitleg gehad. Ook daar werd goed aandacht aan besteed.\r\nVind het wel jammer dat ik vlak na aflevering al terug moet voor een probleem. (Lekkende vuilwatertank). Verder zijn er nog een paar zakwn waar aandacht aan besteed moet worden.\r\nAfspraak voor reparatie staat op 22juli gepland. Vooruitlopend op de afhandeling van de reparatie geef ik met mijn ervaring tot nu toe een 8.5\r\nDat is een mooi cijfer toch :-) .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer moeilijk bij onderhandelen,maar als de koop is gesloten,kan er wel wat, en niet onbelangrijk ,ze komen hun afspraken na .

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inruil oude caravan werd niet echt op gereageerd.Er werd niet op terug gekomen.De onderhandelingen verliepen niet soepel.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige omgang, ontspannen en correct. Klant is belangrijk en krijgt alle aandacht. Bij vragen gedegen antwoord en anders wordt er navraag gedaan. Monteur zeer informatief en deskundig. Zelfstandig zorgen dat zaken vervangen zijn aan de caravan.

perfect, zeker aan te bevelen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede en leuke ervaring. \r\nSuper geholpen door iedereen in het bedrijf. Allemaal even vriendelijk en denken mee. Kortom super tevreden met onze \"nieuwe/gebruikte\" caravan. Aan alle wensen voldaan. We kunnen er weer jaren tegenaan en onze volgende caravan zal er zeker weer een van Wisselink caravans zijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positieve benadering als klant en goede service

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn tot nu toe zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals je behandeld wilt worden als klant zo wordt dit ook gedaan klant is koning! Zo hebben wij het ervaren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg positief\r\nKlantvriendelijk\r\nMedewerkers nemen ruim de tijd voor de klant\r\nAlles ziet er keurig netjes uit, showroom zowel werkplaats\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komen afspraken na.\r\nKeurig en correct personeel.\r\nZe stralen vertrouwen uit.\r\nRest zie beneden.\r\n

Mercatorstraat 19

7131 PW Lichtenvoorde